سلام
وقت بخیر
نمیدونم جای سوالم اینجاست یا خیر؟
دوستان اگر اطلاعاتی دارند ممنون میشم راهنمایی بفرمایید.
نقاط فوکوس دوربین نرم افزاری هستند یا سخت افزاری ؟
سلام
وقت بخیر
نمیدونم جای سوالم اینجاست یا خیر؟
دوستان اگر اطلاعاتی دارند ممنون میشم راهنمایی بفرمایید.
نقاط فوکوس دوربین نرم افزاری هستند یا سخت افزاری ؟
سلام بر دوستان
گزینه Minimum Aperture Lock بر روی لنز Nikkor 1.8 D چه کاری انجام می دهد؟ وقتی روی دوربین من که D7200 هست بصورت دستی می خواهم دیاف رو تغییر بدم و دکمه lock آنرا آزاد می کنم روی دوربین اروری ظاهر می شود و وقتی مجددا روی دیاف 22 ، lock می کنم مجددا مشکل حل می شود و سوال دیگم اینکه مگر در مد S یا سرعت شاتر نیکون، نباید دیاف اتومات عوض بشه؟ چرا برای این لنزی که عرض کردم با تغییر سرعت شاتر، دیاف روی 1.8 اولیه می ماند و بصورت اتومات تغییر نمی کند مگر با چرخاندن کامند دایال جلو. با سپاس از دوستان
ویرایش توسط Kavian : Saturday 1 June 2019 در ساعت 15:25 دلیل: اشتباه
D7200
سلام دوستان
می خواستم بدونم که اگه بخوایم با موبایل نوردهی طولانی داشته باشیم و نور محیط هم زیاد باشه بجای فیلتر ND از چی میشه استفاده کرد؟!
فیلتر خاصی وجود داره؟
عینک آفتابی خوبه؟!
ممنون و عید فطر هم تبریک میگم ....
درود
اگر دفترچه لنز خود را مطالعه کنید،حتما خواهید دید که در آن نوشته شده که:
"For programmed auto or shutter-priority auto exposure shooting, use the minimum aperture lock lever to lock the lens aperture at f/22. Set the lens to its minimum aperture (f/22) by aligning it with the aperture index, slide the lock lever toward the aperture ring, so the two dots are aligned."
یعنی با انتخاب Minimum Aperture Lock که بر روی لنز شما بصورت یک امکان انتخاب دیده می شود،دیافراگم بر روی f/22 قرار می گیرد.حلقه دیافراگم یا همان Aperture ring روشی برای انتخاب دیافراگم مناسب جهت عکاسی است که در آن بدنه دوربین قادر به تنظیم خودکار دیافراگم با بکارگیری لنزهای قدیمی نبوده است.بسته شدن دیافراگم تا حداکثر میزان موجود یعنی همان f/22 این اجازه را به بدنه دوربین مدرن و پیشرفته شما خواهد داد که امکان تطابق و کنترل دیافراگم لنز را داشته باشد.قفل یا همان Lock سبب جلوگیری از بهم ریختن تنظیم لنز بر روی بدنه بدلیل مبتدی بودن کاربر شده و به دوربین اجازه تسلط و کنترل کامل بر دیافراگم لنز را می دهد.
برای شما که از بدنه فوق العاده مناسب و پیشرفته ای چون D7200 نیکون استفاده می کنید،با قفل کردن می توانید به آسودگی به عکاسی بپردازید.در این حالت می توانید با استفاده از کنترل های روی بدنه یا همان on-camera controls نسبت به تنظیم دیافراگم اقدام کنید.اگر بدنه دوربین شما قدیمی بود،در آن صورت توصیه می کردم که بصورت دستی از همان حلقه دیافراگم بر روی بدنه لنز جهت تنظیم استفاده کنید.
امیدوارم توضیح فوق مفید فایده واقع گردیده باشد.فراموش نکنید که توضیح مختصر بالا از دفترچه راهنمای دوربین و همچنین لنز نیز قابل دسترسی است.
بدرود تا درودی دیگربار
سلام دوست گلم ممنونم از پاسختون و اینکه هنوز وقت می گذارید و مطالب سایت رو مطالعه می فرمائید و خصوصا اینکه با دقت و حوصله پاسخ می دید. زنده باد.
اما در مورد این 2 خط دفترچه لنز بله حق با شماست مطالعه کرده بودم ولی برام جای تعجب داشت.
و در انتهای مطلب: لنز 18-140 کیت رو با لنز 50 1.8 D فیکس مقایسه کردم از زوایای مختلف و جز تفاوت بسیار بسیار اندک چیزی ندیدم و در واقع پشیمون شدم از خرید لنز 1.8 دی
ویرایش توسط Kavian : Saturday 8 June 2019 در ساعت 22:59 دلیل: توضیحات تکمیلی
D7200
سلام خدمت دوستان، ی سوالی که ذهن منو مشغول کرده اینه که گاهی میبینم یک لنز دوربین کراپدار، قیمتش طوریه که با پولش میشه یه بدنه فول فریم و دو تا لنز عالی برای اون بدنه گرفت... برام سواله که چه توجیهی برای خرید اون لنز و سیستم کراپدار هست؟ بعنوان مثال لنز xf 200 فوجی....
دوستان بک دراپهایی با این طرح و مشابه اون رو از کجا میتونم پیدا کنم؟
71029095_164986454695684_5675523349968729210_n.jpg
ال سی دی دوربین با کیفیتترین ال سی دی دنیاست!
درود.
لنز 200mm f/2 سه تا چهار مدل بیشتر در بازار نیست که قیمت اونها مشابه هست. کانن و نیکون حدود 5600$ و فوجی حدود 5900$
این، یک لنز تخصصی هست و استفاده خاصی برای عکاسان آماتور و جستجوگر نداره. کسی که در ژانر حرفهای خودش دقیقا به این لنز پرایم و این دیافراگم نیاز داشته باشه قیمتش رو هم پرداخت میکنه و اون رو با لنز f/2.8 70-200 مقایسه نمیکنه.
کراپ بودن یک سیستم دلیل بر ضعیف و ارزان بودن اون نیست و این تفاوت قیمت در بدنه ها هم وجود داره مثلا:
بدنه Canon EOS RP حدود 1300$
بدنه Fujifilm X-T3 حدود 1500$
بدنه Panasonic Lumix DC-G9 حدود 1700$
قیمت دارن. حالا می تونیم بگیم که با کوچک شدن سنسور قیمت بالا میره؟؟ یا این تفاوت به دلیل قابلیتها و کلاس متفاوت بدنهها هست. این دلیل برای تفاوت قیمت لنزها هم درسته.
با دید حرفهای به عکاسی، بدنه و لنز بر اساس نیاز و قابلیتها خریداری میشه و انتخاب سایز سنسور فقط یکی از فاکتورهای امتیازدهی در این میان هست.
موفق باشید.