سلام
آیا امکان استفاده کردن از کانورتر ماکروی Raynox DCR-250 با Panasonic FZ35 وجود داره ؟
چقدر توی گرفتن عکس های ماکرو تاثیر داره؟
از قیمتش خبر دارید ؟
متشکرم
http://www.raynox.co.jp/english/digi...ex.html#dcr250
شاهین جان مواردی که ذکر کردی اگر نگیم بدون کاربرد هستن باید بگیم که کم کاربرد هستن. شخصا تا حالا ندیدیم کسی از لامپ 100 با نوردهی طولانی عکس بگیره. به همین خاطر معمولا شرکتها هم این موارد خیلی خاص رو در ویژگی های وسایلشون ذک نمیکنن. شما در دفترچه راهنمای هیچ دوربینی نمیبینی که نوشته باشه حداکثر عمر دوربین در قطب شمال یا جنوب چقدره یا مثلا تا چه زمانی میتونید نوردهی طولانی از یک پروژکتور 1000 داشته باشید. در نوردهی های خیلی طولانی که معمولا در آسمان شب و عکاسی نجومی استفاده میشه هیچ تهدیدی برای سنسور وجود نداره. ولی موارد خاصی که شما گفتی رو فقط تجربه دوستان (اگر این کار رو انجام داده باشن) میتونه بیان کنهعلاوه بر نکاتی که دوستان گفتند باید توجه داشته باشید چه زمانی و در چه شرایطی قرار است شاتر باز بماند.برای نوردهی طولانی نباید منبع نوری قوی جلوی دوربین باشد ( حتی با فاصله چندده متر ) حد اقل خسارتش خراب شدن عکس است. اما بر فرض محال اینکه اگر مثلا دی90، 2 دقیقه از فاصله 2 متری یک لامپ 100 نور ببیند، سنسور دچار آسیب میشود یا نه، بنده هم دوست دارم سایر عزیزان روشنگری بفرمایند. اگر جواب منفیست، حالتی بدتر: 4 دقیقه از یک پروژکتور 1000 وات از فاصله 5 متری ... در این مورد چطور؟ - مثلا با فاصله کانونی معادل 35 م.م -
Back for Good
بله امکانش هست. ولی از اونجایی که لنز FZ35 شیار نداره باید رینگ تبدیل هم تهیه کنید. خروجی نهایی با این فیلتر از خروجی خود دوربین پایینتر خواهد بود.
آره وحید به همین دلیل گفتمشاهین جان مواردی که ذکر کردی اگر نگیم بدون کاربرد هستن باید بگیم که کم کاربرد هستن
در هر صورت بد نیست معلوم شه.بر فرض محال اگر مثلا دی90، 2 دقیقه ...
FD master
سلام،
اتفاقا به همين علت هست كه در عكاسي نجومي از چندين عكس (مثلا چند صد عكس) به جاي چند ساعت نور دهي استفاده مي كنند، نوردهي طولاني باعث گرم شدن سنسور و كاهش عمر آن مي شود. همچنين دليل ديگه نويز بسيار زياد هست در دوربينهاي كامپكت يا لايك، به علت سنسور كوچكتر، تراكم پيكسل بالاتر با فرض نوردهي بيشتر از 1 دقيقه چيزي به جز نويز نصيب ما نخواهد شد.
ویرایش توسط MehdiM : Wednesday 15 June 2011 در ساعت 20:06
علی جان این سوال دیگه عمومی محسوب نمیشه و باید خودتون مقالات سایت رو مطالعه بفرمایید . مرجع معتبر دیگه ای که می تونم پیشنهاد کنم ، قسمت learn در سایت dpreview هست که کلی مقاله در باب بدنه ها داره . به صورت اجمالی باید عرض کنم که آینه در رساندن تصویر به منشور و از اونجا به منظره یاب دخیله .
با آرزوی بهترین ها
پسر پارسی
سلام دوستان تاپیک تایم لپس رو پیدا نکردم
راستش سوالم اینه که موقع ساختن تایم لپس تو اون مرحله ای که باید یک فایل از فایل های ترتیبی رو انتخاب کنیم و بعد تیکِ Image Sequence رو بزنیم، توی فتوشاپ من (CS4) این گزینه وجود نداره تا تیکش رو بزنم، میشه دوستان لطف کنن بگن مشکل از کجاست؟ ممنون