صفحه 602 از 689 نخستنخست ... 102 502 552 592 598 599 600 601 602 603 604 605 606 612 652 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج : از شماره 6,011 تا 6,020 , از مجموع 6884
Like Tree33618تشکر

موضوع: شايعات يا واقعيات

كاربر همراه esfandiyar2002 آواتار ها
    تشکر کرده
    194

نقل قول نوشته اصلی توسط خزان نمایش پست ها
    تو یکی از سایت های وطنی به نام زومیت یه پست جالبهمراه با ویدیو به مناسبت صد سالگی کمپانی نیکون کار شده پیشنهاد میکنم حتما ببینید
    دوستانی که علاقه به مطالعه ندارن اینصد سالگی نیکون لینک ویدیو
    درود...

البته اگر شرکت معظم نیکون کمی بجای کنجکاوی در فضا و تحقیق ریز مولکولی پزشکی،در بخش خدمات پس از فروش خود در امریکای شمالی نسبت به آموزش صحیح و حرفه ای کارکنان خود سرمایه گذاری می نمود(که ذکر آن قبلا در مورد تعمیر بدنه دوربین D810 بنده در پستی پیشین رفته است)،حتما با گرته برداری از جمله ای معروف با کمی تغییر می گفتم:"نیکون چیز خوبی است!".

بدرود تا درودی دیگربار

پی نوشت جالب توجه: همسر بنده(منزل سابق در ایام قدیم!)با ثبت نام در کالج عکاسی نسبتا معتبردر شهر محل اقامت اینجانب،در حالتی فتوا گونه فرموده شده اند که برای درک بهتر مفاهیم پایه عکاسی و پیشرفت در تکنیک های عکاسی در سطوح حرفه ای)Pro(، فقط(!) دوربین نیکون(بدنه و لنز) ابتیاع کنند.همچنین گفته شده اند که اگر می خواهند در حد Enthusiast/Hobbyist باقی بمانند،می توانند از دوربین های کنون یا دوربین های سایر برندها استفاده کنند(!).در پیگیری بیشتر،معلوم شد که شرکت نیکون با تخفیف های قابل توجهی،بخش Photo loans این کالج را از بابت وسایل مورد نیاز عکاسی این کالج و کالج های مشابه از نظر بدنه و لنز و تجهیزات جانبی با تخفیف های قابل توجه تامین می کند.این بخش در کالج جایی است که به دانشجویان رشته عکاسی امکان کرایه(بدون پرداخت هزینه) بدنه و لنزهای مختلف عکاسی را (در چهار برند پنتاکس و کنون و نیکون و سونی)به مدت چهل و هشت ساعت با امکان تمدید مجدد در طی دوره دانشجویی می دهد. تصور کرایه دو روزه یک لنز نیکور 800 میلیمتری جدید با بدنه D5 نیکون بسیار وسوسه انگیز است.در بازشماری،فقط تعداد 45 لنز تله فوتو نیکون با دامنه بلندتر از 300 میلیمتر مشاهده کردم..ثروتی عظیم!! از بازشماری لنزهای دیگر می گذرم،فقط به همین اکتفا کنم که ده لنز 800 میلیمتری نیکور چشمک می زدند..البته لنزهای زایس موجود هم فوق العاده بودند..
    msh2200، yaghoobi، DELL و 10 نفر دیگر تشکر می‌کنند.

كاربر ويژه Nima Sadigh آواتار ها
    تشکر کرده
    6705

نقل قول نوشته اصلی توسط خزان نمایش پست ها
    تو یکی از سایت های وطنی به نام زومیت یه پست جالبهمراه با ویدیو به مناسبت صد سالگی کمپانی نیکون کار شده پیشنهاد میکنم حتما ببینید
    دوستانی که علاقه به مطالعه ندارن اینصد سالگی نیکون لینک ویدیو

این ویدیو من رو نابود کرد... خیلی ویدیوی خوبی برای نمایش عظمت یک برند بود.
    احتمالا همین روزها یک نیکون بخرم!
    خزان تشکر می‌کند.
    "تو قسمتی از جهان نیستی، تو خود جهان هستی"

كاربر ويژه Nima Sadigh آواتار ها
    تشکر کرده
    6705

لنز کنون 135mm f/2 IS احتمال زیاد در سال 2017 و پس از به بازار آمدن 85mm f/1.4 L ارایه خواهد شد.
    yaghoobi، a.g g.a، mohsen.sh و 2 نفر دیگر تشکر می‌کنند.
    "تو قسمتی از جهان نیستی، تو خود جهان هستی"

كاربر فعال peacekeeper آواتار ها
    تشکر کرده
    1716

نقل قول نوشته اصلی توسط esfandiyar2002 نمایش پست ها
    درود...

البته اگر شرکت معظم نیکون کمی بجای کنجکاوی در فضا و تحقیق ریز مولکولی پزشکی،در بخش خدمات پس از فروش خود در امریکای شمالی نسبت به آموزش صحیح و حرفه ای کارکنان خود سرمایه گذاری می نمود(که ذکر آن قبلا در مورد تعمیر بدنه دوربین D810 بنده در پستی پیشین رفته است)،حتما با گرته برداری از جمله ای معروف با کمی تغییر می گفتم:"نیکون چیز خوبی است!".

پ..
    نیکون علاوه بر ساخت تجهیزات عکاسی سابقه زیادی در ساخت تجهیزات آزمایشگی و لیتوگرافی دارد یعنی ذاتا یک شرکت تولید کننده اپتیک است. ویدئو به همین موضوع اشاره کرده است. در واقع صد سالگی نیکون است نه فقط بخش تجهیزات عکاسی نیکون.
    نکته جالبی که وجود دارد برگشت سریع ژاپن(و البته آلمان) بعد از ویرانی کامل در جنگ جهانی دومه که نشان می دهد کشوری که مردمی سخت کوش داشته باشد بدون هیچ گونه منابع دیگر می تواند از خاک به افلاک برسد.
    msh2200، yaghoobi، Kourosh Kahal و 13 نفر دیگر تشکر می‌کنند.
    "If Your pictures aren't good enough, you're not close enough"
    ROBERT CAPA
    محمدعلی جعفرزاده

تشکر کرده
    194

نقل قول نوشته اصلی توسط peacekeeper نمایش پست ها
    نیکون علاوه بر ساخت تجهیزات عکاسی سابقه زیادی در ساخت تجهیزات آزمایشگی و لیتوگرافی دارد یعنی ذاتا یک شرکت تولید کننده اپتیک است. ویدئو به همین موضوع اشاره کرده است. در واقع صد سالگی نیکون است نه فقط بخش تجهیزات عکاسی نیکون.
    درود...

اتفاقا به موضوع بسیار خوبی اشاره فرمودید..در اولین صحنه فیلم تبلیغاتی صد سالگی نیکون،فضانوردی را نشان می دهد که دوربین عکاسی نیکون بدست گرفته است..با توجه و عنایت به تجربه خودم از خدمات پس از فروش،می خواهم بدانم اگر دوربین فضانورد فوق در همان فضای لایتناهی دچار اشکال شود،سرویس خدمات پس از فروش نیکون در فضا، در کجای منظومه شمسی مُعلّق است؟!بخصوص که شرایط جوی فضا متفاوت از کره زمین است..

بدرود تا درودی دیگربار..
    MEHRDAD.D، Majix و peacekeeper تشکر می‌کنند.

Forum Moderator کوروش آواتار ها
    تشکر کرده
    12880

درود...

اتفاقا به موضوع بسیار خوبی اشاره فرمودید..در اولین صحنه فیلم تبلیغاتی صد سالگی نیکون،فضانوردی را نشان می دهد که دوربین عکاسی نیکون بدست گرفته است..با توجه و عنایت به تجربه خودم از خدمات پس از فروش،می خواهم بدانم اگر دوربین فضانورد فوق در همان فضای لایتناهی دچار اشکال شود،سرویس خدمات پس از فروش نیکون در فضا، در کجای منظومه شمسی مُعلّق است؟!بخصوص که شرایط جوی فضا متفاوت از کره زمین است..

بدرود تا درودی دیگربار..
    الآن متوجه‌شدم شما از ناسا هم بیشتر نگران خیر و صلاح ایشان هستید
    M.Nouri، esfandiyar2002، MEHRDAD.D و 3 نفر دیگر تشکر می‌کنند.

كاربر فعال Viper آواتار ها
    تشکر کرده
    1607

درود...

بدرود تا درودی دیگربار..

این موضوع دقیقا همون موضوعیه که تو فیلم مارمولک مطرح شد
    اینکه تو فضا قبله کدوم وره
    و اینکه بر مسلمان واجبه که اصلا به فضا نره
    ----------------------
    بهتر نیست به شایعات و واقعیات بپردازیم تا توهمات و تیکه انداختن

تشکر کرده
    194

نقل قول نوشته اصلی توسط Viper نمایش پست ها
    این موضوع دقیقا همون موضوعیه که تو فیلم مارمولک مطرح شد
    اینکه تو فضا قبله کدوم وره
    و اینکه بر مسلمان واجبه که اصلا به فضا نره
    ----------------------
    بهتر نیست به شایعات و واقعیات بپردازیم تا توهمات و تیکه انداختن
    درود...

مصادره به مطلوب فرمودید..تنها ظرافتی کوچک بود..بنده درست است که بدلیل مکافات خدمات پس از فروش نیکون،مجبور به سه طلاقه شدنش شدم،ولی کماکان سلطان بانوی ذهن ماست! هرچند این بیان، یک نظر شخصی است،ولی معتقدم بهترین نقطه شروع عکاسی برای کسانی که می خواهند بصورتی جدی عکاسی کنند و از دنیای Point & shoot ارتقا یابند،بدنه هایی همچون D500و D7200 در رده کراپدار نیکون است..فول فریم برای مراحل بعدی و بخصوص عکاسی حرفه ای مناسب تر است..

بنده گرچه از کنون 7D MARK II استفاده می کنم و هنوز شاید به تمام و کمال به امکانات بدنه دوربین فوق احاطه ندارم و هنوز در حال فراگیری هستم،ولی تصمیم گرفتم که یک نیکون D7200 برای همسرم - نظر به همان عقیده شخصی یاد شده قبلی- که به تازگی به کالج عکاسی می رود،خریداری نمایم.

بدرود تا درودی دیگربار
    yaghoobi، DELL، MahBaz و 7 نفر دیگر تشکر می‌کنند.

كاربر آشنا
    تشکر کرده
    108

درود...

ولی معتقدم بهترین نقطه شروع عکاسی برای کسانی که می خواهند بصورتی جدی عکاسی کنند و از دنیای Point & shoot ارتقا یابند،بدنه هایی همچون D500و D7200 در رده کراپدار نیکون است..فول فریم برای مراحل بعدی و بخصوص عکاسی حرفه ای مناسب تر است..

بدرود تا درودی دیگربار
    درود.
    البته جسارتاً D500 کاملترین و گرانترین بدنه کراپدار نیکون (و همچنین گرانتر از کنون 7D MARK II) است و احتمالاً به عنوان بهترین نقطه شروع عکاسی اغراق آمیز به نظر میرسد.
    موفق باشید.
    Nima Sadigh، M.Nouri، esfandiyar2002 و 4 نفر دیگر تشکر می‌کنند.

كاربر همراه Alpha_850 آواتار ها
    تشکر کرده
    381

نقل قول نوشته اصلی توسط Ahmad.R.Sanati نمایش پست ها
    درود.
    البته جسارتاً D500 کاملترین و گرانترین بدنه کراپدار نیکون (و همچنین گرانتر از کنون 7D MARK II) است و احتمالاً به عنوان بهترین نقطه شروع عکاسی اغراق آمیز به نظر میرسد.
    موفق باشید.

گرانتر بودن به معنای برتری نیست ، برتری واقعی زمانی است که مصرف کننده احساس کند چیزی بیشتر از پولی که پرداخته دریافت کرده است حتی اگر در واقع اینطور نباشد ، در D500 نیکون هر چی گذاشته پولش رو قبلا از مشتری بصورت دوبل گرفته پس چنین احساسی نداریم ، از طرف دیگر در شرایطی که سونی و کنون بدنه های نیمه پیشرفته خودشان را تمام فلزی کردند ، نیکون در کلاس پیشرفته از پلاستیک استفاده کرده و این موضوع باعث میشه این بدنه هر چی باشه نشه بهش گفت کامل.

یادمه وقتی سونی روی دو مدل کلاس آماتور از ماونت پلاستیکی استفاده کرد اعتراض زیادی شد و با وجود اینکه در تبلیغات از لنز های سنگین روی آن استفاده میکرد تا نشان دهد مشکلی ندارد باز هم هیچ تغییری در نظر مشتری بوجود نیامد.

اگر بعد از مدتی کار کردن با این D500 هنگام استفاده از لنز هایی با وزن زیاد از قسمت اتصال فلز به پلاستیک صدایی شنیده شود واقعا نا خوشایند خواهد بود به ویژه که ماونت هم در قسمت پلاستیکی قرار دارد.

1000-Nikon-D500-Body_1452132928.jpg
    esfandiyar2002، saeed2vfx، mohsen.sh و 5 نفر دیگر تشکر می‌کنند.