تعریف شما از کیفیت چیست!؟
سوال شما اشتباه نیست ناروشنه!!
منظورتون از دوربین دیجیتال اس،ال،آر هست یا کامپکت؟
و تعریفتون از کیفیت چیه؟
---
اما الان و با موارد موجود:
در دوربین های کامپکت در حالت واید کیفت پایین تره چون لنز های ارزون قیمتی روشون نصب هست که قابل تعویض هم نیست
البته این در حالت کاملا تله هم هست اما چون نوع اشکالات متفاوته شاید بهش دقت نکردین
بهنام خامنهCanon 5DSR,6D / EF 50mm f1.4 - EF 85mm f1.8
سلام.
راهی وجود داره که خط و خش های کوچک روی بدنه ی پلاستیکی دوربین رو از بین ببره یا حدقل کمی محوشون کنه؟!
(بدنه ی دوربین دی نود نایکون )
ویرایش توسط poker : Thursday 2 June 2011 در ساعت 04:01
سلام
یه سواله که چند وقتیه ذهنمو مشغول کرده از هر کی هم که میپرسم توضیح که میده گیجتر میشم
سوالام اینا هستن: 1- اینکه در دوربینهایی مثل 7D,60D,600D کنترل فلاش بی سیم وجود داره یعنی چی؟ یعنی اینکه نیاز به رادیو فلاش نداره؟!! میشه یه توضیح کاملی بدین؟!!
2- اگر من بخوام برا دوربینم (5DII) این قابلیت رو داشته باشم چیکار باید بکنم؟
ممنون
رضا اقبالی www.instagram.com/reza.eqbali
رضا جان سلام
در بدنه این دوربین ها قابلیت فرمان دادن به صورت وایرلس به فلاش ها تا برد 10 متر به صورت Slave و آف کامرا موجود است .
منتهی سیستم مذکور رادیویی نبوده و از طریق firing flash یعنی از طریق فلاش سر دوربین و فرستادن پالس نوری این کار انجام می گردد.
دستور زیر مربوط به 7D است و فکر نمی کنم با دو دوربین دیگر تفاوت داشته باشد:
فلاش سر دوربین را باز کنید - از منوی اول دوربین به آخرین گزینه یعنی Flash Control وارد شوید - Flash firiing را فعال کنید - وارد گزینه Built-in flash func.setting شوید و اگر تنظیمات به صورت پیش فرض کارخانه است فقط wireless func را فعال و در یکی از حالت ها قرار دهید - کانال و گروه را با کانال و گروه فلاش یکسان کنید - حالا دیگر استفاده کنید
نکته :فلاش را روشن و در مود slave و همخوان با کانال و گروه دوربین قرار دهید.
طبق تجربه بنده در محیط outdoor که نور محیط زیاد است با فاصله گرفتن فلاش آف کمرا از دوربین سیستم جوابگویی خوبی ندارد و به قول معروف بگیر و نگیر دارد و به این خاطر بهتر است از تریگر استفاده شود.
گاهی اوقات در فضاهای کم نور هم خطا داره
Canon Eos M+11-22+18-55+22mmf/2+90EX
عقیل احمدی
سلام
البته جناب ميري توضيحات كاملي دادند.اينو اضافه كنم كه قسمت شيرين ماجرا اونجاست كه ديگه همه فلاشهاي ريموت تون رو از روي دوربين كنترل ميكنيد. مثلا فرض كنيد با دو تا فلاش 430 با فاصله 4 و 5 متر در چپ و راست سوژه داريد پرتره نگاري ميكنيد و تصميم ميگيريد كه قدرت فلاش راستي رو 1/3 استاپ بيشتر و چپي رو 2/3 كمتر كنيد.در اين حالت در منوي دوربين به سادگي اين كار امكان پذير است.
( البته ايني كه گفتم بر اساس برند نيكون بود. در مورد كنون هم كه به تازگي روي بادي هاش آورده بايد اصولا به همين روش باشه.دوستان كنن دار اگه اشتباه گفتم لطفا تصحيح بفرمايند )
در مورد سوال دوم شما بايستي حداقل يك 580 بعلاوه 430 بخريد.580 روي بادي سوار ميشه و مستر، و 430 ريموت ميشه.
سلام دوستان
من مشتاق آموزش دیدن در رشته ی عکاسی ورزشی و یا خبری هستم
با عکاسی آشنا هستم و فقط قصد آموزش در این زمینه را دارم
کسی راه آموزش این رشته ( خبری - ورزشی) را در ایران می داند؟