سلام
من تصمیم دارم بزودی یه دوربین dslr بخرم. سوالم اینه که این دوربین ها تنظیمات یا مود کاملا اتوماتیک هم دارن که بشه مثل یه دوربین کامپکت و بقیه خانواده هم بتونن به راحتی و بدون تنظیمات خاصی با این دوربین ها عکاسی کنند ؟
سلام
من تصمیم دارم بزودی یه دوربین dslr بخرم. سوالم اینه که این دوربین ها تنظیمات یا مود کاملا اتوماتیک هم دارن که بشه مثل یه دوربین کامپکت و بقیه خانواده هم بتونن به راحتی و بدون تنظیمات خاصی با این دوربین ها عکاسی کنند ؟
مود كاملا اتوماتيك دارند ولي كمي فوكوس كردن با اين دوربينها براي افراد عادي دشوار تر است و احتمال اينكه عكس خارج از فوكوس باشد بيشتر از دوربينهاي كامپكت هست. البته در دوربينهاي جديدتر با قابليتهاي فوكوس در حالت لايو ويو(مخصوصا استفاده از تاچ اسكرين) اين مورد ساده تر شده است و كار با آنها شبيه دوربينهاي كامپكت شده است.
مود اتوماتيك در زمينه هاي ديگر به سادگي و با اطمينان بالا عمل مي كند.
"تو قسمتی از جهان نیستی، تو خود جهان هستی"
باسلام
فضای رنگی دوربین بهتر است کدام باشد؟
SRGB یا ADOBE RGB
در مورد تنظیمات دستی تنظیم دوربین چیز کلی داریم براش یا آزمون و خطا باید کار کنیم.من میخوام بدونم مثلا تو نور کم ، زیاد و معمولی باید تنظیمات شاتر و ایزو و غیره چند باید باشه.یعنی حدودش رو بدونم که بتونم آزمون خطاش کنم.
و جالب اینجاست هر جا رو گشتم چیز به در بخور پیدا نکردم و الان مجبورم با همون مود های آماده عکس بگیرم و این یعنی عکاسی با موبایل.
ممنون میشم کسی راهنمایی کنه
Canon 6D + 19-35 + 50 F/1.8 + 150 F/2.8 macroInstagram
تركيبهاي مختلف مثلث زير را مي توانيد استفاده نماييد:
ايزوي بالاتر: عكس روشنتر ولي نويز بيشتر
عدد ديافراگم كوچكتر يا اپچر بازتر: عكس روشنتر ولي عمق ميدان كمتر
سرعت شاتر كندتر: عكس روشنتر ولي احتمال لرزش دست و يا ثبت حركت سوژه
معيار شما براي نورسنجي در مود M(دستي يا manual) مي تواند نورسنج دوربين باشد. نورسنج دوربين در حالت دستي هم ميزان انحراف از ميزان نورسنجي شده توسط دوربين را به شما نشان مي دهد:
06 (1).jpg
كتاب "نورسنجي در عكاسي" كه ترجمه كتاب understanding exposure پيترسون است به عنوان يكي از پرفروشترين كتابهاي عكاسي در دنيا كاملا به اين مسئله مي پردازد.
در مورد استفاده از مودهاي دستي براي يادگيري عكاسي نظرم كاملا موافق است؛
ولي....
در مورد اينكه عكاسي با مودهاي اتوماتيك دوربين درست نيست. نظري كاملا مخالف دارم. مهمترين چيز خروجي عكسهاي يك عكاس هست. من اگر با همان مود اتوماتيك بتوانم عكسي بگيرم كه بيننده به مدت 20 ثانيه خيره به عكسم باقي بماند و از ديدن آن لذت ببرد و يا تغييري در افكار و خلق و خوي او ايجاد شود مطمئن باشيد به جاي خوبي در عكاسي رسيده ام.
"تو قسمتی از جهان نیستی، تو خود جهان هستی"
در حالت اتو فوکوس هیچ راهی نیست خودمان نقاط فوکوس را تعیین کنیم؟
It´s the illusion that people can decide thair future.
So far?So Good? So What!? How about both