سلام
يك استاپ ديافراگم را ميتوان به سه قسمت تقسيم كردم به هر كدام از اين قسمتها چي ميگن ؟
مثلاً0/3. 0/7. يا چيز ديگه ميگن؟
ممنون
سلام
يك استاپ ديافراگم را ميتوان به سه قسمت تقسيم كردم به هر كدام از اين قسمتها چي ميگن ؟
مثلاً0/3. 0/7. يا چيز ديگه ميگن؟
ممنون
من تا الان نشنیده ام که دینامیک رنج به لنز مربوط باشد!!! اشتباه نمیکنید؟خيلي توي مباحث مقايسه بين لنزها از مفهوم دايناميك رنج خواندم
مقاله زیر را بخوانید تا حدودی میتواند به شما کمک کنددر مورد مفهوم و محل استفادش اطلاعات بگيرم ...
عکاسی | مقالات | چگونه با محدودیت دینامیك رنج مقابله كنیم
ویرایش توسط shahbazi : Thursday 26 January 2012 در ساعت 14:33
سلام
یه کم درباره موتور فوکوس داخلی که در بدنه دوربین تعبیه میشه، گیج شدم. مهمه برای انتخاب slr ؟؟؟
نه خيلي اهميتي نداره. اگر كنن بخريد كه كلا موتور در دوربين هايش ندارد و همه ي لنز ها موتور فوكوس دارند. اگر نيكن هم بخريد فقط در صورتي اهميت داره كه بخواهيد از لنزهاي قديمي بدون موتور فوكوس استفاده كنيد كه در اين صورت بهتره بدنه Entry Level نخريد. ولي كلا مطلب مهمي براي انتخاب دوربين نيست مگر براي آنها كه از قبل يك سري لنز قديمي دارند.
فرهاد حسيني
نردبان این جهان ما و منی است/عاقبت این نردبان افتادنیست/لاجرم هرکس که بالاتر نشست/استخوانش سخت تر خواهد شکست/
علی فلاحی نژاد
سلام
راهی هست که وقتی لنز رو به طرف آفتاب میگیریم و بخوایم عکاسی کنیم فلیر رنگی (سبز و قرمز) نیفته (زاویه ای ، فیلتری ، ....)و یا بعد از عکاسی بشه اصلاحشون کرد؟؟؟ 40-17 کانن
ممنون
ویرایش توسط Walkman : Friday 27 January 2012 در ساعت 18:00
رضا اقبالی www.instagram.com/reza.eqbali
سلامراهی هست که وقتی لنز رو به طرف آفتاب میگیریم و بخوایم عکاسی کنیم فلیر رنگی (سبز و قرمز) نیفته (زاویه ای ، فیلتری ، ....)و یا بعد از عکاسی بشه اصلاحشون کرد؟؟؟
تغییر زاویه میتواند تا حدی کمک کند ، استفاده از لنز هود هم در برخی مواقع مفید (غیر از حالت مستقیم) و طبق تجربه شخصی استفاده از هر فیلتری میتواند وضعیت وجود فلیر را بدتر کند.
بهترین راه انتخاب بهترین زاویه ای است که فلیر کمتری در عکس دیده میشود و آن مقدار کم را در ادیت حذف کنید.
سلام یه بار پست کردم این سوال رو نمیدونم چرا up نشد
می خواستم بدونم چرا بعضی از عکسها با dpi 72 و بعضی ها با dpi 270 توسط دوربین ثبت می شوند؟
ممنون میشم اگه کسی راهنمایی کنه