ppi : pixel per inch / پیکسل در اینچ مربع | 72 و 96 عدد معمول برای crt و lcdموضوع هم مربوط میشه به dpi و ppi که من متوجه نمیشم ! ببخشید !!
dpi : dot per inch / نقطه در اینچ مربع | dpi در چاپ استفاده می شود . کیفیت معمول 300 می باشد. برای کارهای بزرگ مثل بنر ها تا 100 هم کاهش می دهند.
هر چقدر کمتر باشد هزینه چاپ کمتر می شود چرا که جوهر چاپ کمتر مصرف می شود و هرچه بیشتر باشد کیفیت بالاتر است.
یعنی در یک اینچ مربع شما 300 نقطه دارید یا 100 نقطه یا ...
این از این
ببینید ، وقتی یک تصویر 240 dpi دارید تصویر با 72 dpi مسلما 3.3 برابر از تصویر اصلی کوچکتر استسوالم این هست که من پس زمینه یک عکس رو جدا کردم و اون پس زمینه ای که قرار دادم 72dpi هست.. ولی dpi خود عکس 240 هست..
قرار هم هست 8-7 تا ازش در اندازه 20 در 30 چاپ بشه..
میخوام بدونم در چاپ، پس زمینه افت کیفیت پیدا میکنه ؟
آره دیگهاتفاقا یه سوالم هم همینه.. هر 2 تا عکس 2000 در 3000 هستن. ولی وقتی اون عکس پس زمینه که dpi72 هست رو میزارم روی اون یکی عکس اندازش کوچکتر از عکس اصلی که DPI 240 داره هست.. و باید عکس رو بکشم تا هم اندازه بشه !!
نمیشه که فیت بشه مگر اینکه 72 dpi باشه اما طول و عرضش 3.3 برابر فایل 240 dpi باشهمشکل از عکس من هست انگار
چون وقتی مثلا یه سند باز میکنم با مشخصات 2000 در 3000 و DPI 240 همین عکس DPI 72 روش فیکس میشه !
مثل اینکه باید بیخیال شم !!!
درسته?