رنگها مرده نیستند، نورهای پراکنده زیاد است. راه حلش یکی هود لنز است.
بسته به نوع دوربین ممکن است تصویر ویزور دقیقاً تصویر نهایی باشد یا نباشد.
LCD هم معمولاً از نظر کادر همان چیزی است که از لنز عبور میکند.
ببین عزیز دل
راه حل سؤالهای بعدی شما مطالعه است. سری به مقالات سایت بزنید، در فروم گشتی بزنید.
و برای خود سیری مشخص کنید و ادامه دهید.
.
بهتره اول در کلاس مبانی عکاسی دیجیتال شرکت کنید.درسهای پایه ای و تکالیف کمک بزرگی به یادگیری هرچه سریعترتون میکنن.
Canon Eos M+11-22+18-55+22mmf/2+90EX
عقیل احمدی
یه نظر غیر فنی :
اگه برا هر سؤالی به مقالات توصیه بشه ، دیگه اصلاً سؤال و جواب و نظر و ... تعطیل میشه !! یک لیست مقالات با یک جستجوگر مخصوص تو انجمن کافیه !
مثلاً من میخوام بدونم امکانات ماکرو و سوپرماکرو در حد نیمه حرفه ای جایگزین لنز ماکرو هست یا نه ، و استاد هم میگه بله یا نه ، استاد راضی منم راضی.
باز هم ممنونم.
ویرایش توسط Amir Abdolpanah : Thursday 21 April 2011 در ساعت 12:12
سلام
دوست من
من و شما و حتی اساتید این فروم همه و همه باید یاد بگیریم دانشجو باشیم یعنی با توجه به منابع موجود به جستجوی مطالب برویم در این میان بعضی از مسایل نیز هست که هرکسی ممکن هست متوجه نشیم و برای راهنمایی بیشتر از اهل فن کمک بگیریم.
بنابراین اول مقالات و منابع و دوم استفاده از اساتید و اهل فن.
(متاسفانه از دبستان به ما آموختن که دنبال مطلب نرویم و معلم همه چیز را لقمه کند و در دهان ما بگذارد و این ایراد اکثر ما هست)
در ادامه آف تاپیک...
قبلا هم گفتم توی تمام دوران عضویتم فکر میکنم نهایتا 1 یا 2 بار پیش اومد که سوالی داشته باشم و با جستجو به جوابش نرسم.شکر خدا محیط فروم به لطف دوستان اونقدر پر بار هست که کمبودی احساس نشه.ضمن اینکه وقتی از این طریق به جواب میرسیدم احساس میکردم بهتر یاد میگیرم...
ویرایش توسط lamagra : Thursday 21 April 2011 در ساعت 18:25
عقیل احمدی
ضمن تشکر از توجه دوستان
همانطور که گفتم من "اصول عکاسی دیجیتال " از آقای رضا نحوی رو خوندم و چهار تا سؤال برام پیش اومد که دوستان پاسخ دادند ، در شرف خرید دوربینی در حد 800 هزارتومان هستم که که عکسبرداری با فرمت RAW با حداقل نویز رو داشته باشه و میخواستم کلاس آنلاین "پردازش فایلهای خام" یا " مقدماتی عکاسی HDR " رو شرکت کنم ، اگر شما دوست عزیز و استاد گرام تشخیص میدید که بهتره اول در کلاس "مبانی عکاسی دیجیتال" شرکت کنم ، همین کار رو میکنم و اگر مرددید با چند سؤال سطح آشنائی منو بسنجید تا بهتر راهنمائیم کنید ، دوربین قبلیم Olympus SP-565UZ بود که تقریباً با 70% کاراییهاش آشنا بودم.
ممنون.
با سلام.
اول اینکه استاد خطاب نکنید،ینده هم مثل شما در حال یادگیری ام...اما...
اگر با فاکتورهایی مثل ساختار سخت افزاری و نرم افزاری دوربین،مفاهیم مربوط به لنز مثل فاصله کانونی عمق میدان بزرگنمایی یا مباحث مربوط به نور سنجی دیافراگم حساسیت سرعت شاتر یا تراز سفیدی و ... آشنایید و روش به خدمت گرفتن اونها رو برای رسیدن به نتیجه مطلوب(حتی در حد تئوری) رو میدنید که نیازی نیست.با تکرار و تمرین و مطالعه بیشتر کم کم کسب مهارت میکنید.اما اگر این مفاهیم آشنا نیستید و براتون گنگ هست ثبت نام توی این دوره بسیار توصیه میشه...
عقیل احمدی
سلام
من تا به حال سراغ دوربین های SLR نرفتم و نمی دونم کی بودجه اجازه همچین کاری رو میده :)
ولی چند تا سوال دارم ... اگه من رو راهنمایی کنید ممنون میشم.اگه سوالات ابتدایی هست ببخشید :)
1.من Panasonic FZ35 دارم و به صورت تفننی عکس می گیرم.لنز دوربینم 27 - 486mm هست. مثل خیلی از کامئکت های دیگه هم عکس ماکرو می گیره هم تله ماکرو .منم چون دارم تمرین می کنم هر لحظه ممکنه یه جور عکسی بگیرم :31: می خوام بدونم اگه برم سراغ SLR با یک لنز می شه همه جور عکس گرفت یا نمی دونم این امکانات رو یکجا داشته باشم و مجبورم لنز عوض کنم !
2. چزا ظاهرا کنون و نیکون دوربینی با لنز Four Third نمیسازن ؟آیا کیفیت این لنز ها کم تر از لنز های کنون یا نیکون هست ؟
متشکرم