در تصویر z7 در کنار d850 کاملا محسوس هست که مانت بزرگتری از یک فول فریم استاندارد دارد:
vvv.jpg
در تصویر z7 در کنار d850 کاملا محسوس هست که مانت بزرگتری از یک فول فریم استاندارد دارد:
vvv.jpg
برنامه نیکون برای معرفی لنزهای مانت Z.
nikon road.png
"If Your pictures aren't good enough, you're not close enough"محمدعلی جعفرزادهROBERT CAPA
https://photographylife.com/nikon-z-vs-nikon-f
While some rumors indicated that the Nikon Z mount is almost as large as the Fujifilm G, just looking at the size of the image sensor itself compared to the mount size shows that the Nikon Z mount is only designed to accommodate full-frame sensors – it will not be able to physically fit a medium format sensor.
با توجه به بررسی دقیق تر بزرگتر بودن ماونت برای دوربین های بدون اینه کمی طبیعی است و این اندازه از ماونت قادر به پوشش یک سنسور بزرگتر از فول فریم نیست
نیکون تصاویرلنزجدید500 f5.6 جدیدش رو رونمایی کرد. این لنز۲۲ شهریور معرفی میشه واندازه ای تقریبا نصف لنزهای۵۰۰ میلیمتر معمول نیکون را دارد.
قیمت این لنز۳۶۰۰ دلارعنوان شده.راستش مدتهابودمنتظریک لنز تله ارزان ازطرف نیکون بودم.مشابه انچه کنون با۴۰۰ میلیمترمدتهابود داشت. اما حالا درحالیکه ما هیچکدام سه برابر ثروتمندترنشده ایم، ولی باید برای این لنز بهایی معادل یک لنز۶۰۰ م م دراسفندگذشته را بپردازیم!!!
نوشدارو پس ازمرگ سهراب! برای من ایرانی نوعی!
این بدنه به همراه کانورتر خودش با رنج وسیعی از لنزهای مانت F سازگاره حتی لنزهای سری AI. تنها مشکل عدم اتوفوکوس با لنزهای af-d هستش.
از نظر ظاهری هم خیلی با سونی متفاوت نیست. کمی بزرگتره و شکل گریپ شبیه DSLR هاست که قاعداتا ارگونومی بهتری خواهد داشت.
من شخصا انتظار کمتر از این رو به عنوان اولین بدون آینه نیکون داشتم.
"If Your pictures aren't good enough, you're not close enough"محمدعلی جعفرزادهROBERT CAPA
بااین همه تبلیغات وکاربران حرفه ای انتظار کمتری نمیرفت البته.والابنده که مشخصا منتظریک d850بدون اینه بودم ولی ازنظرظاهری کاش بیشترشبیه df میبود تا یک کپی نه چندان زیبا از لایکای SL !!!
23992114-57A2-417E-8764-AA6CC95336F8.jpegDAB3860C-FB2D-4A92-AF01-1F87A026FCE9.jpeg
درود
پس یعنی بیخودی خوشحالی کردم
البته بدون آینه ها مانت بزرگتری ندارن لزوما، این ماجرای پوشش 6x6 رو خوندم جایی تصویرش هم بود که البته چه بسا همون منو به اشتباه انداخت
اینطوری که عنوان میشه گویا برای دریافت نور بیشتر و ایجاد استعدادی که در صورت بستن لنز دیاف بازتر بتونه کارایی کاملی داشته باشه ( یعنی سابقا که برند متفرقه ای f0.95 داشتند ، گویا به صرف بستن روی دوربین به همه قابلیت دریافت نوری اش دست نمییافتیم پس)
حالا اندازه مانت بزرگتر به تنهایی دلیل هم نمیشه که المان های داخلی هم بزرگتر باشه! باید جزئیات بیشتری از این لنز ها مشخص بشه:
Untitled.jpg
به صورت کلی اگر بخام در یکی دو جمله بگم چه چیز این دوربین های جدید جالب بود و چه چیز نه تقریبا همه چیز قلقلک دهنده بود خصوصا فکر دستیابی به عمق میدان f0.95 روی فول فریم ، اما در سایت dpreview در بخش مقایسه عمر باتری انگار یک سطل آب یخ روی سرم خالی کردند و حباب رویایی تشکیل شده بالای سرم ترکید!!
330 شات ؟! :
tgbbbgb.jpg
باید یک فکری برای این وضعیت بکنند
sellwell.jpg
البته موجودی Z6 بدون لنز هم تموم شده.