یدونه 85 هم داره دیاف 3.5 که با اینکه تقریبا جدیده ( 2009 ) من فقط تو سایت نیکون دیدمش
یدونه 85 هم داره دیاف 3.5 که با اینکه تقریبا جدیده ( 2009 ) من فقط تو سایت نیکون دیدمش
نیما هستم گاه آنكه ما را به حقيقت مي رساند خود از آن عاري است .زيرا تنها حقيقت است كه رهايي مي بخشد.( مارگوت بیکل - احمد شاملو )
سلام مجدد به دوستان
برای دوربین نیکون d5300 اگر با هدف افزایش کیفیت کراپ 100% و داشتن بوکه های زیبا بخوایم لنز بخریم پیشنهادتون چیه ؟
یه لنز 35 f1.8 دارم
حتی اگر لازمه بدنه رو عوض کنم هم پیشنهاد بدید
دوستان لنز 18-140 نیکون
روی فوکال 35 ، 50
حداقل اپرچرش چقدره؟
دوست من شما شک نکن که من قبل از پرسیدن هر سوال ابتدا سرچ میکنم، به صورت های مختلف سرچ کردم اما به نتیجه نرسیدم، البته شاید من با مفاهیم زیادی آشنا نیستم که به درستی بتونم سرچ کنم
نه دوست من پاسخ شما غلطه، لنز 18-55 و 18-140 توی فوکال های مختلف دیاف های مختلفی ارائه باید بدن، حداقل من اینجوری فکر میکنم
لنز 18-55 روی 55 میشه 5.6
اما لنز 18-140 روی 140 میشه 5.6
یعنی روی 50 مثلا میتونه 4.5 باشه و روی 35 میتونه 4.0 باشه
دارم به این فکر میکنم که لنز 18-140 نسبت به لنز 18-55 ، روی فوکال 50 و 35 و 80 میتونه دیاف بازتری داشته باشه پس بوکه ی بیشتری و نوردهی بهتری
سلام
روی ۳۵ بازترین اپرچر ۴۰۲ و روی ۵۰ برابر ۴.۸ است.
http://www.imaging-resource.com/lens...nikkor/review/
ارادت
لطفا راهنمایی کنید
به غیر از 50 میلیمتری دیگه چه گزینه ای دارم ؟ و پیشنهاد شما چیه ؟
عدم وجود لرزشگیر ، شارپ بودن این لنز ها رو تحت تاثیر قرار میده
مثلا همین 35 نیکون رو که دارم عکس های با سرعت شاتر 1/40 رو بررسی کردم خیلی شارپ نیستن ( یکی از کاربرد های این لنز ها هم عکاسی در نور کمه ) که البته من معمولا با ایزو 100 عکس میگیرم برای کیفیت حداکثری و کمترین نویز
Sent from my SM-G800H using Tapatalk
درود. دوست عزیز با توجه به فرمایش آقای چگینی دیاف روی 50 برابر 4.8 هست در مقابل لنز 55-18 که برابر 5.6 ولی این نیم استاپ گشودگی دیافراگم چقدر میتونه در بوکه و نورگیری به شما کمک کنه؟
البته استفاده از فواصل بلند لنز برای بوکه بهتر به شما کمک میکنه ولی در این حالت بازهم بیشترین دیاف شما 5.6 میشه.