درهردو وجود داره. همانطوركه سرعت را روي ١٢٥ يا٨٥ يا... قرار ميدهيد، ميتوانيد سرعت عكاسي را تا زام دلخواه پايين بياوريد. ودران حالت هم نيازي نيست١٠ دقيقه شاتر را نگه داريد. بافشردن يك بار دكمه شاتر بازميكاندتا زماني كه قطع كنيد، چه با دكمه روي دوربين وچه به هرصورت ديگر، منجمله با گوشي!
من قبلا یه مطلبی خوندم یادم نیست درست بود غلط بود و ....
این بود که وقای لنز از دوربین جداست و یا دوربین خاموشه دیافراگم توی بسته ترین حالت خودش هست!!!!!
درسته؟
نمونه عکس ها از لنز و دوربین ها کاملن درست و واقعی هستند .
اما باید به این نکته توجه کنید که تصاویر در شرایط نوری و آب و هوایی متفاوت گرفته میشن .
ممکنه حتی از تجهیزات جانبی در گرفتن عکس ها استفاده بشه تا کیفیت تصاویر دوربینی رو بالاتر نشون بدن .
اما بهترین نمونه برای در نظر گرفتن کیفیت تصاویر یک دوربین نمونه ی متریک هست .
یه نمونه از این تصاویر رو در لینک زیر میبینید
http://www.the-digital-picture.com/I...ge-Quality.gif
Canon 6D2/5D3
16-35L III/Sigma 85 1.4 Art/ 90mm VC / 70-200L IS II
Majid
سلام عزیزان ... شاید اینجا مکان این سئوال نباشد ولی بی ربط هم نیست
و اما ....... مسئلتون
آیا میشود با دوربین های کامکت پیشرفته مثل sx60 با استفاده از تجهیزات الحاقی عکس ماکرو نسبت یک به دو یا بزرگتر ثبت کرد و قابل قبول هم باشد
منظورم اینه میشه جلوی لنز ثابت sx60 لنزی اضافه کرد یا چیز دیگری ... ممنون اگه کسی تجربه دارد راهنمایی کنید
دوستان سلام.چطور امکان داره بعد از ویرایش عکس در فوتوشاپ،اگزیف رو به فایل اضافه کنیم؟
به این صفحه برین و عکس رو ببینین
این عکس با دوربین کنون sx50 hs و یک فیلتر رینوکس 250 گرفته شده ازبچه های خیلی خوب سایت آقای شهبازی این فیلتر رو دارن بنده هم در صدد تهیه هستم که هنوز موفق نشدم تو ایران یافت نشده و باید از بیرون سفارش داد البت بقیه فیلتر های کلوز آپ هم با قطر دهانه مناسب یحتمل روی دوربین سوار میشن
عکس رو ببینید کاملا گویاست فقط تجربه و دقت و تمرین و حوصله هم میخواد صرفا چکوندن شاتر نیست !
نیما هستم گاه آنكه ما را به حقيقت مي رساند خود از آن عاري است .زيرا تنها حقيقت است كه رهايي مي بخشد.( مارگوت بیکل - احمد شاملو )