دراین تصویرکه به نظرمیرسه نسل جدید ومتفاوت وباکیفتی از لنزهای نیکون عرضه میگردد
DE68DF73-E127-4D65-BF52-154236212DA4.jpeg
دراین تصویرکه به نظرمیرسه نسل جدید ومتفاوت وباکیفتی از لنزهای نیکون عرضه میگردد
DE68DF73-E127-4D65-BF52-154236212DA4.jpeg
خیر این جدید نیست:
https://www.nikonusa.com/en/nikon-pr...-fl-ed-vr.html
"تو قسمتی از جهان نیستی، تو خود جهان هستی"
والا تو لنزهایی که تو این چند سال رونماییی شده و تست شده من جذاب ترین لنزها رو در حال حاضر لنزهای سونی میبینم ( شارپنس، وزن، کیفیت ساخت و ...) و بعد کنون، نیکون با افزایش قیمت لنزهاش همینجوری بیخود خودشو گرون کزده حالا اگه یه سری لنز جدید با کیفیت بالاتر بده بیرون معلوم نیست چقدر دیگه میخواد بکشه رو اون
بنده به عنوان کسی که از اول علاقه به نیکون داشتم بعد به دلایلی ( راحت تر بودن کنون در دست من وکار با منوها و لنز برتر 18-135 در رقابت با لنز قدیمی تر 18-105 نیکون در زمان معرفی برای شروع کار ) کنون رو انتخاب کردم از زمان معرفی A7II تقریبا تمام برتری رو به ابن دوربین دادم و بعد از معرفی A7III و ارتقاء دوربین و لنزهایی که سونی در این مدت دوسال جای خالیش رو پر کرد دیگه واقعا برای رقبا حرفی نگذاشت .
حالا که کنون ونیکون بعد کلی تاخیر دارن به کلاس فول فریم بدون اینه وارد میشن واقعا فکر نمیکنم بتونن چیزی برتری وارد میدونی کنن که سالهاست سونی میدان دارش هست وانصافا هم در زمینه دوربین و لنز سرعت پیشرفت بهتری داشته و راه درست تری رو رفته .
وقتی سونی رتبه فروش شماره دو رو از نیکون تو امریکا گرفت فکر نمیکردم اینقدر سریع سال بعد رتبه اول رو از کنون بگیره، بازار امریکا هم یعنی پول و درامد سر شار .
خب حالا تا این دوتا برند سالخورده بیان داخل گود سونی گاز اول و بزرگشواز این کیک خورده و طرفداراشو جمع کرده، دیگه بازی بین دوتا بازیگر نیست و از حالا باید سه نفره بازی کنن تا ببینیم چی میشه .
ویرایش توسط hosein60 : Tuesday 21 August 2018 در ساعت 01:25
سونی به نسبت خودش پيشرفت کرده اما هنوز لنز های اصليش به شارپنس کنون نيست
مخصوصاً گوشه ها روی ديافراگم های باز 85 1.4 70-200 2.8 ....
از طرف ديگه قيمت هاش هم 20-30% گرون تره
Canon 6D2/5D3
16-35L III/Sigma 85 1.4 Art/ 90mm VC / 70-200L IS II
Majid
لنزها و تیدیل مانت F که معرفی خواهند شد:
Nikon Z-Nikkor 24-70mm f/4
Nikon Z-Nikkor 50mm f/1.8
Nikon Z-Nikkor 35mm f/1.8
]Nikon Z-to-F lens adapter: it will be equipped with its own nonrotatable tripod socket (similar to the Nikon 1 FT1 lens adapter) and electro-motor in order to mechanically operate aperture lever via CPU signals
The Noct and the 24mm lenses will be announced later
برای من اولویت وزن و ابعاد دوربین و لنزهایش است. فکر نکنم این دوربین چیزی باشه که من تو ذهنم بود. یاد دوربین های آنالوگ به خیر که آیینه داشتند ولی خیلی جمع و جور بودند.
همچنان منتظر می مانیم تا 2-3 روز دیگه که مشخصات وزنی و ابعادی بدنه و لنزها مشخص می شود.
با این وجود از لنزهای 35 و 50 1.8 و همچنین لنز زوم 24-70 مشخص است که نیکون راه درستی را در زمینه لنز قرار است برود. یعنی تمرکز بیشتر روی پرایم ها مخصوصا از نوع ارزان.
سونی هیچ موقع نتونست این کار را درست انجام بدهد.
امیدوارم قیمتش نسبت به سونی و همچینین dslr های فول فریم رقابتی باشد.
درود
این روزها که دیگه دل و دماغ و هیجانی برای معرفی تجهیزات برای آدم نمونده "همه چیز تمام ترین" بادی هم که معرفی بشه مفت هم که قیمت گذاری بشه دیگه کمتر از 2000 دلار که نخواهد بود! ( درصورت فول فریم بودن) و با حال و روز این روزهای ارزش پول رایجمان! بالای 20 میلیون تومان خواهد شد بادی خالی! (یک بدنه نوعی رو عرض میکنم) پس با این اوصاف برای سرگرمی بیشتر این اخبار رو دنبال میکنم شخصا!
اما نکته ای که در شایعات بود که بسیار تعیین کننده خواهد بود به نوعی متحول کننده ، اون هم اینکه لنز های سری Z جدید لنزهایی با پوشش سنسور مدیوم فرمت 6x6 هستند که همزمان با معرفی دوتا بادی میرورلس فول فریم بنامهای z6 و z7 معرفی خواهد شد. اگر این ماجرا محقق شود بنوعی مسیری رو که نیکون برای تولیدات آتی خودش ترسم کرده از حالا مشخص خواهد شد. و آن اینکه این لنزها برای میرورلس های نسل بعدی نیکون که با سنسور مدیوم فرمت باشند هم قابل استفاده خواهند بود و در صورت عرضه بدنه مدیوم فرمت تغییر مانت لازم نخواهد بود. اگر چنین شود عرضه اون لنزها و قیمت گذاری آن بسیار بسیار مهمتر از بادی جدید محسوب میشود برای سرنوشت روند تحولات عکاسی چند سال آینده
پاینده باشید
VS.jpg
ویرایش توسط Anoosh-Em : Wednesday 22 August 2018 در ساعت 18:03