ما هیــچ، ما نــگاه | سینا خسروی
دوستان سلام
کسی آموزشگاه عکاسی برای نور پردازی و پرتره سراغ داره نزدیک تهرانپارس یا تجریش؟
جایی که مدرک هم بدن پس از پایان دوره
NIKON D5200. YASHIKA FX-3+50mm
درود بر همه
دوستان من برای شناختن فوکال مورد نیازم یه عکس مثل عکس زیر می خوام که فوکال های بیشتری مثل 100، 135 ، 200 ، 250 ، 300، 400 ،500 و 600 رو هم داشته باشه لطفا راهنمایی بفرمایید.
7620_orig.jpg
میتونید از سیمولیتور سایت تامرون استفاده کنید:
Focal length comparison tool, Tamron USA
جغرافیای زندگی، دو چیز را تعیین می کند: یکی دین، دیگری سبک عکاسی!
اینستاگرام
سلام من یک سوال دارم
من میخوام یه لنز پرایم بگیرم واسه دوربین کراپم d7100
پیشنهاد چی میدن دوستان
در زمینه های مختلف اگر بگید ممنون میشم
سپاس
"تو قسمتی از جهان نیستی، تو خود جهان هستی"
سلام
اين اولين تايپیک منه لطفا دقیق جواب دهید
اخیرا نمیدونم چطوری ولی فیلمهای اپاراتی نگاتیوی قدیمی را به صورت دیجیتال که کیفیت فیلمش از فول اچدی هم بالاتره تبدیل می کنند حالا سوال من اینه من تمامی نگاتیو های عکسهای قدیمی خانوادگی را دارم و یک اسکنر اپسون مدل 3490 هم دارم چطور میتونم اون نگاتیو های عکس را به صورت عکس دیجیتال با کیفیت در بیارم ایا شدنی است لطفا یک اموزش بدید
ویرایش توسط M.Mobin : Tuesday 23 August 2016 در ساعت 01:27
سلام
چخ جوری میتونم از طریق وای فای عکس ها رو به کامپیوتر انتقال بدم؟
دوربین nikon d5300 ویندوز هم ویندوز 10 هست
ممنون
سلام
اين اولين تايپیک منه لطفا دقیق جواب دهید
اخیرا نمیدونم چطوری ولی فیلمهای اپاراتی نگاتیوی قدیمی را به صورت دیجیتال که کیفیت فیلمش از فول اچدی هم بالاتره تبدیل می کنند حالا سوال من اینه من تمامی نگاتیو های عکسهای قدیمی خانوادگی را دارم و یک اسکنر اپسون مدل 3490 هم دارم چطور میتونم اون نگاتیو های عکس را به صورت عکس دیجیتال با کیفیت در بیارم ایا شدنی است لطفا یک اموزش بدید
برای این مدل عکاسی، به چه تجهیزاتی نیاز دارم؟ لنز چند م م ؟ تجهیزات نورپردازی چه چیزهایی لازم دارم؟
برای ثبت با این جزئیات، بدنه فول فریم با مگاپیکسل بالا نیازه یا با نورپردازی درست و ادیت مناسب + دوربین کراپ دار یا فول فریم رده ارزون مثل d610 یا 6d شدنیه؟
1.jpg
2.jpg
4.jpg
و سوال اخر که خیلی برام جالبه بدونم، چرا در دسته پرتره فروم، این شاخه جایی نداره در اثر کاربران؟