دوستان برای عکس گرفتن از مثلا لپ تاپ و موبایل چه لنزی بهتره چون از نمای نزدیک گرفته بشه به غیر از 50-18
سلام
خوبین؟
ایا میشه با دوربین dslr چند عکس پشت سرهم با نوردهی یکسان گرفت ولی هر کدوم از عکسا f-stop یا سرعت شاتر متفاوت داشته باشه ؟
می دونم دوربین Automatic Exposure Bracketing (AEB) داره ولی نوردهی این چند عکس باهم فرق میکنه
من چطوری اتوماتیک ۳-۵ عکس پشت سر هم با نور یکسان ولی عمق میدان متفاوت بگیرم
الان مجبورم دوربین رو بزارم روی Aperture Priority Modes و خودم اف استاپ مختلف رو انتخاب کنم
چیزی که دنبالشید اسمش DOF bracketing یا Aperture bracketing هست. فکر میکنم جز امکانات magic lantern باشه.
برخلاف تکنیک focus Bracketing که برای دستیابی به عمق میدان بالاتر کاربرد داره از این روش برای رسیدن به عمق میدان کمتر همراه با شارپنس بیشتر در سوژه اصلی استفاده میشه.
nikon D5200+18-55+50/1.8 G+ 18-105
دوربينهاي كامپكت پيشرفته سري G كانون براي چه عكاساني طراحي شده و هدف از توليد اين نوع دوربينها چي بوده و براي چه ژانري از عكاسان هست
سلام
یه لنز nikon 50/1.8 G دارم که چند وقتیه روی دوربین d5200 مشکل فوکوس پیدا کرده و مقداری دورتر فوکوس میکنه مثلا وقتی روی چشم سوژه فوکوس میکنم گوش سوژه فوکوس میشه حالا با توجه به اینکه دوربین با لنز 18-105 مشکلی نداره میخواستم بدونم اگه بخوام لنز رو به تعمیرگاه بفرستم باید همراه با بدنه بفرستم یا لنز رو تنها بفرستم.
nikon D5200+18-55+50/1.8 G+ 18-105