درود؛ دوستان کسی جایی رو تو غرب تهران، کرج یا هشتگرد و اطراف سراغ داره بتونم نور اجاره کنم؟
درود؛ دوستان کسی جایی رو تو غرب تهران، کرج یا هشتگرد و اطراف سراغ داره بتونم نور اجاره کنم؟
اسماعیل کارگر
.::فَارَالتَّـنُّـور::.
دوستان من توی توضیحات دفترچه راهنمای 60D خوندم که silent shooting یعنی اینکه بجای اینکه از شاتر مکانیکی استفاده بشه از شاتر الکترونیکی استفاده میشه
اما وقتی من اونو امتحان کردم همچنان صدای شاتر مکانیکی میومد و burst دوربین تغییری نکرده بود.
کسی اطلاعی داره که silent shooting چیه؟
ال سی دی دوربین با کیفیتترین ال سی دی دنیاست!
تا جایی که من اطلاع دارم :
اگر از ویو فایندر استفاده کنید مکانیسم شاتر تغییری نمیکنه فقط سرعت بالا و پایین اومدن آینه کمی کمتر و نرمتر میشه و اگر در حالت عکاسی پیاپی باشید سرعت فریم ها کاهش پیدا میکنه مثلا از 6 فریم بر ثانیه به 3 فریم در ثانیه . اگر در حالت لایو ویو باشید شاتر بصورت الکترونیکی عمل میکنه
سلام و ادب
چگونه میشه در فیلمبرداری از یک صفحه مانیتور ال ای دی ، شکست و نویز های روی تصویر را از بین برد. دوربینم NX100 sony هست و تلویزیون هم سامسونگ مدل ua55j6950aw هست
قابل ذکره که یک بار تو همین حالت ضبط انجام شده و نتیجه کاملا مثبت بوده. اما سری بعد این خطوط کار مارو مختل کرد
سلام :)
من کارشناسیمو معماری خوندم برای ارشد قصد دارم که عکاسی بخونم اما هیچ وقت دوربین نداشتم و اصلا سابقه عکاسی ندارم! به نظر شما چه کلاس هایی رو باید در مدت یک سال باقی مونده برم؟ فقط هم می خوام دانشگاه تهران قبول شم:)....میشه لطفا راهنماییم کنید که چیکار کنم که موفق شم؟
سلام
می خواستم بدونم چطوری دیافراگم دوربین nikon D810 با لنز 24.120 رو عوض کنم
همش ثابته f4 ...
دکمه +- نگه میدارم و اهرومو میچرخونم ولی باز ثابته...
لطفا راهنمایی کنید
ممنون