سلام
عناصر اکسپوژر رو که میدانید. (کاری با عکاسی با فلاش نداریم) شاتر سرعت را کنترل میکند در اصل، یعنی اگر سوژه تحرک دارد قاعدتاً عکاس به فکر کنترل ان با استفاده از شاتر می افتد. دیافراگم هم که در اصل عمق میدان را کم و زیاد میکند. ایزو در شرایطی که امکان استفاده از شاتر با سرعت مناسب نیست یا عکاس به نحوی به اکسپوژر مطلوب نمیرسد این کمک را به عکاس میکند که بتواند به اکسپوژر مناسب برسد.
اما آنچه که مد نظر شماست و درست هم میفرمایید باید راهی باشد که عکاس حدس دقیق تر بزند در مورد اکسپوژر مطلوب، همان قانون معروف Sunny f.16 است. گوگل بفرمایید، همان است که دنبالش میگردید. در نظر داشته باشید که اگر نورسنج داشته باشید، دیگر مشکلی نخواهید داشت.
بهروز باشید
ویرایش توسط *HMN* : Sunday 10 April 2016 در ساعت 23:11 دلیل: حذف اندکی پرت و پلا
مورد آزاردهنده دیگر هم مولتی پوینت است ب عنوان مثال این پوینت هارا تعیین میکنم
shoot_basics.afpoint_multi.jpg
و هنگام فوکوس پوینت ها با حالت تک پوینت برمیگردند :/
نمیدونم منظور رو رسوندم یا نه . ! در واقع خواستم اینه که با انتخاب پوینت ها . پوینت ها مولتی بمانند هنگام فوکوس نه تک پوینت!
It´s the illusion that people can decide thair future.
So far?So Good? So What!? How about both
بنده با نیکون کار نکردم و اگر منظور شما این باشه که چند نقطه رو بصورت دستی انخاب کنید و مشترکاً فوکوس باشن، فکر نمیکنم این امکان وجود داشته باشه. چون در حالت اتو اون گروه از نقاط که در فوکوس هستن قرمز میشن ولی اگر این قابلیتی که دنبالش هستید وجود داشته باشه، ممکنه عملاً تمام نقاط انتخابی شما در منطقه فوکوس قرار نگیره. بنظرم فقط امکان انتخاب یک نقطه وجود داره
حالا بهتره دوستانی که نیکون دارن اظهار نظر کنن
بهنام ورشوساز
Canon EOS 600D , EF-S 18-55 IS II , EF 50 f/1.8 II , EF-S 55-250 IS STM , Hahnel Triad 40 Tripod
طبق دفترچه عمل کردم که برام مبهم شد قضیه !دفترچه را مطالعه کنید
تعداد نقاط AF-Area را روی بیشتر از 1 قرار دهید مثلا 9 - 21 - 51 چراغ چند نقطه روشن نمی شود ولی نقطه ها فعال هستند
هر حالتی که انتخاب میکنم هنگام شات زدن فقط یک نقطه (قرمز ) دارم . . .
(شاید اشتباه کنم ولی ب یاد دارم در مورد کنون چند نقطه را شاهد بودم ب جای تک نقطه )
It´s the illusion that people can decide thair future.
So far?So Good? So What!? How about both
سلام
توی مشخصات دوربین dslr نوشته میشه که حداقل سرعت شاتر 30 ثانیه
برای این که سرعت شاتر رو کمتر کرد مثلا چندین دقیقه باید چیکار کرد؟با تنظیمات خود دوربین میشه ؟
و اینکه توی تمامی dslr ها میشه اینکارو کرد؟ مثل خانواده 3000 و 5000 نیکون
بله این امکان به حالت bulb معروفه. در دوربین نیکون، روی مود M یا S، زمان را زیاد کنید تا به Bulb برسید. در این حالت تا هرزمان که دکمه شاتر/ریموت فشرده باشد شاتر باز خواهد بود.
این امکان در تمام dslrها هست. در این حالت حتماً به یک شاتر سیمی یا بی سیم (درصورت استفاده از wi-fi دوربین) و یک سه پایه بدون لرزش نیاز خواهید داشت.
بهنام ورشوساز
Canon EOS 600D , EF-S 18-55 IS II , EF 50 f/1.8 II , EF-S 55-250 IS STM , Hahnel Triad 40 Tripod