مدل دوربین شما چیه؟
اگه دوربین SLR دارین و در منزل عکس دسته جمعی میگیرید:
اولین نکته اینه که نفرات باید به صورت ردیفی ایستاده باشن و اگه تعداد زیاد است ردیف جلویی نفرات نشسته باشن روی مبل، باید هر چه میتونین نفرات رو در یک ردیف صاف قرار بدین که عمق میدان باعث نشه بعضیها فوکوس باشن و بعضیها نباشن.
بهترین نقطه فوکوس صورت نفر جلویی است (همیشه از Auto Focus استفاده میکنم).
همه چراغهای محیط را روشن کنید.
با مد A دیاف 6.3 یا 7.1 عکاسی کنید.
ایزوی دوربین بین 400 تا 800 باشه.
شاتر 1/60 همراه با فلاش.
من معمولا از این تنظیمات استفاده میکنم.
موفق باشید.
گالری عکس بهنام صفرزادهNikon D600, Nikkor 24-70, Nikkor 70-200 VR II, Nikon SB-900, Nikon SB-800 2x
سلام دوستان
عکسی که مشاهده می کنید بصورت MF گرفته شده .. سوالم این است که چگونه می توان یک MF دقیق داشت؟ به نظر شما این فوکوس دقیق است؟ من که سعی خودم را کردم .. قابل توجه است که روی پنجره کرکره بسیار باریک است و راهی غیر از MF وجود نداشت حال سوال اینجاست که فاصله را چگونه می توان دقیق حدس زد و با توجه به اینکه فاصله مدرج روی دوربین بین 1 تا 2 را نشان نمی دهد و باید با حدس و آن چیزی که روی دوربین بزرگ نمایی می شود فاصله دقیق را حدس زد؟
با احترام
کاویان
سلام دوست من
البته من از SLR LIKE استفاده می کنم اما با توجه به فرمایشات شما 2 سوال برایم پیش آمد:
چرا دیاف 7.1 ؟؟ منظور شما بسته ترین حالت است که در دوربین من 8 می باشد
و سوال دیگر اینکه وقتی از فلاش استفاده می شود چه نیازی به بالا بردن ISO می باشد؟ روی 80 باشد بهتر نیست؟
متشکرم
باید به صورت تقریبی فاصله رو تشخیص و با نگاه کردن به نمایشگر فکوس دقیق رو تشخیص داد فکر کنم دوربین شما در حالت فکوس دستی قسمت وسط تصویر رو با بزرگنمایی 10 برابر نشون میده تا بشه وفکوس دقیق تر داشت .
عکس گرفتن تو این شرایط باتوجه به اندازه سنسور دوربین شما که کوچک است و باعث ایجاد عمق میدان زیاد تری میشه یکم مشکل میشه و پیش و پس ضمینه زیاد محو نمیشن و بهتره که زوم رو روی حداکثر بزارید تا یک مقدار منطقه فکوس کوتاه تر بشه و جذابیت عکس بیشتر بشه
سلام
به این علت که شما عمق میدان بیشتر و در نتیجه منطقه بیشتری را در ناحیه فوکوس داشته باشید.به عبارتیچرا دیاف 7.1 ؟؟
صورتی یا شخصی از فوکوس خارج نشود!
میتوانید خودتان مقایسه کنید.وقتی شما از ایزوی بالا استفاده می کنید در واقع تاثیر نور محیط را بیشتر میکنیدو سوال دیگر اینکه وقتی از فلاش استفاده می شود چه نیازی به بالا بردن ISO می باشد؟ روی 80 باشد بهتر نیست؟
و فلاش فقط یک نور کمکی و شاید پرکننده است و نور عکس یکنواخت تر میشود تا زمانی که بخواهید فقط با
یک فلاش آن هم فلاش خود دوربین کل محیط را روشن کنید,در این حالت معمولا یک قسمت اور میشود و
قسمت های دیگر تاریک.البته هیچ کدام از اینها مطلق نیستند و شما بسته به شرایط زمان عکاسی میتوانید
تنظیمات مختلفی داشته باشید.
6D | Canon 35 f2 IS | Canon 70-200 f2.8 IS II | Canon 100 f2.8 macro
دوستان آقای قدوسی و روجایی توضیحات لازم رو دادن، منم یکم دیگه توضیح میدم.
خوب من برای دوربینهای SLR گفتم، در مورد اینکه چرا 7.1 و چرا 8 نه! به این دلیل که هر چقدر دیاف رو ببندید (عدد f بیشتر) نور محیط هم کم میشه و عمق میدان هم دیگه تا این حد لازم نیست.
ما میخواهیم نور محیط (داخل منزل خصوصا در شب) را نیز در عکسمون داشته باشیم، پس اگه از دیاف 8 یا بستهتر استفاده کنیم نور محیط کم میشه و لازمش اینه که بازم ایزو رو بالاتر ببریم که دیگه بالاتر از 800 نویز ایجاد میشه و کیفیت لازم رو نداریم. از طرفی میخواهیم چهره همه نفرات در کادر به خوبی در فوکوس باشه و دیاف کمتر از 6.3 معمولا باعث میشه چهره نفراتی که از نقطه فوکوس دورتر هستن (ردیف پشت) واضح نباشه.
در مورد SLR-Like من تجربه زیادی ندارم ولی با دیاف کمی بازتر مثل 5.6 یا 4.5 (شاید هم کمتر) باید به همین کیفیت رسید، البته با ایزوی کمتر از 800 چون نویز در این دوربینها بیشتر است.
موفق باشید.
گالری عکس بهنام صفرزادهNikon D600, Nikkor 24-70, Nikkor 70-200 VR II, Nikon SB-900, Nikon SB-800 2x