درود...
البته اگر شرکت معظم نیکون کمی بجای کنجکاوی در فضا و تحقیق ریز مولکولی پزشکی،در بخش خدمات پس از فروش خود در امریکای شمالی نسبت به آموزش صحیح و حرفه ای کارکنان خود سرمایه گذاری می نمود(که ذکر آن قبلا در مورد تعمیر بدنه دوربین D810 بنده در پستی پیشین رفته است)،حتما با گرته برداری از جمله ای معروف با کمی تغییر می گفتم:"نیکون چیز خوبی است!".
بدرود تا درودی دیگربار
پی نوشت جالب توجه: همسر بنده(منزل سابق در ایام قدیم!)با ثبت نام در کالج عکاسی نسبتا معتبردر شهر محل اقامت اینجانب،در حالتی فتوا گونه فرموده شده اند که برای درک بهتر مفاهیم پایه عکاسی و پیشرفت در تکنیک های عکاسی در سطوح حرفه ای)Pro(، فقط(!) دوربین نیکون(بدنه و لنز) ابتیاع کنند.همچنین گفته شده اند که اگر می خواهند در حد Enthusiast/Hobbyist باقی بمانند،می توانند از دوربین های کنون یا دوربین های سایر برندها استفاده کنند(!).در پیگیری بیشتر،معلوم شد که شرکت نیکون با تخفیف های قابل توجهی،بخش Photo loans این کالج را از بابت وسایل مورد نیاز عکاسی این کالج و کالج های مشابه از نظر بدنه و لنز و تجهیزات جانبی با تخفیف های قابل توجه تامین می کند.این بخش در کالج جایی است که به دانشجویان رشته عکاسی امکان کرایه(بدون پرداخت هزینه) بدنه و لنزهای مختلف عکاسی را (در چهار برند پنتاکس و کنون و نیکون و سونی)به مدت چهل و هشت ساعت با امکان تمدید مجدد در طی دوره دانشجویی می دهد. تصور کرایه دو روزه یک لنز نیکور 800 میلیمتری جدید با بدنه D5 نیکون بسیار وسوسه انگیز است.در بازشماری،فقط تعداد 45 لنز تله فوتو نیکون با دامنه بلندتر از 300 میلیمتر مشاهده کردم..ثروتی عظیم!! از بازشماری لنزهای دیگر می گذرم،فقط به همین اکتفا کنم که ده لنز 800 میلیمتری نیکور چشمک می زدند..البته لنزهای زایس موجود هم فوق العاده بودند..