سلام
نو و جدید اگه بخواین که نمیشه
ولی اگه 1200 کنون یا مدل های قدیمی مثل 450 یا 500 دی که تقریبا مال 5 سال پیش میشه رو بتونین از فروشنده ای گیر بیارید که خیلی بعیده میشه رو 1 تومن یا 1وصد جمعش کرد
دست دو هم که مدل هایی که بالا گفتم رو شاید بتونین با حدود 200 تومن اختلاف پایین تر بخرین شایدم بیشتر
ولی دست دوم در حد یک میلیون انتخاب های خوبی دارین تو دیوارم بگردین بد نیس
ویرایش توسط Kholeno : Saturday 6 January 2018 در ساعت 11:05 دلیل: حذف لینک
دوستان مشغول مطالعه guide number فلاشهای دوربین بودم که با عبارتهای زیر مواجه شدم. لطفا بگید معنی هر کدوم از اینها چیه؟
کد:177.17'; (54 m) ISO100 at 35 mm Position 148'; (45.11 m) ISO100 at 85 mm Position 33(Iso 100/1m)
ال سی دی دوربین با کیفیتترین ال سی دی دنیاست!
سلام
اساتید لطفا پاسخ بدین....
لنز sigma 135mm f1.8 بهتره برای عکاسی پرتره یا لنز sigma 85mm 1.4 بهتره....؟
دوستان اگه میشه پاسخ بدبن....
بستگی به سبک و عادت های خود عکاس دارد. بهترین راه این هست که هر دو را تست کنید. و یا راه دیگر اینکه یکی را تست کنید و اگر دیدید تله بیشتری نیاز دارید دیگری را بخرید. منطقی تر این هست که اول 85 را بخرید. و اگر دیدید عمق میدان کمتری نیاز دارید یا فشردگی بیشتر لنزهای تله را می پسندید به سراغ 135 بروید.
عکاسی با 135 در محیط های بسته به دلیل کمبود فضا سخت تر از 85 هست. به همین دلیل هست که می توان گفت 85 لنز اصلی پرتره برای دوربینهای فول فریم هست. البته موارد خاص هم هست که عکاس با سبک خودش استفاده های خاصی از این لنز می کند و هیچ قانونی وجود ندارد.
"تو قسمتی از جهان نیستی، تو خود جهان هستی"
سلام
دوستان نرمافزاری میخوام که در اگزیف عکسها جستجو کنه. مثلا عکسهایی که ایزوی ۴۰۰ دارن رو نشون بده یا عکسی که فوکال ۲۰۰ هست رو بیاره
ممنون
سلام
از اساتید کسی هست بگه چطور میشه با دوربین نیکون d810 روی سوژه متحرک قفل کرد و ازش عکس گرفت
لنزم sigma 85mm f1.4 art هستش