سلام
بعضی وقتا پیش میاد برای ایمیل کردن تعدادی عکس مجبور بشیم سایز اونا رو کوچک کنیم.
اما اگه بخوایم دستی این کار رو بکنیم وقت زیادی تلف میشه.
برنامه کم حجمی هست که بتونه این کار رو سریعتر انجام بده؟
سلام
بعضی وقتا پیش میاد برای ایمیل کردن تعدادی عکس مجبور بشیم سایز اونا رو کوچک کنیم.
اما اگه بخوایم دستی این کار رو بکنیم وقت زیادی تلف میشه.
برنامه کم حجمی هست که بتونه این کار رو سریعتر انجام بده؟
D810 -- 24-120 -- Tamron 15-30 -- Tamron 150-600 -- 20 f/2.8 -- 70-300 VR -- 35 f/1.8 -- Tamron 19-35علیرضا اخلاقی
سلام
تو فوتوشاپ مي شه.
چرا سوال رو در اين بخش پرسيديد؟
فرهاد حسيني
لایتروم هم در گزینه های اکسپورتش همچین چیزی هست
تاپیک جدید لازم نبود
نردبان این جهان ما و منی است/عاقبت این نردبان افتادنیست/لاجرم هرکس که بالاتر نشست/استخوانش سخت تر خواهد شکست/
علی فلاحی نژاد
DSC_4797 (Copy).jpg
دوستان راهنمایی کنند برای رفع این مشکل (هنگام عکاسی) باید از چه روشی استفاده کنم. وقتی نور دهی رو کم می کنم موقع ادیت دوباره مشکل برمیگرده...
سلام
من یه سوال خیلی بیسیک دارم
میشه بدونم به چه طریقی میشه اگزیف عکسهایی که دوستان اینجامیگذارن و فهمید ؟
سلام
فکر میکنم خوندن این مقاله کمکتون کنه:
شاد باشید......
رضا اقبالی www.instagram.com/reza.eqbali
سلام دوستان.
سوالی دارم که اگر بزرگواری کنید توضیح مختصری بدید ممنون میشم.
سوالم در مورد ژانر پرتره و فشن هست.
من تا حالا چندین جای همین فروم خوندم که در اینجور عکس ها خیلی مهم هست که رنگ پوست سوژه واقعی(یانزدیک به واقعیت) نشون داده بشه.ولی مثلا من در بعضی موارد در ادیت میبینم که وقتی بعضی از فیلتر های رنگی روی عکس استفاده میکنم عکس بهتر میشه ولی چون میبینم رنگ ها غیر عادی شده بی خیالش میشم ! (عذاب وجدان میگیرم!!!)
میخوام بدونم اگر ما در ادیت کاری کنیم که رنگ ها غیر واقعی بشن کلا از اصول حرفه ای دور شدیم و گناهی نابخشودنی! انجام دادیم یا... (البته همه اینها در مواردی منظورم هست که به عکس کمک کنه نه اینکه عکس رو تخریب کنه)
به عنوان مثال یک عکس از یکی از این اکشن ها میگذارم که منظورم رو بهتر متوجه بشید.. تشکر
چ1257748272.jpg
پـوریـا ارشدی
سلام
این اکشن ها اغلب فرایند ویرایش ضربدری را روی فایل شبیه سازی میکنند و یا تم های مختلفی رو عکس اعمال میکنند. که انجامش گناه نیست.
باید ببینید هدف چیست. چشمگیر شدن عکس یا مثلا چشمنواز شدنش . . . می خواهید یک عکس گرافیکی داشته باشید ؟ تا چه حد؟ یا یک پرتره کلاسیک؟ قرار است مشتری عکس را ببینید و یا در آرشیو خودتان خواهد ماند؟
روی چه کاغذی چاپ خواهد شد؟ اکشنی که مثال زدید برخی تم هایی که داره برای چاپ روی کاغذ های متالیک نقره ای و طلایی بسیار مناسب است . . . این میتونه عکس چاپ شده را زیبا تر کنه
بحث فشن هم که متفاوت است اینکه عکس واقعاً عکس فشن باشه یا صرفا تقلیدی از عکس های فشن فرق میکنه. ممنکه تبلیغ یک لباس باشه مسلما باید رنگ لباس، لوازم آرایش و . . . حفظ شود. اما در ایران اغلب به یک مدل خاصی از عکس فشن می گویند که بیشتر موارد هم هدفی جز رضایت صاحب عکس ندارد. خوب میشه هر تم رنگی رو روی عکس اعمال کرد .