نیما هستم گاه آنكه ما را به حقيقت مي رساند خود از آن عاري است .زيرا تنها حقيقت است كه رهايي مي بخشد.( مارگوت بیکل - احمد شاملو )
متاسفانه هم اون اتلیه مقصر هستش و هم مشتری شما! این مدل قیمت دادن و قیمت گرفتن مد شده! یه بروشوری اوردند از ترکیه شامل 6تا عکس ساده از مدل و لباس و گفتند اینو با همین کیفیت ولی در حد 50 تا شات میخوایم! من تحقیق کردم شرکت شاتی 5هزار دلار برای اونکار پول گرفته بود. موقع قیمت دادن من ساعتی قیمت دادم ولی مشتری اصرار داشت فلان اتلیه تو فلان جای شمال شهر داره شات میندازه دونه ای 10 هزار تومان و تازه اینم نمیخواستن بدن انتظار داشتند مثه اخرین عکاسی که باهاشون کار میکرد برای هر شات حدود 1000 تا تک تومن هزینه کنند (خانومی بود اینکارو با 1000 تا تک تومن در سطح نسبتا نازل انجام داده بود) متاسفانه این موارد هست و یکی از بزرگترین مشکلات برای کسانیه که شغل ثابتشون عکاسی هست.
دوستان شاید سوالی که میپرسم مسخره باشه
اما چطوره که دوربین های روی گوشی های همراه با اپرچر های 1.8 و 2.0 که دارن انقدر بوکه ی ضعیفی ارائه میدن؟
در حقیقت حتی بوکه ی f9 هم از دوربین های روی گوشی های همراه بیشتره!
با سلام ، دوستان من یه موردی ذهنم رو درگیر کرده.
یه سری حقه هایی هست که تو فوتوشاپ اعمال میشه به این صورت که مثلا یک نمونه اش ، یک آیفون در حال عکس برداری از یک بزرگراه هست و با دوربین از اون آیفون عکس برداری میشه و با اعمال افکت هایی در فوتوشاپ ، انگار ادامه بزرگراه از وسط آیفون عبور کرده .
حالا خواستم بپرسم کسی از دوستان اسم دقیق این تکنیک رو میدونه ؟ یا آموزشی ازش دیده است ؟
سلام دوستان من یه سوال داشتم ازتون
ممنون میشم راهنمایی کنید
داداشم یه دوربین عکاسی گرفته 16مگاپیکسل میخواد ببینه با کیفیت فول اچ دی و اچ دی هر دقیقه تقریبا چند گیگ حجم میخواد ایا یه رم 32 کافیه برای فیلمبرداری فول اچ دی و عکاسی ؟ یا نیاز به 64 هست...
کسی تجربه کار با fujifilm hs25 رو داره ؟ عکس ها که گرفته میشه تقریبا یه ذره تاره روی تنظیمات مختلف هم تست کردم ایا کار خاصی باید انجام بده ؟
درود دوستان
بنده از نظر نورپدازی زیاد نمیدونم و دوست داشت درین زمینه مطالعه کنم، البته بنده هیچ وسیله استدیویی ندارم و هرجوری سعی میکنم آموزش هایی مبنی بر نورپردازی خلاقانه بدون وسایل استدیویی و حتی قواعد عکاسی outdoor در محیط بیرون با همون خورشید، در چه زوایاییی باید عکس گرفت که بهترین خروجی رو داشته باشیم و این چنین مسائل نیازمند منبعی برای مطالعه هستم.
محور کار بنده هم پرتره هست....
کلا در جستجوی منبعی برای مطالعه درمورد پورتره بدون استفاده از وسایل گرون قیمت نورپردازی هستم... ممنون میشوم دوستان راهنمایی کنند
سپاس
برای نورپردازی تو محیط داخلی میتونید از تبلت و لپ تاب استفاده کنید! کمی عجیبه ولی امتحان کنید جواب میده برای محیط بیرونی هم با نور طبیعی رفلکتور کمک زیادی میکنه درمورد زوایا هم میتونید انواع نورپردازی رو سرچ کنید مثلا رامبراند خودش 4-5 مدل نورپردازی داره که هرکدوم یه تاثیر رو خروجی میزارن بسته به دید عکاس از نوع خاصیش استفاده میشه یا مثلا پروانه ای و...
یه مورد هم که خودم امتحان کردم و دوست داشتم استفاده از آینه بود طوری که سوژه به دیوار تکیه داده بود و من با استفاده از یه آینه نه چندان بزرگ بازتاب نورخورشید رویصورت انداختم و شات زدم و خیلی راضی کننده بود برام
به نظرم با همین ابزار میشه کارای جالبی کرد یا استفاده از سلفون های رنگی روی فلاش که رنگ رو تغییر میده یا جوراب پارازین!!! شیشه ای رویلنز که یه افکت جالب میده
امتحان کن و نترس
نیما هستم گاه آنكه ما را به حقيقت مي رساند خود از آن عاري است .زيرا تنها حقيقت است كه رهايي مي بخشد.( مارگوت بیکل - احمد شاملو )