برای رسیدن به این تصاویر داشتن بدنه فول فریم و لنز پرایم با کیفیت، کمک کننده است اما ضروری نیست
مهم ترین ویژگی برای رسیدن به این خروجی نورپردازی و پردازش است. نگاهی به لینک زیر داشته باشید:
کلاس شناخت نور، منابع نور و نورپردازی
برای رسیدن به این تصاویر داشتن بدنه فول فریم و لنز پرایم با کیفیت، کمک کننده است اما ضروری نیست
مهم ترین ویژگی برای رسیدن به این خروجی نورپردازی و پردازش است. نگاهی به لینک زیر داشته باشید:
کلاس شناخت نور، منابع نور و نورپردازی
ما هیــچ، ما نــگاه | سینا خسروی
خلاصه کار به این ترتیب هست مفصل ترش را در لینکهای پایین عکسهای ببینید.
apr019.gif
apr020.gif
apr244.gif
https://files.support.epson.com/html...00-00200-00200
https://files.support.epson.com/html...00-00500-00500
"تو قسمتی از جهان نیستی، تو خود جهان هستی"
معمولا در عکاسی پرتره از لنز 85مم استفاده میشود اما در عکس های استودیویی مانند نمونه عکس های شما برای پر شدن صورت
حتی از 100مم به بالا هم استفاده میکنند و همچنین برای شارپ شدن کل صورت از دیافراگم بسته استفاده میشود ( 8 و بسته تر )
تجهیزات گرانقیمت در شروع کار همیشه خوب نیست چون اگر از تصاویری که ثبت میکنید رضایت نداشته باشید کاملا از ادامه کار سرد میشوید
باز هم میگم که با بدنه کراپدار هم میتوان به این خروجی رسید اما اگر تجهیزات نورپردازی شما تکمیل است و مشکل مالی ندارید بدنه فول فریم تهیه کنید.
مجددا تکرار میکنم دانش نورپردازی بسیار مهم است.
ارادت
ما هیــچ، ما نــگاه | سینا خسروی
دوستان من مدتیه که Light trail photography رو دنبال میکنم و با عکس های این چنینی روبرو شدم و نمونه های اینجوری رو ثبت میکنم
مشکلی که دارم اینه که تو اینجور عکس ها که اکسپوژر 20 ثانیه ای داریم و سوژه انسانی هم تو عکسه، چگونه سوژه رو انقدر واضح میندازن!
به قول خودتون از سوژه انسانی باید بالای 1/30 استفاده کرد، 20 ثانیه که دیگه هیچی
من این مورد توی عکاسی نجومی هم که دوستان میگیرن برام جای سوال داشت که باز لا اقل میشه اونو گفت که با اکسپوژر های پایین تر و ایزو از سوژه انسان عکس میگیرن و فوتوشاپ میکنن ، اما این قضیه light trail فرق داره و دقیقا جاهایی که لایت بوده از سوژه نور پردازی شدن
با عذرخواهی از مدیران محترم فروم اگه جای اشتباهی دارم پست میذارم ( تاپیک مناسب پیدا نکردم )
دوستان مشهدی یا نیشابوری:
برای اجاره دوربین، جایی سراغ دارین؟ برای فردا شب، من به یک بدنه + لنز ترجیحا اولترا واید + سه پایه جهت عکاسی از آسمان شب نیاز دارم.
اگر کسی هم علاقه مند بود تجهیزات خودشو برای یک شب اجاره بده به بنده، بسیار ممنونش میشم.
با تشکر از شما
البته که نمیتونین! مگه فلاش، لامپ استودیوییه!؟ ایشون هم گفتند اول یا آخر شات فلاش استفاده میشه. با همون مدت زمان کم فلاش. در باقی زمان نوردهی چون نور غالب محیط بسیار کم هستش، چیزی از سوژه ثبت نمیشه مگر جاهایی که با نور ابزار لایت پینتینگ روشن شده! چیزی که شما باید نگرانش باشین تنظیم شدت و نرمی نور فلاش هست. یعنی باید در واقع قواعد عکس پرتره رو بلد باشید بعد اونو با تکنیک لایت پینتینگ (light painting) ترکیب کنید.
"برای لایک گرفتن اینستاگرام هست. لطفا عکس های بنده را به چالش بکشید."
برای شرکت در کلاس ها و تورهای نجومی در استان تهران با بنده تماس بگیرید.