بایداز این سخت ابزارها استفاده کرد؟
Nikon | Iran
یعنی تنها راه اتصال ایفون ، ایپد یا اندرویدی ها یا لب تاپ به دوربین با همین ابزار هست؟ کسی میدونه؟(منظورم اینه که اون نرم افزارهای کنترل ازراه دور ایفون و ایپد فقط بااستفاده ازاین ابزارقابل استفاده هست؟ )
کسی نمیدونه؟
چون اگه بشه لب تاپ یا ایپد رو به لایو وییوی دوربین تبدیل کرد، خیلی عالیه.علی الخصوص برای فیلمبرداری.
اقا پیدا کردم
بالاخره یافتیم جواب سوالاتمون رو. راستش چندباری این سوالای تکراری رو تو تاپیکهای مختلف پرسیده بودم ولی جوابی پیدانشده بود.
اما یاردر خانه و ما ...
اینجا جواب همش هست :
آیپد و عکاسی : قسمت اول | عکاسی
وقسمت دوم:
آیپد و عکاسی : قسمت دوم | عکاسی
یاعلی
این همونیه که من تو پست قبلی گفتم:
mzl.zyijxfxc.480x480_75.jpg
یه برنامه برای کامپیوتر داره و یکی هم روی آیپد یا آیفون نصب میشه بعد از اینکه کامپیوتر و idevise هم رو به هم شناسوندید، کافیه بعد کامپیوتر و دوربین رو با USB به هم وصل کنید و تمام
پ.ن: تو یه پروژه فیلم کوتاه،تو یه نما که دوربین باید تو ارتفاع خیلی بالا میبود، سه پایه رو روی میز و گذاشته بودیم و کارگردان از تو آیفون تصویر و بازی ها رو چک می کرد.
ایم لینکش:DSLR Camera Remote - onOne Software
DSLR Controller :: Home
دوستان dslr controller یک نرم افزار برای گوشی ها و تبلت های اندروییدی می باشد که برای کنترل دوربین های dslr کنون طراحی شده
نیاز به روت بودن دیوایس نیست و فقط از طریق کابل usb قابل اجراست و کنترل هایی مثل اکسپوزر لیو ویو ، سرعت شاتر ، دیافراگم ،و،،..... روی دوربین دارا هستید
دستگاه اندرویدی باید بیشتر از 1ghZ سی پی یو و از مدل هانی کامب به بالا استفاده کنه و اگر از نان زنجفیلی استفاده میکنه باید روت شده باشه
برنامه بسیار جالبیه و قابلیت های فراوانی داره دوستان کنونی اگه نصب کنن و بیشتر مارو در جریان بذارن خوشحال می شم
با احترام فراوان مرتضی صادقیان
http://instagram.com/Morteza__sadeghian
http://instagram.com/man.sa_photography
متاسفانه متوجه شدم الان تقریبا یک ماهـه که onone توسعه این برنامه رو متوقف کرده و اون رو از app store برداشته!
البته اگه دستگاه جیلبریک شده داشته باشید احتمالا میتونید پیداش کنید.. اگه نسخه ای که باید روی idevice نصب بشه رو پیدا کردید، برنامه کامپیوتر رو میتونید با پر کردن این فرم از سایت onone بگیرید (Download DSLR Camera Remote - onOne Software).
با سلام و درود خدمت اساتید
من یک دوربینg12دارم می خواستم بدونم ایا امکان افزودن لنز زوم یا یک کانورتور که کارشو انجام بده هست یا خیر؟چون زوم خودش منو قانع نمی کنه
دوستان میشه درباره Phase detection Auto focus و تفاوت اون با contrast detection Auto focus توضیح بدین . تشکر
سلام دوستای گل
چطوری میشه تعداد عکس هایی ک تا حالا گرفته شده رو متوجه شد؟
برای دوربین d90 nikon و 600d canon
همه چیز عالیه.
ارادتمند-علی حمزه
یک عکس با فرمت jpg با سایز کوچیک بگیرید و بدون ویرایش یا ری سایز ، عکس رو در این سایت آپلود کنید تا تعداد شاتهای دوربین رو اعلام کنه Check shutter count online - My Shutter Count.com