نمیدونم شما شارپسازی رو چه چیزی برداشت میکنید.
اما مثلاً برای وب یک نوع شارپسازی لازم است و برای چاپ یک نوع دیگر! اینهم خیلی ربطی به حرفهای بودن عکاس ندارد! شما بهترین عکس را هم که ریسایز کنید نیاز دارد شارپ شود. برای چاپ نیاز است شارپ شود.
اما "شارپ کردن" اصلاً یک دکمه نیست که مطلق بگوییم فشردن این دکمه نشان از آماتور بودن عکاس است یا چه و چه.
خودش (شارپسازی) یک داستان عریض و طویل است که در یکی - دو پست و یک تاپیک هم به غایت آن نمیتوان رسید.
.
رضا اقبالی www.instagram.com/reza.eqbali
شما از کجا میدونی من دیدم و انجام ندادم ؟ علم غیب دارید ؟!
بنده با منبع حرف زدم.گفتم میگم شارپ سازی از باید ها هست چون علاوه بر اینکه خودم قبولش دارم عکاس های مطرح دنیا هم قبولش دارن.
در ضمن دوست عزیز شاید شما درست امتحان نکردی.شاید شما این فتیله شارپنس رو تا آخر کشیدی و عکس نابود شده !
شارپ ترین قسمت پرتره باید چشم سوژه باشه(حتی باید یه کم زیادی شارپ باشه). حالا شما چطوری میتونید بدون شارپ سازی چشمها رو انقدر شارپ نشون بدید ؟ یا در پرتره های خانوم ها که لب هم باید مقداری شارپ تر بشه ؟ هر اندازه هم که نقطه فکوس رو روی چشم قرار بدید باز هم نیاز به شارپ سازی هست.(مگر در موارد خاص)
پـوریـا ارشدی
من بابت خط دوم كه نوشتم معذرت ميخوام منظورم چيز ديگري بود.
من اعتقاد دارم هر چيز همان جور كه هست زيباتر است مثل همون لبي كه شما اشاره كرديد ولي شايد شما جور ديگري كار ميكنيد كه اون هم براي خودش سبكيه وكسي نميتواند بگويد كار شما يا من غلط است.
من براي اينكه بخوام چشمها رو شارپ نشون بدم اولا از لنزهاي خوب وبا كيفيت استفاده ميكنم ثانيا يك فوكوس درست.
بعد دوستان اون پست من جواب يكي از دوستان بود كه اصلا شرايطش فرق ميكرد.
موفق باشيد.
از همه عزيزان بي نهايت سپاسگزارم
تو اين چند روزه كلي مطلب از شما ياد گرفتم و كلي هم پيشرفت كردم (مقايسه عكس هاي اوليه با امروز اينو رو ميگه )
همه مشكلات داره حل ميشه و فقط ميمونه گزينه آخر يعني چگونگي عدم استفاده از فلش خود دوربين كه خيلي مهمه چون خسته شدم از بس دستم رو جلوي فلش دوربين گرفتم و از هر 3 عكس هم 2تا سياه ميشه و اخريش جواب ميده !!! ( دستم رو هم به اين دليل ميگيرم جلوي فلش كه روي چشم سوژه 3 منبع نور ديده نشه )
ست فلش چتر من همانطوري كه در بالا هم اشاره كردم JTL 160 ژوله و كابل sync هم داره ولي روي دوربين من (5100 d ) جايي براي اتصال اين كابل وجود نداره !
حالا به نظر شما ارزانترين و بهترين راهي كه من از فلش دوربين استفاده نكنم چيه و چي بخرم و چه ماركي كه كارم رو راه بندازه
یا رادیو فلاش بگیرید
یا تبدیل کفشک به سوکت کابل
.
سلام
از دوستان كسي هست كه در مورد اين فيلتر Expodisc اطلاعاتي داشته باشه.
تا اونجاي كه من ميدونم براي تصحيح وايت بالانس استفاده ميشه.
اما اينكه به چه صورت كارميكنه وآيا قابل دسترسي هست رو اگر كسي اطلاعاتي بده ممنون ميشم.
سپاس