بی طرفانه به عنوان یک کاسب این مملکت میگویم:
در مملکتی زندگی میکنم که روز به روز احساس میکنم قدرت خرید مردم کم شده .مربوط امسال و پارسال هم نیست و سالها بر همین منوال است.
در مملکتی زندگی میکنم که هزینه ها سال به سال افزایش پیدا میکنه .
در مملکتی زندگی میکنم که بدون تعارف فروشنده ها و مغازه دارانش سال به سال ضعیف تر میشوند و دلال ها قوی تر.
چند فروشگاه را دیده اید که از هر لنزی 10 عدد داشته باشد و از هر بادی 20 عدد؟
چند فروشگاه دیده اید که جنس پشت ویترینش را هر چند هفته عوض نکند(جای نو نفروشد) و از ان فقط به عنوان نمونه و تست مشتری استفاده کند؟
چند بارشده که فروشنده به شما بگوید باید از انبار (دلال. وارد کننده و ان کسی که دست اول است وتاثیر گذار در قیمت)جنس را بیاورم.
مشکل اینجاست که این (ما) فروشندگان همه دست چندمی هستند و این چند عدد دوربین و لنز کل داراییشان است.
فروشگاه هایی که کل جنس مغازه شان 10 میلیون تومان نمیشود و کل مغازه رو با کیف و سه پایه و رم ریدر و جعبه خالی پر کردند و در سر ماه باید با این 10 میلیون سرمایه ماهی چند میلیون اجاره بدهند و پول برق و مالیات و ...... و خرج جند نفر را از همین جا در بیاورند و ....
با این وضع شما فکر کنید تعداد مشتری ها هم روز به روز کم میشود.
روز به روز هم بر تعداد همکاران اضافه میشود و هر ماه درامد مغازه دار کم.
اینگونه میشود که فروش اجباری رم و فیلتر تغلبی و باب میشود و هر مشتری به عنوان ناجی مغازه دار برای حیات فرض میشود و مغازه دار این احساس را میکند که باید تا میتواند هزینه ها را از این مشتری جبران کند.
این است که زلزله در ژاپن و قیمت دلار و قیمت نفت و بورس ژاپن و .... که دلیلی میشود بر گران فروشی.
صادقانه باید گفت که برای فروشندگان و مغازه داران ضعیف تنها راه برای بقا گران فروشی است.
قوی ها و سرمایه داران و واردکنندگاه هم که اصلا تن به فروشندگی و نمایندگی نمیدهند و سود را در ساپورت کردن همین مغازه داران ضعیف میبینند و از راه دور برای ژاپن در ایران زلزله درست میکنند !
درست است قیمتها بالا رفته و دلار گران شده ولی نه تا به این حد !
به قول یکی از دوستان چطور فقط برای کنون 7d دلار گران شده نه برای نیکون d7000
در حالی که قیمت نیکون d7000 همان 1299 دلار است.
موفق باشید.

3905تشکر
LinkBack URL
About LinkBacks