خیر
خیر
ببخشید میشه یکم توضیح یا چندتا مقاله یا اموزشی در مورد ریسایز عکس ها یهم بدید
اخه چطوری میشه یک فایل عکس را بدون از دست دادن شارپنس به حجم 200 کیلوبایت رسوند!
ممنون
سلام دوست عزیز
دراین مورد تاپیک و بحثهایه زیادی وجود داره .
ولی هدف از ریسایز عکس رسیدن به حجم کمترعکس با کمترین میزان افت کیفیت تصویرهست .
و نمیشه بدون از دست دادن جزئیات این کاررو انجام داد .
درتمامی نرم افزارها و روشها سعی براین هست که حداکثر جزئیات با کمترین حجم باقی بمونه .
میتونید خودتون مطالعه کنید .
طرز تعيين سايز و حجم عكس براي ارسال در گالري
خودتون هم میتونید تاپیک های دیگری رو دررابطه بااین موضوع پیدا کنید .
Nikon D600
در عکسبرداری با فلاش که فکر که ماز گزینه multiflash ( در فلاش نیسین )استفاده میشه حرکات سوژه در یک فریم عکس در حالات مختلف ثبت میشه تنظیمات به چه صورت هست و اصولا روش عکسبرداری در این حالت از نظر مد دوربین - زمان نوردهی و نور محیط به چه شکل باید باشد ؟
من از مد M استفاده کردم ولی سوژه خیلی کمرنگ میشه شبیه یه روح !!)
من این کار رو کردم خیلی راحت نبود بستگی به لنزتون و دیافراگمتون داره اما باید با ایزو 1600 به بالا امتحان کنید.
دوست عزیز هر تغییر سایز در عکس یعنی کم کردن تعدادی از پیکسلها در واحد سطح و این امر به معنی آن است که مثلا چهار پیکسل را با در هم آمیختن به یک پیکسل تبدیل میکند و در هر صورت مقداری بر شارپنس تاثیر میگذارد. لذا امکان حفظ شارپنس در ریسایز کردن عملاً امکانپذیر نیست. موفق باشید.
ویرایش توسط Mashhadi Vahid : Tuesday 6 December 2011 در ساعت 11:24 دلیل: ادغام 2 پست پیاپی
چند تا سوال دارم که دست اساتید رو برای جواب دادنشون می بوسم.
1. تو شرایط استودیو اگر دیافراگم و ایزو رو ثابت بگیریم با دو تا چیز می تونیم مقدار نور رو افزایش بدیم. افزایش میزان نور و کاهش سرعت شاتر. البته می دونم که سرعت شاتر رو نباید کمتر از یه حدی کرد (فکر کنم 60) چرا که بدون پایه عکس دچار مشکل می شه.
حالا سوال اینه: برای اینکه عکس بهتری داشته باشم رو کدوم مانور بدم؟ مثلا سرعت شاتر رو از 200 بیارم رو 160 یا نور فلاش رو افزایش بدم؟ جاهای خوندم که فرقی نداره ولی می خوام بدونم کدوم رو توصیه می کنید؟
2. یه کتاب خوب (انگلیسی باشه بهتر) می خوام که مرجعی برای تاکتیک های مختلف نورپردازی پرتره باشه. چند تا کتاب دیدم ولی کامل نبودن.
3. لنز 18-135 دارم و دوربین کنون 600D . شنیدم لنز های مختلف تو دیاف باز اشکالاتی از خودشون نشون می دن. چطور می تون راجع به این موضوع اطلاعات کسب کنم. بازترین و بسته ترین دیافی که برای لنز من توصیه می کنید چیه؟
ببخشید روده درازی کردم.
اگر داخل استودیو عکاسی و با استفاده از فلاش عکاسی میکنید، با تغییر سرعت سینک(مثلا از ۲۰۰ به ۶۰) تفاوت خاصی در نور بوجود نخواهد آمد.1. تو شرایط استودیو اگر دیافراگم و ایزو رو ثابت بگیریم با دو تا چیز می تونیم مقدار نور رو افزایش بدیم. افزایش میزان نور و کاهش سرعت شاتر. البته می دونم که سرعت شاتر رو نباید کمتر از یه حدی کرد (فکر کنم 60) چرا که بدون پایه عکس دچار مشکل می شه.
حالا سوال اینه: برای اینکه عکس بهتری داشته باشم رو کدوم مانور بدم؟ مثلا سرعت شاتر رو از 200 بیارم رو 160 یا نور فلاش رو افزایش بدم؟ جاهای خوندم که فرقی نداره ولی می خوام بدونم کدوم رو توصیه می کنید؟
دقیقن چه جور اطلاعاتی؟3. لنز 18-135 دارم و دوربین کنون 600D . شنیدم لنز های مختلف تو دیاف باز اشکالاتی از خودشون نشون می دن. چطور می تون راجع به این موضوع اطلاعات کسب کنم. بازترین و بسته ترین دیافی که برای لنز من توصیه می کنید چیه؟
میتونید تصور کنید اکثر لنزها شارپترین خروجی خودشون رو بین دیافراگمهای ۸ تا ۱۱ تولید میکنند. اما نیاز شماست که مشخص میکنه نیاز به چه دیافراگمی دارید.
ببخشید حوصله تون رو سر می برم. اینجا منظورتون از سرعت سینک همون سرعت شاتر؟
یعنی تو نوردهی فرقی ایجاد نمیکنه؟ اگر جوابتون منفی هستش چه سرعتی رو پیشنهاد می کنید؟
احساس می کنم تو دیاف پائین تر عکس خوبی گرفتم. (خوب البته بوکه شدن هم داشتم که راضیم کرده) حالا میشه بفرمائید چه مشکلی ایجاد می کنه؟ منظورم اطلاعات راجع به این بود. یعنی مشکل لنزها تو دیاف باز چیه؟ تو استودیو البته...
بلهاینجا منظورتون از سرعت سینک همون سرعت شاتر؟
هنگام عکاسی با فلاش استودیو در ایزو ۱۰۰ و یا ۲۰۰ خیریعنی تو نوردهی فرقی ایجاد نمیکنه؟
سرعت ۱/۲۵۰ یا ۱/۲۰۰ ثانیه مطلوب است.اگر جوابتون منفی هستش چه سرعتی رو پیشنهاد می کنید؟
بوکه شدن یعنی چی؟ در استودیو؟!احساس می کنم تو دیاف پائین تر عکس خوبی گرفتم. (خوب البته بوکه شدن هم داشتم که راضیم کرده)
اگر از میزان ثبت جزییات لنزها تست بگیرید با باز شدن دیافراگم مقدار ثبت جزییات در منطقهی فوکوس کاهش پیدا میکند.
بله. بوکه شدن به نوعی که موها و نیم تنه بصورت بلور دیده میشه. و چشم ها فوکوس شده باشه.
اگر درست از عبارت بوکه شدن استفاده کرده باشم.
مرسی بابت جوابتون