چرا وجود دارد در دوربین های لایک دیده میشود و در SX20 هم وجود دارد به این صورت که رنگ مورد نظر را در دوربین انتخاب میکنیم و دوربین تنها آن رنگ را در عکس ثبت میکند و بقیه عکس حالت سیاه و سفید و مونوکروم میشود.دوست گرامی. من هنوز دوربینی ندیدم که بتواند یک قسمت از تصویر را سیاه و سفید بگیرد و بخش دیگرش را رنگی.
دوربین نیکون D5100 نیز در رده SLR ها همین قابلیت رو داره که با انتخاب یک رنگ اون رو حفظ کرده و بقیه تصویر رو سیاه و سفید میکنه .
این قابلیت رو فوجی HS20 نداره . بلکه بعدا باید با فتوشاپ ایجاد کنید .
اما من فکر میکنم همیشه بهتر است که عکس رو به صورت خام بگیرید و هر گونه ادیت رو بعدا به صورت نرم افزاری ایجاد کنید . چرا که وقتی با دوربین عکسی چنین رو تهیه میکنید دیگر امکان کار بر روی عکس اصلی را نخواهید داشت و هر چه هست همان است که دوربین ایجاد کرده . و امکاناتی که نرم افزارهای قدرتمندی چون فتوشاپ و برخی پلاگین های اون برای شما فراهم میکنند بسیار گسترده تر و قدرتمندتر از نرم افزار داخلی دوربین هاست . اما برای کار نرم افزاری :
یک روش اینست که شما باید لایه ای را از لایه اصلی کپی کنید و اون رو سیاه و سفید کنید . اون لایه رو بالای لایه اصلی قرار بدهید . و سپس با ابزار پاک کن فقط قسمتی از تصویر را که میخواهید رنگی باشد ، پاک کنید .
سلام
میتونید عکستونو بگیرید بعد در برنامه فتوشاپ از منوی Image---->adjustments---->replace color را انتخاب کرده و با قطره چکان رنگی را که میخواهید به سیاه سفید تبدیل کنید انتخاب کرده (با Fuzzinesss میتوان شعاع رنگ انتخابیتونو تغییر بدید(زیاد یا کم کنید)) بعد با استفاده از اسلاید های پایین فیتیله ی Hue و Saturation را تا ته پایین بکشید(به سمت چپ بکشید).
شاد باشید.....
رضا اقبالی www.instagram.com/reza.eqbali
ممنونم از راهنمایی هاتون. اقای اقبالی ایا برعکس این کری رو که فرمودید میشه انجام داد یعنی ان رنگی رو که دوست اری رنگی بمونه رو انتخاب کنیم؟
سلام
دوستان لطفا توجه كنيد كه اينجا تاپيك سوالات عمومي است. براي بسياري سوالاتي كه اينجا پرسيده مي شه تاپيك داريم (مثلا تاپيك هاي فوتوشاپ سطح مبتدي و پيشرفته و...) لطفا فقط سوالات عمومي اي كه جاي ديگه اي نمي شه مطرح كرد رو اينجا بپرسيد.
فرهاد حسيني
سلام
دیروز مشغول گرفتن عکس بودم چون کارت حافظه دوربینم پرشده بود عکسهای اضافی رو پاک میکردم که ناگهان به طور اشتباهی یکی از عکسها که واسم مهم بود پاک کردم
البته بعد از اون چندین عکس هم گرفتم! آیا امکان بازگشت فایل پاک شده وجود دارد و چگونه؟؟؟ یا اینکه نه؟ با سپاس
اگر بعد از پاک کردن عکس عکسای دیگری گرفتید امکان بازیافت خیلی خیلی کم است و باید قید عکس را بزنید.سلام
دیروز مشغول گرفتن عکس بودم چون کارت حافظه دوربینم پرشده بود عکسهای اضافی رو پاک میکردم که ناگهان به طور اشتباهی یکی از عکسها که واسم مهم بود پاک کردم
البته بعد از اون چندین عکس هم گرفتم! آیا امکان بازگشت فایل پاک شده وجود دارد و چگونه؟؟؟ یا اینکه نه؟ با سپاس
چرا نوشته من رو تایید نمی کنید ؟
تا حالا ندیده بودم تو یه انجمن پست زدن هم نیاز به تایید داشته باشه٬ خیلی شگفت انگیزه.