سلام
با چه برنامه ای میتوان در پایین عکسامون و بصورت نستعلیق امضا درج کرد؟؟
اگه نرم افزارش بتونه بصورت دسته ای اینکارو بکنه دیگه بهتر(یعنی 100 تا عکسو بهش بدیم زیر همه بزنه، قرار نباشه یکی یکی عکسارو......)
ممنون
سلام
با چه برنامه ای میتوان در پایین عکسامون و بصورت نستعلیق امضا درج کرد؟؟
اگه نرم افزارش بتونه بصورت دسته ای اینکارو بکنه دیگه بهتر(یعنی 100 تا عکسو بهش بدیم زیر همه بزنه، قرار نباشه یکی یکی عکسارو......)
ممنون
رضا اقبالی www.instagram.com/reza.eqbali
سلام دوست عزیز حتما این نرم افزار رو تست کنید
http://www.kamyabonline.com/modules....print&sid=7972
البته خودم تستش نکردم ولی ظاهرا معروف ترین نرم افزار در زمینه گذاشتن کپی رایت گروهی روی تصاویر است با این نرم افزار می تونید چندین تصویر رو کپی رایت دار کنید
سلام
نستعلیق ! خوب طرح خودتون را در فتوشاپ طراحی کنید و با استفاده از Action ها یک Action برای خروجی گرفتن بسازید.
و یا طرح خود را به صورت PNG یا JPG طراحی کرده و بسازید ، سپس با استفاده از Lightroom هنگام خروجی کردن به صورت اتوماتیک امضا به عکس های خود اضافه کنید.
شاد باشید.
با سلام
جناب حسينيان اين قضيه jpg و png را در لايت رووم بيشتر توضيح ميدهيد ؟
سلام
بنده 7دی بهمرا 15-85 دارم
بهمرا 50 اف1.8
الان بودجه تقریبا 700 تومن دارم و لنز تله میخواستم بگیرم در ضمن تو سالن ها عکاسی هم میکنم
سیگما 70-200 چشمم رو گرفته بنظرتون بگیرم یا بصبرم
پول جمع کنم کنن رو اف2.8 بگیرم یا اف4
یا سیگما 2.8 لرزشگیر
پرتره باکیفیت هم برام مهمه.
موندم چه کنم/
پیشاپیش تشکر میکنم
علیک سلام
فعلا لنزهای بسیار خوبی دارید و کار راه انداز پس صبر کنید تا بودجه خرید لنز کنون 70-200 با اف 4 آن هم با لرزشگیر (حدود 1600000 تومان) شما تامین شود چون در مقابل آن سیگما از کیفیت پایین تری برخوردار است. کنون 70-200 با اف 8/2 دارای لرزشگیر و موتور فوکوس هم که فقط باید از پشت ویترین مغازه ها نگاهش کرد البته امیداورم بودجه خرید اون هم برای شما تامین شود.
ویرایش توسط Miri : Wednesday 25 May 2011 در ساعت 16:47
سلام..
هنگام خروجی گرفتن عکس از لایت روم میتوانید به آن Watermark اضافه کنید و این Watermark میتواند Text و یا Graphic باشد.
مثلا می توانید اسم خود را گوشه همه عکس ها درج کنید و یا Logo استودیوی عکاسی خود را در کنار عکس قرار دهید. در لایت روم 3 این قابلیت اضافه شده و در نسحه های قبلی وجود نداشته است.
اگر Watermark را از نوع گرافیک انتخاب کنید میتوانید هر عکسی به فرمت JPG و یا PNG را به عنوان امضا انتخاب کنید. حوبی فرمت PNG برای این کار، در این است که Transparency را پشتیبانی میکند.
برای اطلاعات بیشتر از نحوه اضافه کردن Watermark در لایت روم 3.0 لینک زیر را مطالعه کنید.
شاد باشید.کد:http://www.digital-photography-school.com/copyright-watermark-your-images-in-lightroom-3
باسلام
چرا عكس در حالت وايد در دوربينهاي ديجيتال بي كيفيت ونويز دار است؟
ممنون
مجید صادقی