سلام
امیدوارم سوالم رو جای درستی پرسیده باشم، اگر که نه مدیران لطف کنن به تاپیک مربوطه انتقال دهند
سوال: بنده برای یه بنده خدایی که میخواد نماینده مجلس بشه عکاسی میخوام انجام بدم، یعنی مثلا جاهایی که میره مردم رو میبینه و ازاین جور سوژه ها، تقریبا همیشه همراهش در طی سفرها خواهم بود، حالا باتوجه به اینکه بنده در این مورد تجربه ای ندارم، دوستانی که تجربه دارن و لطف کنن در مورد قیمت و قرارداد کمی توضیح بدن
مثلا روزانه باهاش حساب کنم، برای هر فریم نرخی تعیین کنم و به تعداد فریم ها ازش پول بگیرم؟؟ و ......
پیشپاپیش سپاس بسیار..........
رضا اقبالی www.instagram.com/reza.eqbali
دراین مورد فکر کنم اگه قرار دادی عمل کنید خیلی بهتره !
یعنی با وجود عکسهایی که می خواهید بگیرید اگه دونه ای حساب کنید این موضوع باعث می شه طرف قرارداد شما هرکدوم از عکسهارو خواست برداره و بابتش اون عکس پول بده ، که این مورد زیاد به نفع شما نیست .
ولی اگه کلی حساب کنید خیلی بهتره ، حتی می تونید با طرف قرار بذارید اگه تو انتخابات برنده شد هزینه دوبرابر بشه .
البته من تجربه این کاررو ندارم اما نظر خود من این بود .
با حساب کردن تعداد فریم ممکنه در حقت ظلم بشه رضا جان. چند باری که کارهای مشابه انجام دادم دستمزدم رو به صورت روزانه حساب کردم.
ویرایش توسط lamagra : Wednesday 28 September 2011 در ساعت 19:22
Canon Eos M+11-22+18-55+22mmf/2+90EX
عقیل احمدی
روزانه بگیر.ممکنه یه روز 10 فریم بزنی یه روز 50 تا یا حتی بیشتر.در طول سفر خیلی از سوژه ها و نماهای مورد نیازت رو خواهی گرفت و همون سوژه رو روز بعد نیاز نداری.پس ممکنه در حین سفر کارت سبکتر و تعداد فریم کمتر بشه.
بستگی به خودت و کرم طرف مقابل داره! من از 40 تومان تا 100 تومان گرفتم.
چون این آقا قرار هست نماینده مجلس بشه لازم نمیبینم ملاحظه کنی و از حقت بگذری.
Canon Eos M+11-22+18-55+22mmf/2+90EX
عقیل احمدی
درود
اگر تجربه شخصی بنده رو بخواهید عرض میکنم
در زمینه عکاسی زیاد با شخصیت های سیاسی کار نکردم اما در شاخه های دیگر خیلی با اینطور افراد مواجه میشوم . اولا اینکه کلاس کاری خودتون رو حفظ کنید و به هیچ وجه کوتاه نیایید.
بعد تنظیم قرار داد هست که از واجباته. قرار داد رو بصورت کنتورات ببندید خیلی بهتر هست ( همیشه در تنظیم قرارداد بدبینانه ترین حالات ممکن رو فرض قرار بدید)
اول به شخص نمونه کار نشان بدهید که در پایان کار ایرادی بر عکاسی شما وارد نباشد.
اگر مبلغی را بعنوان بیعانه یا پیش قست دریافت کنید نشاندهنده ی زیرکی شماست.( هرگز چک قبول نکنید).
اینها کلیات هستند که باید در اکثر کار ها رعایت شوند اما جزئیات رو اگر خواستید در پیام خصوصی خدمتتون عرض میکنم.
هوشیار باشید...
چطوری میشه فهمید یه عکس با چه لنزی گرفته شده. کجا فوکوس شده و ... ؟
من از acdsee استفاده می کنم. ولی در داده های exif لنز رو نشون نمیده
پی نوشت:
مناسب ترین تاپیکی که تونستم پیدا کنم این بود
اگه جاش درست نیست لطفا مدیران عزیز منتقل کنن