دوستان به نظر شما بین 70- f2.8 200 و 24 -70 کدام یک برای مستند اجتماعی(ایران) مناسب هست؟
دوستان به نظر شما بین 70- f2.8 200 و 24 -70 کدام یک برای مستند اجتماعی(ایران) مناسب هست؟
من زیاد عکاسی اجتماعی نمیکنم اما تا جایی که میدونم لنز های واید بیشتر به کار اجتماعی میان
- بیشتر دوستان معتقد اند که باید به سوژه نزدیک شد پس 24-70 کافیه
- گروهی هم معتقد اند اگه بتونید رموز تله رو بشناسید عکس های خوبی میشه باهاش گرفت از نظر اونها 70-200 هم خوبه
اما نهایتا این نکته رو فراموش نکنید که برای عکاسی اجتماعی باید به هر نحو به موضوع نزدیک بشید فکر کنم این کار با یه 24-70 خیلی راحت از 70-200 هستش!؟ (بخصوص با اون رنگ سفیدش) :biggrin:
پ.ن: حالا فکر کنید اگر یک Leica M9 داشته باشید این کار چقدر آسون خواهد بود
بهنام خامنهCanon 5DSR,6D / EF 50mm f1.4 - EF 85mm f1.8
/سیاوش فتحی
نشانه ی راستین هوش ، خلاقیت است نه معلومات (آلبرت انیشتین)
لیست تجهیزات
دوستان ممنون
فقط من نمیدونم منظور شما از رموز تله چیست؟
من هم موافقم که باید به سوژه نزدیک شد
از آنجایی که دوربین من هم فول فریم نیست لنز 24-70 امکان زوم بهتری دارد (نسبت به فول فریم)
ممنون
ببینید هر لنزی یه خواصی داره مثلا در مورد لنز های تله شما
معمولا قابهای بسته تری دارید (مگر اینکه از 100 متری عکاسی کنید)
پرسپکتیو کمتری دارید
و کلا عکسها تخت تر به نظر میرسند
و...
اینها به عکس شما خواصی رو میده که اگر درست ازشون استفاده نکنید پیام عکس هاتون رو گم میکنند
من که نمیدونستم ایشون چه دوربینی دارن؟ :(
ایشون فقط در مورد دوتا لنز پرسیدن منم در حد سوادم جواب دادم
بهنام خامنهCanon 5DSR,6D / EF 50mm f1.4 - EF 85mm f1.8
ممنون می شوم دوستان باز هم کمک کنند !
ممنون.
از هر دوی این لنز ها برای عکاسی اجتماعی استفاده میشود
با 2 سبک متفاوت
عکاسی اجتماعی با کادر های بسته پرتره های طبیعی و اتفاقی از عکاسی از سوژه های که نزدیک شدن به آنها امکان فرار کردن و از دست دادن سوژه را به همراه دارد در این مورد 70-200 پیشنهاد میشود
عکاسی با کادرهای باز به همراه وقایع و سوژه های پیرامون که در این صورت لنز های واید و الترا واید پیشنهاد میشود
و البته 24-70 بر روی فول فریم
کاربرد بلقوه این لنز چه بر روی فول فریم و چه بر روی بدنه های کراپدار عکاسی از مراسم ها و عروسی ها میباشد
برای عکاسی اجتماعی به صورت واید به شما 16-35 و یا 12-24 سیگما را پیشنهاد میکنم
در عکاسی واید شما نیاز به نزدیک شدن به سوژه رو ندارید بلکه با کادر بندی و ترکیب بندی و انتخاب موضوع مناسب میتوانید معنا و مفهوم رو برسونید
پیشنهاد میکنم مقداری در سایت های مثل Boston به برسی عکسها بپردازید
15-85 هم فراموش نکنید!
برای outdoor لنز همه کاره ایست
هرچند L نیست اما نتایج جالبی دارد
/سیاوش فتحی
نشانه ی راستین هوش ، خلاقیت است نه معلومات (آلبرت انیشتین)
لیست تجهیزات
البته فکر کنم هر چه لنز تله تر باشه بهتر میشه به سوژه نزدیک شداما نهایتا این نکته رو فراموش نکنید که برای عکاسی اجتماعی باید به هر نحو به موضوع نزدیک بشید فکر کنم این کار با یه 24-70 خیلی راحت از 70-200 هستش!؟ (بخصوص با اون رنگ سفیدش)
اگر عکاسی از سوژه خاصی مد نظر باشه 70-200 در اکثر موارد کارامدتر هست
...