دوستان برای دی 5100 چی؟
تا چند شات رو شرکت سازنده اعلام کرده؟
پشت این پنجره جز هیچ بزرگ ، هیچ نیست!
canon Eos 6D +canon ef 17-40 f4 L+ canon ef 50 f1.8 stm+canon ef 100mm f2.8 L macro+ avanar 135 f2.8+ zenitar 50mm f2
با سلام خدمت همه دوستان عزیز
من تقریبا 5 ساله که دوربین کنن eos 350 d دارم و برای خودم و خانواده و دوستان عکاسی می کنم و تقریبا یک استودیوی خانگی کوچک دارم و یک مشکل بزرگ . این که عکس هایی رو که از نزدیک هست و بزرگنمایی داره می گیرم کیفیت عالی می ده ولی وقتی عکسی رو می گیرم که فاصله بیشتری داره و مثلا شخصی ایستاده و یا نشسته کیفیت عکس به شدت پائین میاد می خواستم بدونم که ایراد از کجاست از لنز دوربین و یا نور میشه لطفا راهنمایی کنید .در ضمن لنز دوربین 18-55 هست .
راستی من تازه عضو شدم و نمی دونم که چطوری باید پست بذارم اگر ایراد داره معذرت می خوام.
سلام
با جستجوی کوتاهی که تو سایت کردم در مورد انواع لنز های نیکون مطلبی پیدا نکردم. فقط یکی دو تا مقاله که اونم ماله شش هفت سال پیش بود و الان به درد نمیخوره.
لطفا توضیح کوتاهی در مورد لنز های dx و زوم و... و فرق اونها با هم بدهید یا اگه لینکی هست بگذارید.
با تشکر.
D810 -- 24-120 -- Tamron 15-30 -- Tamron 150-600 -- 20 f/2.8 -- 70-300 VR -- 35 f/1.8 -- Tamron 19-35علیرضا اخلاقی
به ویکیپدیای سایت عکاسی دات کام مراجعه بفرمایید ( لینک در امضای بنده و بنر در هدر سایت )
به خدا این ویکی کلی مطلب دارد و کلی بابت اش هزینه شده و کلی افراد کلی وقت بابت اش صرف کرده اند.
و در ثانی در قسمت مقالات هم شرح کاملی در مورد علایم و ... لنز های کانن و نیکون داده شده و این علایم و مشخصات سالها است که تغییری نکرده اند ( حداقل 20 تا 25 سال است ) و هنوز هم همان ها هستند.
کاوه قبادیExposure.ir
I am a visual man. I watch, watch, watch. I understand things through my eyes. Henri Cartier-Bresson
سلام
ممکنه یکی از دوستان نحوه تنظیم براکتینگ رو در canon 500D توضیح بده ؟ فراموش کردم. اگر بخوام بیشتر از 3 تا شات با نوردهی های متفاوت بصورت اتومات برام بگیره چکار باید بکنم؟؟
با تشکر
علی رضایی
سلام. دیدم در تاپیک HDR هم سوال کردید..
البته فکر نکنم در براکتینگ با این دوربین، امکان گرفتن بیش از سه عکس باشد (دوربینهای دیگر را نمیدانم).
اما در هر صورت، برای این که براکتینگ را فعال کنید، به مود TV یا AV بروید. سپس دکمۀ Set را فشار دهید، و بر روی قسمت Exposure، زیر قسمتی که عدد دیافراگم نشان داده میشود، بروید و باز Set را فشار دهید. حالا در صفحۀ مربوطه با چرخاندن غلطک (؟، همان که با انگشت اشاره میچرخانید )، میتوانید فاصلۀ اکسپوزها را حداکثر تا مثبت و منفی 2 استاپ، تنظیم کنید. با کلیدهای چپ و راست هم میتوانید، حد بالا و پایین مقدار اکسپوژر را بین حداکثر +4 و حداقل -4 تنظیم کنید. در انتها یا کلید Set و یا نیمشاتر را فشار دهید.
اگر دوربین در حالت عکاسی پیوسته قرار داشته باشد، با نگه داشتن دکمۀ شاتر 3 عکس پیاپی گرفته و متوقف میشود.
برای غیرفعال کردن این حالت هم میتوانید مراحل بالا را تکرار کنید و با چرخاندن همان غلطک همۀ نشانههای صفحۀ اکسپوژر را بر روی هم قرار دهید.
سلام
چرا وقتی دیافراگم لنز رو خیلی میبندیم مثلا f/30 شارپنس عکس کم میشه؟ مگه شارپنس با عمق میدان رابطه مستقیم نداره؟
D810 -- 24-120 -- Tamron 15-30 -- Tamron 150-600 -- 20 f/2.8 -- 70-300 VR -- 35 f/1.8 -- Tamron 19-35علیرضا اخلاقی
نه خیر رابطه مستقیم ندارد
اتفاقاً مواردی مثل diffraction limit باعث کاهش شاخصهایی مانند شارپنس میشود.
APERTURE DIFFRACTION - دانشنامه عکاسی
Lens (optics) - Wikipedia, the free encyclopedia
.