درود به همه
خودتون جواب کامل رو دادید
اما...نظر منهم همینه.................
خوب منهم با دوستان نیکنی ام شوخی میکنم و مثلا میگم تحمل قیافه دوربینتون برای من سخته و بعضی وقتها هم گفته ام هر کس نیکن دستش بگیره زشت میشه!!!
شرمنده ها...اما همش شوخی است...خوب اینطوری باید روزبه فکور باید رابطه شو با من قطع کنه...در حالیکه وقتی مثلا دوست نیکونی من روزبه پیش من اومده من با دوربین اون ور رفتم(دی 90) اون هم به 7دی من سر و کله زده...
کاش اینقدر ما ایرانیها بت ساز و اسطوره ساز نبودیم... بزار من بدون رنجاندن و توهین با دوستان نیکونی شوخی کنم...اونها هم با من...همه چیز که خط قرمز نباید باشه ....همه چیز که تابو نباید باشه.(البته اینهم از عوارض جامعه ما و زندگی در آن است دیگه)تابو ها رو بشکنیم...ای نیکونی ها با ما شوخی کنید ناراحت نمیشویم....توهین به ما نکنید و نرنجانید...ماهم همینطور عمل خواهیم کرد...شوخی میکنیم و میخندیم...زندگی ارزش اینهمه سخت گیری و اعصاب خوردی رو نداره..
امیر حسین عزیز این حرفهارو زدم چون همونطور که فرهاد حسینی عزیز گفتند ...آرش همیشه لبخندی بر لب دارد و اینها را با شوخی گفته است...و من شک ندارم حرف آقای حسینی کاملا درست بوده است..
اگر بخواهم همه جملات بالا را خودمانی بگم.....
باید بگم
داداش بی خیال....برو حالتو ببر عزیزم سخت نگیر....
ببین کدوم بهت حال میده همون رو انتخاب کن...
توی این دوره زمونه که اطراف مون پر از چیزهایی گریه آور و غمگین است و هر ثانیه اش به قیمت اعصاب خردی امان میگذرد ...دیگه خیلی بی رحمیه که خودمون هم به دست خودمون اعصاب همدیگه رو خراب کنیم...
بقول عامو اسد عزیز
انشالله همیشه شادیتونو ببینم خالو
از مدیریت محترم بابت اینهمه آفتاپیک معذرت میخواهم و امیدوارم همه دوستان جسارت منو ببخشند