جانا سخن از زبان ما ميگويي....زبان ما مو درآورد كه اينقدر دنبال جنگولك بازي هاي فيل اسكي نريد.....پر پيكسل شارپنس كشت مرا! (فاعلاتن فاعلاتن...)نوشته اصلی توسط Payam.L
اين پيام عزيز از اون افراديه كه آدم از بحث هاي اينجوري باهاش لذت ميبره و خيلي منطقي بحث رو دنبال ميكنه.
پيام عزيز، اول از اسكن اسلايد گفته بودي....خيلي از بحث هايي كه دوباره داريم انجام ميديم از ابتداي اين تاپيك تا به حال انجام شده، حتما با دقتي كه داري اين تاپيك رو تا به آخر خوندي.
اما برگرديم به اسكن، شما فرمودي ايماكون، من گرونتر و بهترش رو سراغ دارم، هايدلبرگ، توي چند تا ليتوگرافي در ايران. اما چند تا توي ايران داريم؟ چند نفر به درام اسكنر دسترسي دارند؟ با چه هزينه اي كاراشون اسكن ميشه؟ اون اپراتور چقدر از عكس و ديجيتال حاليشه؟ چند نفر از آدم هاي واقعي دور و برتون روزي 10 حلقه velvia ميگيرند؟ آيا اين امكان براي باقي آدمهاي واقعي دور و برتون وجود داره؟
آيا براي من كه فقط چند نفر رو مثل پيام عزيز رو ميشناسم، چقدر امكان داره كه به سيباكروم يا ايلفوكروم دسترسي هميشگي داشته باشم؟ گرچه الان خيلي بحث وجود داره كه دستگاههاي چاپ كانتينيوس تن Cymbic science مدل هاي لايت جت و lambda بهترند، يا سيباكروم؟ خيلي عقايد متناقضي در فورم ها هست.
اما در مورد ماميا 645، خودت كه خوب ميدوني، اينو عكاساي خيلي حرفه اي Medium Format APS ميدونن، و خيلي باهاش براي كل كل حساب نميكنند. اما كيفيت لنزهاي پرايمش هر نوع موجود 35 ميلي متري رو پشت سر ميگذاره و اين دوربين به همراه پنتاكس 645 انتخاب خوبي براي عكاسي پرتره بوده.
اما در مورد مامياي 6X7، مثل RB67، RZ67 خيلي ها لنز 180 ميلي متر اين دوربين ها رو شارپترين لنزهاي موجود ميدونند، اما لنزهاي نرمال هاسلبلاد رو بيشتر ميپسندند. البته فرمت 6 در 7 اين دوربين ها و وزن سنگين اونا رو انتخاب خوب استوديو بدل كرده. اما خيلي ها ميگن اگه قراره دوربين به دست هم اين ور اون ور بريد (توي فيلد بريد) پنتاكس 6 در هفت انتخاب بهتريست. هر كدام مشتري هاي خاص خود را دارند.
يك مطلب جالب براي پركردن ساعات فراغت، پيش بيني اتفاقات سال جاري، از زبان تام هوگان (از جمله پيش بيني عرضه FM3D توسط نيكون، نميدونم قبلا راجع بهش صحبت شده در فورم خودمون يانه، فكر ميكنم آرش چيزايي گفته بود):
http://www.bythom.com/2006predictions.htm