سلام
پیشنهاد میکنم اگر راه حلی هم پیدا کردید از اینستاگرام برای ساخت آرشیو عکسهاتون استفاده نکنید و به جاش سراغ 500px برید و فعالیتتون رو اونجا شروع کنید یا اگه عضو هستید فعالیتتون رو ادامه بدید.
اینستاگرام فعلا بیشتر جای آدم های بیکار شده و فصاش اصلا مناسب نیست. فقط برای گذروندن اوقات بیکاری مفیده. توی 500px میتونید حرفه ای تر ادامه بدید کارتون رو. البته این فقط نظر من هست
زنده باشید
یکی از دوستهای من یه سونی alpha a7 III از چین خریده. طبق حرفاش این دوربین غیر از زبون چینی و یکی دوتا زبون دیگه، زبون دیگه و حتی انگلیسی رو هم نداره.
آیا روشی هست که بشه انگلیسی رو روی اون دوربین داشت؟
سلام و عرض ادب خدمت دوستان
آیا کسی از لنزهایی که برای عکاسی با موبایل هست استفاده کرده؟
بهترین برند (با قیمت معقول) چی هست؟
من نمونه های Osino و همچنین یکی 2برند از محصولات موجود در بازار رو دیدم، ولی خروجی ها تقریبا ناامید کننده بود!
دیوایس مد نظر، نت سامیوسنگ هست.
سلام. کم و بیش همشون خروجی مشابهی دارن. فقط یکی دو مدل از برند های خاص بود که اسمشون از خاطرم رفته ولی خب مثلا
یکی شون یادمه قیمت ۳۰۰ دلاری داشت که به هیچ وجه نمیشه بهش فکر کرد. چیزی که در این لنز ها جذابه اینه که در مواقعی که اصلا
انتظار نمیره میتونن خروجی خیلی جالبی بدن و همیشه هم میشه توی داشبورد ماشین یا یه گوشه کیف نگهشون داشت.
مثلا من این عکس رو اخیرا گرفتم
سلام
اساتید محترم یه سوال داشتم
اینکه چطوری این عکسارو میگیرن که طرف کشیده و دراز نشون داده میشه
ایا از لنز یا فیلتر و یا مبدل خاصی استفاده میکنن؟
Subpost 3 - Disculpen por subir tanto repoio pero esta fotografía es un clásico .jpg