من فکر میکنم کلا فسلفه ساخت 50مم همین بود که شما از عکاسی ناامید نشید !
این همون شمایید که 7200 جوابگوی معجزاتتون نبود ؟ الان پرایم 50مم جوابگوی شاهکارهاتون هست ؟! دیگر نیازی به هاسلبلاد و فاز وان نمیبینید ؟! دیگه با خرید 50مم حله ؟؟؟ آقا پس تبریک عرض میکنم بالاخره یکی قانع شد.
توضیح دادن واضحات اشتباهه
و توضیح دادن واضحات برای شما حماقت محض !
شما و یکی دو کاربر دیگه فروم رو به چت روم تبدیل کردید. مدیریت هم متاسفانه هیچ اهمیتی به این همه بی نظمی و حرف های بشدت بی ربط به تاپیک نمیده.
سوالات شما و امثال شما در حد ابتدایی ترین مباحث عکاسی ست و از توضیحات دوستان هم کوچکترین بهره ای نمیبرید. هدفتون فقط تولید صفحه هایی سیاه از بحث های کاملا بیهوده است. فکر میکنم یک تاپیک بعنوان "سوالات مهدکودکانه" باید ساخته بشه تا اینطور تاپیک ها رو ملعبه سوالات خنده دارتون نکنید ! نه تنها سواد عکاسیتون مهدکودکانه اس، بلکه ادبیات صحبت کردن شما نیز در همین حده.
اگر فکر میکنید اعضا و مدیریت این فروم کمر به گمراه کردن شما بستن ( پاسخ شما به مدیریت در تاپیک همسایه ) :
چرا فروم رو ترک نمیکنید ؟؟
بشدت از پاسخ دادن دوباره به ریپلای های شما خودداری خواهم کرد و پیشنهادم به دوستان دیگر نیز همینه.
نمونه بارز پیشنهاد های اشتباه شما ! وقتی از نیاز دیگران باخبر نیستید اینطور با اطمینان برای دیگران نسخه نپیچید. بارها عرض کردم پیشنهاد فوکال به دیگران کار اشتباهی است. هر کسی باید خودش فوکال مورد نظرش رو پیدا کنه. داریم دوستانی رو که با فوکال 24 هد شات میگیرن و هدف آنها هم رسیدن به اوجاج صورت برای دفرمه شدن و ایجاد حس سورئال در پرتره اس.
کاری از مهدی کاظمی عزیز با استفاده از فوکال واید:
فایل پیوست 78506
فایل پیوست 78505
شما با داشتن آبا و اجداد هاسلبلاد و بهترین لنزها نیز نمیتوانید به همچین خروجی برسید چون سوادش رو ندارید !
اگر تجهیزات مورد استفاده در این شات ها رو لیست کنم ارزشش از همان لنز 18-140 شما کمتر خواهد بود !!