من واقعا متاسفم اگه موجب رنجش ادمین محترم شدم. اینطور که من میفهمم منظورشون از "بعضی آقایان" و "آقایون" و "کفش در نیاورده" من باشم، به همین خاطر میخوام یه چند کلمه ای روبه طور حاشیه ای قبل ازاینکه هیچ تهدیدی عملی بشه بگم.
من گفتم که قصد توهین ندارم، به کسی هم توهین نکردم و اگه کسی این احساس رو کرده من ازش عذر می خوام و متاسفم.
این توهین تلقی کردن حرفهای من فکر میکنم بیشتر یه سو ء تفاهم یا شاید بشه گفت یه بیماری زبانیه که ناخودآگاه گریبانگیر همه ما فارسی زبان ها از جمله خود من است. ما آدم های رکی نیستیم و این رک نبودن تا اندازه ی زیادی به زبان و فرهنگ زبانی ما مربوط میشه. به عبارت دیگه این توانایی زبانی (به علل مختلف) در ما ایجاد نشده که اونچه که دلمون میخواد رو به صراحت بگیم، و یا در یه بُعد دیگه ی زبان، اونچه که دیگران به صراحت می گن رو تحمل کنیم، به همین دلیل یا نمیگیم اون چیزی رو که واقعا دلمون می خواد بگیم(خود سانسوری میکنیم) یا اینکه به سرعت نسبت به اون چیزی که آستانه تحمل زبانیمون در موردش پایینه واکنش نشون می دیم( واکنشی که میتونه کاملا احساسی و غیر عملی باشه- مثل همین مورد، که واکنش غیر عملی و نا خودآگاه رو بشه همین "تند" احساس کردن حرفای من تعبیر کرد).
زبان و دیالکتیکی (تعمل زبانی ای) که ما در یه محیط نیمه بسته ی نیمه رسمی(مثل این فروم) داریم با زبان و دیالکتیکی که نسل های قبل از ما در محیط های مشابه داشتن و دارن خیلی فرق نکرده. ذهن ما همچنان به طور ناخودآگاه همون انتظاراتی رو از زبان خودمون وزبان مخاطبمون داره که ذهن نسل یا نسل های قبل از ما داشتن.
ما همچنان متوقع همان لحن، همان آهنگ، همان دایره کلمات، همان خصوصیات خاص زبانی مثل تعارفات و پوشش دادن ها و ... هستیم. زبانی که ما استفاده میکنیم قابلیت بازتاب خیلی از صراحت های ما رو نداره، چیزهایی مثل cynicism، irony و ... که در یه زبان دیگه کارکردهای پذیرفته شده ی دیگه ای دارن تو زبان ما بازتاب های توهین آمیز دارن.
به عنوان مثال در همین فروم های عکاسی به انگلیسی، اتفاقا در همین بحث ابدی آنالوگ و دیجیتال بین عکاس های حرفه ای "انگلیسی زبان" گاهی برخورد هایی می شود که نمی دانم اگر من یا شما با ذهنیت زبانی فعلیمون بودیم چکار می کردیم.
این بحث آستانه تحمل ما در باره نگفتنی ها و نکردنی ها هم خیلی حساسیت بر انگیزه هم از حوصله این فروم خارج. همه اینها رو گفتم که بگم قصد من توهین به کسی نبوده و نیست. باز هم متاسفم.
در مورد بحث "شیرین" آنالوگ و دیجیتال گفتم و بازم میگم من نه می خوام چیزی به کسی ثابت کنم نه دوست دارم چیزی به زور بهم ثابت بشه. فکر میکنم به اندازه کافی اطلاعات روی این سایت و فروم و سایتها و فروم های دیگه باشه تا هر کسی هر شیوه ای رو انتخاب کنه که ازش لذت می بره و کاریو بکنه که دوست داره.
خانم نافذ، دلم می خواست شما رک تر بودید به "بحث های غیر عاقلانه و غیر منطقی و بی ربط" اشاره ی صریح تری میکردید اما فکر میکنم این جریان تا همین جا کافیه. من چندبار در مورد پستها و مطالب شما تو سایت قصد نظر دادن داشتم ولی تصویری که از شما تو ذهنم قرار گرفت و همون برآورد آستانه زبانی خودم و آستانه تحمل زبانی شما از این کار منصرفم کرد. به هر حال باید از زحمت هاتون توی این فروم تشکر کنم.
آقای عاشوری نیا ، در مورد اشاره به کسوف هم منظورم همان بود که لطف کردید توضیح دادید. بدون اگزیف و با سایز کوچک عکس ها نمی شه مقایسه درستی کرد.
امین عزیز قصد من از پاسخ دادن به این موضوع دقیقا همین بود که گفتید: شرایط مقایسه باید استاندارد و عقلانی باشه.