تو عکاسی پرتره چه تکنیکی موجب میشه سر سوژه بزرگنمایی داشته باشه کادر رو پر کنه؟
تو عکاسی پرتره چه تکنیکی موجب میشه سر سوژه بزرگنمایی داشته باشه کادر رو پر کنه؟
سلام دوست عزیزتو عکاسی پرتره چه تکنیکی موجب میشه سر سوژه بزرگنمایی داشته باشه کادر رو پر کنه؟
اگه منظورتون از این سوال این نوع عکس باشه
که خوب باید بگم این عکس ها با لنز Fisheye یا مبدل های آنها گرفته میشه. البته در فتوشاپ با ابزار Lens Correction نیز تا حدودی میتوان به این نتیجه دست یافت.
و اگه منظورتون این نوع عکس نیست بیشتر توضیح بدید یا یک نمونه از این عکسها را آپلود کنید.
پیروز باشید
سید میثم نوربخش
کاوه قبادیExposure.ir
I am a visual man. I watch, watch, watch. I understand things through my eyes. Henri Cartier-Bresson
من یک تجربه نسبتا تلخ در این مورد دارم،
چند سال پیش یکی از دوستان و همکاران من یک عدد EOS 30D داشت که منظره یاب آن کمی چرب شده بود، من هم در کمال اعتماد به نفس با گوش پاک کن و متانول سعی کردم که اطراف و سطح منظره یاب را تمیز کنم! در کمال تعجب الکل به قسمت داخلی منظره یاب (بین pentaprism و عدسی چشمی منظره یاب) نفوذ کرده و یک لکه رنگی بزرگ در VF ایجاد شد که برای تمیز کردن آن دست به دامن آقای قاسمی عزیز در تعمیرگاه مرکزی شدیم و مجبور شدیم که دوربین را باز کنیم (و البته کلی شرمندگی برای من)!!
نتیجه اخلاقی آنکه در استفاده کردن از مایعات خیلی روی سطح منظره یاب خیلی دقت کنید. بر خلاف انتظار من عایق بندی خیلی قوی-ای نداشت و بعید می دانم دوربین های پائین تر از رده EOS 7D، عایق بندی بهتری از EOS 30D آن زمان را داشته باشند.
سلام
فرق اندازه سنسور g12 با g11 و g10 چه مقدار است ؟
ممنون
هيچ فرقي ندارند و دقيقا برابرند.
جایی خوندم که در لنزهایی که فاصله کانونی متغییر دارند، بهتر است نسبت ماکزیمم به مینیمم، عدد 3 یا کمتر باشد. مثلا در لنز EF 24-70 این نسبت معادل 2.916=70/24 و یا در EF 24-105 این نسبت معادل 4.375 میباشد. آیا این "بهتر بودن" درست است ؟ اگر بله، دلیل آن چیست ؟ اپتیکال است یا ... ؟
با سلام
داشتم نظرات دوستان تو تاپیک توهم یا واقعیت رو میخوندم
یه دفعه یه سوال به ذهنم رسید
سوال-----> اگه یه دوربین 5DII داشته باشیم میتوانیم با عوض کردن فوکوس اسکرین اون (یعنی 5DII) در گوشه های تصویر هم نقاط فوکوس داشته باشیم؟؟؟، یه چیزی تو مایعای تعداد نقاط فوکوس 7D حالا کمترم شد، شد.....
ممنون
رضا اقبالی www.instagram.com/reza.eqbali