کدوم یکی رُ پیشنهاد میکنید؟
Canon EF-S 15-85mm f/3.5-5.6 IS USM
یا
Canon EF 17-40mm f/4.0 L USM
کدوم یکی رُ پیشنهاد میکنید؟
Canon EF-S 15-85mm f/3.5-5.6 IS USM
یا
Canon EF 17-40mm f/4.0 L USM
سلام دوست عزیز
میشه بیشتر توضیح بدین برای چه نوع عکاسی و برای کدام بادی؟
اولی لنز walk around کراپ و دومی UWA و WA بر روی فول فریم است...
17-40 از نظر Mechanical و ساخت فوق العاده است.
در قلمرو فول فریم ها 17 در محدوده Ultra Wide Angle بوده و این لنز دیستورشن بسیار بالایی دارد.... آن هم از نوع غیر خطی که به راحتی در post processing قابل اصلاح نیست...
15-85 لنز Walk around فوق العاده خوبی برای بادی های کراپ است... از Wide تا short telephoto ...
IS هم در فاصله کانونی های بالاتر مزیت بزرگی می تواند باشد...
موفق باشید
ویرایش توسط maany_A : Saturday 1 October 2011 در ساعت 01:08
My Lovely Pentax gearNikonD7000+18-105+50f/1.8D+Tokina100f/2.8 Macro+Samyang85f/1.4+35f/1.8G
دوستان نظر بدن لطفا:
قراره از جایی که براشون عکاسی میکنم مبلغ 1 میلیون بلا عوض بابت کمک هزینه خرید لنز بهم بدن
تجهیزات فعلیم: 450d و لنز 18-200
هیچ تعصبی هم روی هیچ لنز و برندی ندارم.
به نظر شما بهترین انتخاب با همچین بودجه ای چیه؟(خرید، فروش، تعویض ...)
لطفا کمک کنید چون فقط یه هفته فرصت دارم جواب بدم
می شود هر شات، قدمی باشد به سوی خدا ...
آقا لطفا ازین جوابای کلیشه ای ندین. اگه من میدونستم چه لنزی بخرم دیگه اینجا سوال نمیپرسیدم
شرایط خودم رو واضح گفتم. شما کلی ترین شکل قضیه رو در نظر بگیرید:
از فروش دوربین+لنز و تغییر برند بگیر تا صرفا افزودن یه لنز جدید به مجموعه فعلی؛ بدون هیچ محدودیت و تعصبی
اگر شما در چنین شرایطی بودید (یک میلیون پول بادآورده) چه میکردید؟
خوب تا وقتي شما پاسخ آن پرسش كليشه اي را ندهيد دوستان از كجا بدانند چه پيشنهادي بدهند؟ يكي ممكن است بگويد برويد و يك لنز 22-10 بخريد بعد شما بياييد بگوييد نه بابا من مثلا كار عروسي مي كنم 22-10 مي خواهم چه كنم؟ ديگري ممكن است بيايد و بگويد يك مكرو 100 با اين قيمت بخريد بعد شما بگوييد من كه اصلا كار مكرو گرافي نمي كنم. يكي ديگر بيايد بگويد 200-70 با f/4 بخريد بعد شما بگوييد اي بابا كار من عكاسي منظره است اين لنز به چه كارم مي آيد؟
اول شما بگوييد كه اين چه جايي است كه به عكاسي كه نمي داند چه لنزي مي خواهد قرار است كمك بلاعوض بكند و شما چه عكسهايي برايشان مي گيريد تا بتوان اظهار نظر كرد.
فرهاد حسيني
صبر میکردم تا نیازم مشخص شود و بادِ مشرقی پولم را الکی پلکی به مغرب نبرد!اگر شما در چنین شرایطی بودید (یک میلیون پول بادآورده) چه میکردید؟
.
فکر تغییر برند را از سرتان بیرون کنید. تغییر بدنه هم چیزی به عکاسی شما اضافه نخواهد کرد مگر اینکه خبر ناگار باشید.
بهترین انتخاب خرید یک لنز است. عکس هایی قبلیتان را برسی کنید. ببینید وقتی با 200-18 کار میکنید بیشترین عکس ها را در چه بازه ای گرفته اید . . . اینجوری راحت معلوم میشه که به چه لنزی نیاز دارید. اگر کار خبری می کنید هم شاید بد نباشد بدنه جدید بگیرید.
از پاسخ خوبتان ممنون.
راستش فکر کنم دوستان حق دارن؛ من دایره مفروضات رو خیلی وسعت دادم.
من برای اون مجله کار خبری-اجتماعی میکنم (بنابراین ماکروگرافی و پرتره و آتلیه از دایره خریدم خارج میشه) البته چون اصل دوربین مال خودمه همه این موارد رو گاهی برای دل خودم مرتکب میشم!
نظر شما در مورد ترکیب زیر چطوره:
فروش 450d+18-200
خرید 60d+15-85
پیشرفت خاصی در ترکیب جدید نصیبم خواهد شد؟
تا جناب میلانی جواب شما رو بدن...
به نظر من 450دی رو بفروشید و یک 60دی به علاوه یک فلاش تهیه کنید.لنز رو هم نگه دارید.برای کار خبری دامنه گسترده بیشتر از مقداری کیفیت برتر 85-15 به کارمیاد(گرچه همون 3 مم وایدتر بودنش در بسیاری اوقات حیاتی میشه).مورد دیگه اینکه به نظر من اگر فلاش ندارید حتما تهیه کنید.برای کار شما واقعا لازمه و تاثیرش محسوس.
Canon Eos M+11-22+18-55+22mmf/2+90EX
عقیل احمدی