شاید بهتر باشه همینطوری ازش استفاده بکنید.
شاید بهتر باشه همینطوری ازش استفاده بکنید.
خیلی جالبه همخوانی تاپیک قبلی تون با این یکی.منتها حیف که خلاقیتی از خودتون بروز ندادید
CACTUS.HOSSEIN=INSTAGRAM
CANON M5 + 15-45 / 50MM F1.8 STM / Yongnuo 600ex-rt*2 / Yongnuo YN-E3-RT
تاپیک قبلی مگه حذف نشد؟؟ اون هم من زدم. هرچی گشتم دیدم نیست فکر کردم مکدیریت حذف کرده دوباره تاپیک زدم
ممنون سعی می کنم بیشتر رعایت کنم.. اصل موضوع که باعث شد اون دوستمون hossein 137 با کنایه جوابمو بدن از این قراره:
من برای فیلمبرداری یه کار این لنز 85 f1.2 کنون رو آفیش کردم سر کار شیشه عدسیش یه آسیب جزیی دید.. حالا از دیروز هرجا رفتم شیشه عدسیش پیدا نمی شه آفومار که می گفت به فرض یه عدسی 85 از یه لنز خراب هم گیرت اومد با تغییر عدسی تو ایران فوکوست دچار مشکل می شه و فقط باید ببری آلمان یا ژاپن... حالا به سرم زده برم این لنز رو دست دوم بخرم بدمش به دفتری که ازش لنز اجاره کردم این لنزی که خراش افتاده رو عدسیش رو بردارم برای خود.
بله لنز به کارم میاد... خراشی که افتاده هیچ تاثیری تو خروجی نداره.. تو دیافراگم های نتفاوت با چند شرایطی نوری هم تست کردم اثری ازش تو تصویر خروجی نیست. اما مشکل اینجاست دست دوم این لنز رو با همون تست لحظه ی خرید می شه فهمید کاملا سالمه یا نه؟؟ بالاخره دست دومش هم کمتر از 5 میلیون نیست.. ریسکش بالاست. موقع خرید غیر از سالم بودن فوکوس و تمیز بودن بدنه و عدسی به چه نکاتی باید توجه کنم که مطمئن بشم لنز سالمه.. یا قبلا تعمیر نشده؟
بله اگه منظورتون طبقه 11 ساختمون آلمینیومه رفتم دیروز... اون ها می گفتن یه همچین لنز تخصصی رو فقط باید بفرستی ژاپن.. می گفت اینجا اگه بخوان خش رو بردارن کوتینگ لنز آسیب می بینه .. آفومار هم که گفت تعویض شیشه ی عدسیش تو ایران بدترش می کنه که بهتر نمی شه. آفومار پیشنهاد داد ببرم آلمان
من که امکان بردنش به خارج رو ندارم ..به صرفه هم نیست.
سلام
برادر من.نه من آدم بدبین و شکاکی هستم و نه شما دروغ گو.ولی از من و بقیه در مورد اون دو تا تاپیک چه انتظاری دارید؟
تاپیک اولی که گفته بودید برای خرید لنز دست دوم چه چیزهایی هست که نمیشه از نگاه اول و با تست فهمید و تاپیک دوم که کمک برای تعمیر همون لنز رو خواستار بودید.
اگر بیشتر توضیح میدادید این کنایه هم به وجود نمی اومد
من معذرت میخوام.امیدوارم زودتر مشکلتون حل بشه
CACTUS.HOSSEIN=INSTAGRAM
CANON M5 + 15-45 / 50MM F1.8 STM / Yongnuo 600ex-rt*2 / Yongnuo YN-E3-RT