با سلام خدمت دوستان محترم.
گویا بالاخره
این آرزو در حال تحقق یافتن است
. اما مشکل اینجاست که یک سناریوی دیگر شدیداً فکرم را مشغول کرده است. به همین خاطر تصمیم گرفتم از راهنمایی دوستان بهره ببرم.
همانطور که گفتم طبق
آن پست
کذایی، قصد ابتیاع یک فروند 15-85 کانن کرده ام. اما مشکل اینجاست که خرید یک عدد 10-24 تامرون به همراه 55-250 کانن، به جای 15-85، که تقریباً هزینه ای مشابه دارد، نیز فکرم را مشغول خود کرده است. با عکاسی که در یک تور از 24-105 بر روی 5D II خود استفاده می کرد صحبت کردم، می گفت: «نه اینکه با این رنج در طبیعت مشکل نداشته باشم، اما با این حال رنج مناسبی است» و در کل سفر این لنز بر روی دوربینش بود. خودم به صورت عمومی عکاسی میکنم، اما بیشتر حوزۀ طبیعت و فضای بسته را شامل می شود (چه قدر تناسب!!).
حال پیشنهاد دوستان کدام سناریو است؟
1- 18-55 به همراه 15-85 (باید در آینده و سر فرصت، و نه با اجبار، در پی لنزی تله تا 300 باشم)
2- 18-55 به همراه 10-24 تامرون و 55-250 کانن (با این شرایط دیگر به تکمیل رنج فکر نکنم، مشکلی با تعویض لنز ندارم، چون هیچ وقت حسرت از دست رفتن سوژه ها را نخورده ام)
دوربین کانن 500D
البته نظر خودم بیشتر بر 15-85 است و ممکن است بگویید سؤالی پرسیده ام که از دید شما پاسخش بدیهی است، اما برای خودم انتخاب سخت است و همیشه کسی که از بیرون به قضیه نگاه می کند، نظرات منطقی تری ارائه می کند.
با عرض معذرت از زیاده گویی.