خطای فکوس بحث دیگریست. برای همین مثال در پرتره فعال کردن همه نقاط فکوس کار منطقیی نیست در حالی که شما فرضا به فکوس روی چشمها نیاز دارید. حالا کمبودن عمق میدان در دیاف باز جابجایی نقطه فکوس بدلیل حرکت که ربطی به تعداد نقاط فکوس ندارد. در این حلالت با فعال کردن تمام نقاط فکوس اون ملتی که تو حسرت هستند با هر بار فشار دکمه شاتر به انتخاب و صلاحدید خود دوربین یک بار روی بینی فکوس میکنند یک بار روی سر یک بار روی سوژه ها در فور گروند ......
مهدی دانشپایه
http://500px.com/daneshpayeh
هر گونه انتقاد، پیشنهاد، ویرایش، ایراد، نق نق، غرغر و غیره کاملا آزاد است.
سلام
برای مثال از یه پرنده در حال پرواز با یه لنز تله میخواید عکس بگیرید، باید عمل فوکوس سریع روی پرنده انجام بشه، در این حالت کادر بندی مشکله چه برسه به اینکه بخوایم یکی از نقاط فوکوس را روی پرنده قرار بدیم و عمل فوکوس را انجام بدیم. در این حالت میشه عمل پیدا کردن نقطه فوکوس را به دوربین سپرد. اگر پرنده در آسمان صاف باشد که فقط روی پرنده فوکوس میشود (بجز خطای فوکوس) چون فقط پرنده کنتراست قابل تشخیص داره، اگه آسمان ابری باشه یا پرنده در یک قسمت غیر از آسمان پرواز کنه، پرنده تقریبا در کادر ثابته و کنتراست قابل تشخیص داره. این یه نمونشه.
یه سری هم فقط پول میدن و یه دوربین چند میلیونی میگرند و از عکاسی هیچی نمیدونند و انتظار دارند فقط با فشار دادن دکمه شاتر دوربین بهترین عکس دنیا را بگیره. اینم یه نمونه دیگه. و ... و .... و ....
پیروز باشید.
سید میثم نوربخش
[QUOTE=mreza1001;235641]اصولاً من نفهمیدم این سیستمی که دوربین خودش تشخیص بده کجا فوکوس کنه چه معنی میتونه
داشته باشه؟؟؟
دوربين هر جاي كه روشن تر باشد به عنوان نقطه فوكوس انتخاب ميكند چون حالت نقطه فوكوس اتومات است.
يا حق
رضا اقبالی www.instagram.com/reza.eqbali
برای فوکوس روی سوژه های متحرک دوربین های حرفه ای راه هایی دارند. رده های بالای هر برند توانایی های بالایی دارند اما مسلماً هیچ عکاسی دوربینش را روی مد اتوماتیک نمی گذارد. از نظر من تنها کاربرد این حالت عکس یادگاری توسط افراد ناوارد است. دوستان چه ساده مینویسند به جز خطای فوکوس! اگر فقط یک بار بهترین عکسی که گرفته اید به خاطر خطای فوکوس اتوماتیک خراب شود متوجه منظور بنده می شوید. مگر اینکه کلاً بخواهید شانسی عکاسی کنید.(بجز خطای فوکوس)
[QUOTE=Mehran m;235671] تشخیص نقطه فکوس از روی نزدیکی سوژه است. همیشه نزدیکترین نقطه فکوس میشود. این همان مشکلی بود که باعث خراب شدن بیشتر عکسهای عقد من بود :(.
در مورد مورد استفاده این نقاط فکوس فکر میکنم، بجز در عکاسی ورزشی و حیاط وحش آنهم در شرایطی که در پیش و پس زمینه سوژه خاصی نباشد مناسب است. مخصوصا در مد فکوس Al servo.
مهدی دانشپایه
http://500px.com/daneshpayeh
هر گونه انتقاد، پیشنهاد، ویرایش، ایراد، نق نق، غرغر و غیره کاملا آزاد است.