سلام
موقع فوکاس محدوده را بصورت متر یا فوت نشان میدهد بطور مثال در عکسی که قرار دادید فوکاس روی بینهایت هست.
لنز های زوم هم دارند .:)
سلام
موقع فوکاس محدوده را بصورت متر یا فوت نشان میدهد بطور مثال در عکسی که قرار دادید فوکاس روی بینهایت هست.
لنز های زوم هم دارند .:)
احمق را موافق حماقتش جواب مده مبادا تو نیز مانند او بشوی.
احمق را موافق حماقتش جواب بده مبادا خویشتن را حکیم بشمارد.
دومی هم عمق میدان را با توجه به دیافراگمتان روی همان درجهبندی فاصله روبرویش نشان میدهد. مثلا اگر فاصله فوکوستان 5 متر است، و دیافراگم تان 11، آن دو عدد 11 را روی مقیاس فاصله میخوانید تا عمق میدانتان مشخص شود. مثلا از 3.5 متر تا 8 متر در عکستان واضح خواهد بود.
سلام خدمت تمام دوستان
چون این اولین تاپیک من هست نمی دونستم تو کجا این تاپیک رو بزنم بناراین اگه جای درستی نزدم ممنون میشم این تاپیک را به مکان اصلی انتقال بدید
اصل مطلب:
من می خوام اصول نورپردازی و همچنین اموزش و چگونگی نورپردازی در یک سالن تئاتر رو بدونم
و با انواع افکتهای نور و نحوه ایجاد انها اشنا بشم
ممنون میشم کمکم کنید
ممنون دوست من
اما من نتونستم چیز خاصی بدست بیارم
میشه لینکی بدید که تعریف و اموزش ساخت انواع نور ها ( موضعی و تخت و ....) رو بده
و نورپردازی سالن های تئاتر رو اموزش بده ممنونتون میشم
و یک سوال نورپردازی و مخصوصا نورپردازی در سالن تئاتر و استدیو به انگلیسی چی میشه؟
دوست عزیز میشه توضیح بدین نورپردازی سالنهای تئاتر یعنی چی؟
یعنی سوالتون مربوط به نورپردازی نمایش است؟ مربوط به عکاسی است؟ مربوط به عکاسی از خود سالن است؟ یا کلا چیز دیگری!
سلام دوست من
منظور من نور انداختن روی سالن هست
برای مثال نوری که روی یک صندلی در گوشه صحنه بندازیم یا یک نور که 50 درصد صحنه رو از چپ پوشش بده
انواعش رو در پست بالا گفتم
برای عکس گرفتن نمی خوام برای نورپردازی رو صحنه می خوام
دوستان عزيز!
مي خواستم بپرسم كه اگه سنسور يك دوربين كثيف بشه و روش غبار بشينه, ايا لازمه كه بلافاصله تميز بشه يا ميشه يه مدتي بي خيال شد و با دياف باز زندگي كرد باهاش.
ممنون ميشم اگه راهنمايي كنين.
من عکسهای زیادی از عکاسان خیلی حرفه ای fashion tv دیدم با کیفیت اصلی و دست نخورده.
در تمام عکسها دیدم که لکه های dust یا همون گرد و غبار به طور محصوصی دیده میشه.
ولی این دلیل نمیشه که من پیشنهاد بدم که شما بگذارین سنسور کثیف بمونه.
نظر شخصی خودم اینه که سنسور دیر به دیر تمیز بشه و زیاد حساس به این موضوع نباشین.
ولی اینجور که شما گفتین با دیاف باز! حتما خیلی کثیفه؟
اگه کثیفی چیزی بیشتر از چند لکه روی عکسهایی که با زمینه ای روشن مثل آسمون دیده میشه باید هر چه زودتر تمیز کنید.
ولی اگه در همه عکسها این لکه ها محسوس نیست فکر نمیکنم واجب باشه.
در ضمن من ربطی بین کثیف بودن سنسور با دیاف باز ندید!
از پاسخ شما ممنونم.
در مورد ارتباط دیاف باز با کثيفی سنسور خوب وقتی دیاف بسته باشه اونوقت اون لکه ها خیلی واضح میشن.
من سنسور D80 ام رو دو هفته پیش تمیز کردم اما امروز در کمال ناباوری دیدم که دو سه تا لکه کوچیک توی عکسهایی که از جاهای روشن گرفتم دیده میشه.
در f6.3 به بالا لکه ها پیدا میشن.
اگه سنسور صدمه نبینه واسم مشکلی نیست که 6 ماه دیگه تمیز کنم. فقط نگران اینم که این غبار ها و لکه ها سنسور رو خراب کنن.