خب عمر بعضی هاشون کمتر شده
شماره سریالی رو خودشون و جعبه نیست؟
خب عمر بعضی هاشون کمتر شده
شماره سریالی رو خودشون و جعبه نیست؟
خوشبختم؛ تو با منی، لبخندتو از من نگیر
عشق من؛ تا با همیم دلشورۀ رفتن نگیر
شمارهی باتری توی جعبه ثبت نمیشه . هر سه تا به هم میخورن و مشکلی ایجاد نمیکنه . مگر همان قضیهی تعداد شارژ و عمر .
دوستان بنده سال گذشته یک عدد دوربین D3300 با کیت AFP خریداری کردم
توی این یک سال حدود 7000 شات زدم و همشو دارم
توی مقایسه ای که آخرین عکس هارو با اولین عکس ها مقایسه کردم میبینم عکس های ماه اول تا 100 درصد زوم رزولیشن کیفیت دارن اما عکس های الان فقط تا 50 درصد کیفیت دارن...
همچین افت کیفیتی با 7000 شات برای این دوربین طبیعیه؟ دلیلش بادیه؟ یا لنزه؟ چیه؟ چه راه حلی وجود داره؟
"If Your pictures aren't good enough, you're not close enough"محمدعلی جعفرزادهROBERT CAPA
جغرافیای زندگی، دو چیز را تعیین می کند: یکی دین، دیگری سبک عکاسی!
اینستاگرام
بله کاملا درست می فرمایید انتظارات من بالا رفتن... و همینطور تفاوت نورپردازی در عکس های قدیمی باعث شدن که به نظرم با کیفیت تر بیان.
بازهم سوالی دیگر.... واقعا شرمندم که انقدر سوال میکنم
یکی دو روزه که لنز 50mm رو خریداری کردم و دارم باهاش حال میکنم، منتها وقتی روی اپرچر 1.8 عکاسی میکنم یه هاله ی سبزی دور اجسام دیده میشه که یه اصطلاحی داشت که یادم نیست، و راه حلی هم داشت که اون هم یادم نیست! اگه لطف کنید یادآوری کنید ممنون میشم.
و اینکه حالا که دوباره اپرچر 1.8 رسید دستم متوجه شدم هنوزم دوربینم فرانت فوکس داره! اما این میزان خیلی جزئیه، درحد یک خط با فونت ریز روزنامه. آیا این میزان هم قابل تنظیم هست و اینهمه راه برم تهران و دوربین رو برای تنظیم ببرم؟
خوشبختانه اون دیدگاه منفی من نسبت به AF-S عوض شده و خیلی از 50mm خوشم اومد، اکثر چیزایی که به AF-S نسبت میدادم مختص لنز 35mm بودن، رینگ فوکس این لنز نرمه و مشکل 35رو نداره و همیشه هم درست فوکس میکنهو مثل 35 نیست که هر سه شات فقط یک شات فوکس دقیق داشته باشه. اینجور که توی فروم های مختلف خارجی دیدم خیلیا با d3300 و 35mm مشکل فوکس داشتن مثل من، بنده هم درون زمان هم خیلی تازه وارد بودم هم بی تجربه کاربرای زیادی از جمله @خزان عزیز رو خیلی اذیت کردم، ایشون بعد از قضیه لنز 35 دیگه موضوعات بنده رو پاسخ ندادن، از همین تریبون از ایشون و باقی افرادی که به خاطر قضیه ی من و لنز35 اذیت شدن عذرخواهی میکنم.
دوست عزیز من نه از شما نه از کس دیگه ناراحت نیستم اینجا موارد زیادی رو یاد گرفتم و بی هیچ منتی به اشتراک میزارم
مدت زیادیه درگیر کار هستم واقعا تایم کم آوردم فعالیتم کم شده و باور بفرمایید تو 3ماه گذشته شاید به زور 10 تا شات زده باشم و چنتا پست گذاشته باشم
در مورد 50 که گفتی هاله ی سبز بهش میگن کروماتیک ابریشن یا به اختصار CA که برای حذف شدنش اگه از لایت روم استفاده میکنی تو تب lens correction تیک دوم رو فعالل کن که نوشته شده remove chromatic aberration
تو فوتوشاپ هم که باید ازتو کمرا راو همین مراحل رو بری یا از منوی فیلتر گزینه lens correction رو انتخاب کن و ادامه ی ماجرا ....
نیما هستم گاه آنكه ما را به حقيقت مي رساند خود از آن عاري است .زيرا تنها حقيقت است كه رهايي مي بخشد.( مارگوت بیکل - احمد شاملو )
دوستان سلام
مدتیه برای راه اندازیه یک سایت فروش لباس مشغول عکاسی هستم و محیط عکاسی هم انبار مجموعه فروش پوشاک هست ازونجا که خیلی وسیع نبود و قرار بود خیلی معمولی بریم جلو هیچ لوازم نورپردازی تهیه نشد و من با سه لامپ کم مصرف 55 وات و محفظهی پروژکتور و مقداری پارچه ی سفید استارت کار رو زدم
برای داشتن پس زمینه سفید دست به دامن فوتوشاپ شدیم ( چون حجم کار بنا نبود زیاد باشه ) و جواب هم گرفتیم و راضی کننده بود منتهی در حال حاضر تصمیم گرفتن حجم فروش رو بیشتر کنن و مدل های بیشتری رو برای فروش اینترنتی بزارن و من زمان زیادی برای ادیت ندارم
عکس ها به هیچ عنوان احتیاج به ادیت ندارن و مراحل انجام شده تو فوتوشاپ صرفا کراپ کردن و یکم بالا بردن مقادیری مثل level که سفیدی زمینه بیشتر بشه
الان میخوام این قسمت رو حذف کنم و تحقیقاتی که خودم انجام دادم احتیاج به لوازمی دارم مثل :
1.فون سفید برای پس زمینه _ انتخابی 3*5
2.پایه نگهدارنده فون
3.کیت فلاش
چون تا به حال تجربه کار کردن با هیچکدوم ازین لوازم رو ندارم سوال پیش اومده کگه آیا به ابزار بیشتری احتیاج دارم ؟ یا کمتر ؟ یا برای مثال قدرت 150 ژول کافیه یا بیشتر ؟ خوشحال میشم از تجربتون استفاده کنم
قسمت 1و2 آنچنان مهم نیستن چون هزینه زیادی ندارن اما قسمت 3 دنیایه و اصلا نمیدونم چه کنم
نیما هستم گاه آنكه ما را به حقيقت مي رساند خود از آن عاري است .زيرا تنها حقيقت است كه رهايي مي بخشد.( مارگوت بیکل - احمد شاملو )