اولا از همه دوستان بخاطر توضیحاتی که دادن ممنونم
1- من نگفتم که چون مهندسم خیلی حساسم. گفتم چون بعنوان یک کار هنری بهش نگاه می کنم نه حرفه ای پس برام مهمه که چکار می کنم. شاید یک عکاس که حرفه اش این است خیلی مسائل برایش مهم نباشد فقط همین که کارش راه بیافتد کافی باشد. نمونش از دوستان خودم زیاد هستند.
2- من نگفتم دیجیتال بده قبول دارم اگر یکبار دیگر نوشته من را با دقت بیشتر بخوانید خواهید دید که گفته ام هنوز راه درازی در پیش است . و با توجه به توضیحات اولیه ام فکر می کنم هنوز نمی توانم به دیجیتال اعتماد کنم .
اما یک نکته دیگه اینکه اگر شما با آنالوگ عکاسی کرده ای می دانی که دیدن همان لحظه عکس همچین امتیاز بزرگی هم نیست. من با ندیدن عکس در همان لحظه نه تنها مشکلی ندارم بلکه آنرا یک نکته مثبت هم می دانم. اگر خواستی بعدا مفصل راجع به این قضیه بحث می کنیم.
و نکته دیگر اینکه من عکسهایم را نمیگیرم که اسکن کنم دوست من و گرنه یک اسکنر در دسترسم هست که بیش از 35 میلیون تومان قیمت داره ولی من وقت کار کردن با اون دستگاه رو ندارم و با اسکنر شخصی اینکار رو می کنم اونهم فقط بخاطر آپلود اونها در فروم ولی عکسها را برای چاپ اصلا وارد کامپیوتر نمی کنم و در اندازه های 100 در 70 یا بزرگتر با ادیتی که خودم توی عکاسی انجام می دم چاپ می کنم. و از کیفیتش هم نسبت به دیجیتال خیلی راضیم.
نکته آخر اینکه من عکسهایم را بصورت ایندکس چاپ می کنم پس مشکل هزینه چاپ هم ندارم یک حلقه فیلم 36 تایی را به قیمت 900 تومان ظاهر می کنم. در مورد عکسهایی که خیلی برایم مهم است. هم یک دوستی دارم در میدان انقلاب که می دهم برایم دستی ظهور را انجام می دهد و با نهایت دقت.
اما در مورد دیجیتال شما خودتان بگویید برای فردی مثل من با این شرایط تغییر به سمت دیجیتال یک اشتباه بزرگ نیست در صورتی که می توانم صبر کنم و با همین شرایط ادامه بدهم تا حداقل کیفیت و قیمت دوربینها دیجیتال به یک حد قابل قبولی برسد.
من دوماه پیش یک لنز ماکرو را برای یاشیکای خودم خریدم به قیمت 50 هزار تومان فکر می کنم خرید یک همچین لنزی برای یک دوربین دیجیتال حداقل 20 برابر قیمتی باشد که من پرداخته ام. حالا بازم می گید که باید دیجیتال بخرم.
به هر حال ممنونم از نظراتتون اما یکم تعصب رو بذارید کنار. منهم قول می دهم که به موقعش اصلا مقاومت نکنم و با مشورت شما دوستان صاحب تجربه حتما یک دوربین دیجیتال خوب بخرم.