درود
1- من هم برای فاکتورهایی که بر اساس آن سنسور دوربینها رو ارزیابی میکنند همیشه به Dxo مراجعه میکنم کار اصلی آنها همین است وگرنه روش تست لنزهایشان خیلی تصویر روشنی از آنچه یک لنز هست رو منعکس نمیکنه ، خصوصا اینکه در این مورد که منظور نظر شماست نمیدوانم محاسبات Dxo چگونه است که اگر لنزی با دوربین پرمگاپیکسل تری تست شود امتیاز شارپنس آن بیشتر میگردد!
در حالی در عمل ماجرا برعکس ان است. همه میدانیم که لنزها شارپنس کمتری ارائه خواهند داد وقتی روی دوربینی بسته شوند که پیکسل های ریز تری دارند. اگر هم جایی برعکس آنرا را گفته مسئولیت پای خودش است.
2- آن موارد فرعی نیستند چون عملا خروجی دوربین رو زیر سوال میبرند! در شرایط عملی هم قبلا آزمایش شده مقاله های بسیار هم برایش منشتر شده
توی همین فروم هم هست
3- در
فواصل کانونی بالاتر حساسیت سنسور های با پیکسل های ریز بسیار بیشتر است تا حدی که خود لرزشگیر لرزشهایی که ایجاد میکند عملا از وضوح خروجی کم میکند حتی موتور فوکاس خود لنز هم در کراپ 100% اگر روشن باشه بخاطر لرزش خفیفش انچنان روی خروجی تاثیر میگذاره که نوشته های توی تصویر فقط در حالت خاموش بودن موتور فوکاس خوانا خواهند بود این تست ها رو میتونید انجام بدید من قبلا با مگاپیکسلهایی پاینتر از اینها چنین تجربیاتی داشته ام .
4- خیر ممکن نیست ، وقتی که تصویری ریسایز گردد تعداد پیکسل های آن کمتر میشود ( یعنی مگاپیکسل دور میریزید) اما
این کار باعث نمیشه تاثیر سایز پیکسلهای سنسوری که باهاش تصویر ثبت شده طوری باشهکه انگارسایز پیکسل ها درشت تر بوده و باخت هایی که لنز با این سنسور داشته خنثی بشه!
5- بله به شرطی که دوربین را دیگر از سه پایه جدا نکنیم ، این برای بعضی ژانر ها شدنی است و برای بعضی خیر
با داشتن مگاپیکسل منطقی هم با توجه به ابعاد سنسور، وقتی خروجی خوبی داشته باشیم ، نیز پتانسیل رسیدن به سایز تصویر بزرگتر وجود دارد ، میتوان به صورت پانوراما عکس گرفت اگر واقعا نیاز به چابی چند متریست ( البته نه برای تمام ژانر های عکاسی)
درود ارادتمندم
بله اونها که دیگر نوبرند ، من با d7000 که فقط 16 مگاپیکسل بود هم این مشکلات رو داشتم ، وقتی خروجی لنزهاتون رو قبلا روی d300 که 12 مگاپیکسل است دیده باشید حالتان از خروجی همان لنز هاتون اما روی دوربین مگاپیکسل بالا که پیکسل های ریز تری دارند بهم میخورد
عملا کراپدارها با افزایش مگاپیکسل بجایی رسیند که تنها باید لنز های کراپدار روی آنها بست ( همان 18-55 جدید نیکون هم بهترین آنهاست)
شاید اینو کسی که از ابتدا به عنوان اولین دوربین ، یک کراپدار 24 مگاپیکسل دست گرفته حس نکنه و خیلی هم از خروجی دوربینش راضی باشه اما اگر خروجی همون لنز ها رو روی D90 و d300 ببینه به فکر تهیه دوربینی میافته که هنوزم تولید بشه و بتونه چنین خروجی داشته باشه و اون هم فول فریم هایی هستند بالای 24 مگاپیکسل نباشند
شاد و پیروز باشید