زیاد عجله نکنید دوست عزیز فعلا دوربین رو با لنز 18-55 بگیرید بعدا بر مبنای نیازتون دیگر وسایل رو بخرید
با کار کردن خودتون نیازهاتون رو خواهید شناخت
زیاد عجله نکنید دوست عزیز فعلا دوربین رو با لنز 18-55 بگیرید بعدا بر مبنای نیازتون دیگر وسایل رو بخرید
با کار کردن خودتون نیازهاتون رو خواهید شناخت
از همه متشکرم و ختم جلسه رو اعلام میکنم. دارم میرم بازار تا 60D حتما و 18-55 را با احتمال 80% خریداری کنم.
خیلی سریع پاسخ دادید ممنون.
من تجربه کار کردن با 18-135 را ندارم ولی اینطور که پیداست از لحاظ distortion با 18-55 کلی فاصله دارد.در مورد 18-135 هم اگر نیاز به تله بیشتر دارید لنز کار راه اندازی است ولی کیفیتش از 18-55 بهتر نیست و فقط تله بیشتر براتون میده
اگر میخواهید عکس های پانورما تهیه کنید، به distortion لنزها بیشتر دقت کنید. 18-55 تصویرتان را قدری برجسته میکند.
لنز 17-70 از لحاظ distortion نزدیک به 15-85 است و با f2.8 (روی کاغذ) گزینه خوبی به نظر میرسد.
اگر گرفتيد مبارك باشه اگر هم نه 17-85 هم قيمت مناسبي دارد. و در واقع اگر بودجه براي 15-85 نباشد اين بهترين جايگزين خواهد بود.
ضمنا از 50mm f1.8 هم غافل نشويد براي قيمت حدود 150 گزينه بسيار با ارزشي است.
از آقا سعید و جاوید هم ممنونم.
رفتم بازار و همین 60D + 18-55 را خریدم
در خرید بعدی که یک لنز قوی و درست و حسابی خواهد بود باز هم مزاحمتون میشم! دست بچه های این سایت درد نکنه که سریع و صادقانه جواب میدن.
از این پس امیدورام کم کم رشد کنم و عکس هام رو هم بزارم روی سایت.
تا 8 ساعت که باید منتظر شارژ اولیه باشم! بعدش هزار تا سوال دارم.
متشکر.
فعلا.
دوستان عزیز
با توجه به تجهیزات من و با بودجه تا سقف 3 م تومن ، دو انتخاب دارم ...
1- فقط لنز : Canon EF70 - 200mm f/2.8L IS USM
قیمت : 2800000 تومان
2- لنز : Canon EF 70 - 200 mm f/4L IS USM به همراه یک فلاش Canon Speedlite 580EX II
قیمت : ۱۴۰۰۰۰۰ تومان (لنز) و حدود 600 تومن 1 شاخه فلاش
دوربین :
550D Kissx4
لنز ها :
15-85mm f3.5 5.6 IS USM
50mm f1.4 USM prime
حالا میخوام ببینم با توجه به بودجه و تجهیزاتی که دارم ، پیشنهاد شما کدوم گزینه هست ؟
( با توجه به اینکه من هم در داخل آتلیه عکاسی میکنم و هم در خارج از آتلیه ) ، آیا بخاطر دیاف باز تر ، معقولانست که هزینه (تقریبا) دو برابری بکنم واسه گزینه 1 نسبت به گزینه 2 ؟
در داخل آتلیه که شما تجهیزات نور پردازی دارید،پس نیازی به فلاش 580 ندارید.
اگر بودجه هست و حتما به لنز تله نیازمندید در خرید 200-70 اف 2.8 جدید شک به دل راه ندید و برای فلاش اکسترنال هم یک عدد نیسین 622 مارک 2 به قیمت 170 تومن تهیه کنید.من هردو فلاش نام برده رو دارم و از فلاش نیسین هم بسیار راضی ام.این تجهیزات با یودجه شما و عملکردی که انتظار دارید کاملا جور در میاد.انتخاب باشما!
Canon Eos M+11-22+18-55+22mmf/2+90EX
عقیل احمدی
مرسی از راهنماییتون جناب احمدی عزیز ...
راستش من فلاش 580 رو اگر بگیرم واسه استفاده خارج از استودیو میخوام ...
( در ضمن من واسه علاقه ای که به عکاسی دارم ، این لنز رو میخوام بگیرم ( نه کار ) ، مخصوصا واسه عکاسی پرتره با پشت زمینه بلور شده در دیاف های بازی مثل 2.8 )
مدل فلاشی که اشاره کردید این هست ؟
http://www.nissindigital.com/di622mii.html
مزایا و معایبش نسبت به فلاش 580 چی هست؟
مزیت که فقط قیمت هست در برابر امکانات مناسبی که داره(تقریبا 1/3 فلاش580). والبته تریگر نوری! از اونجایی که بدنه شما به فلاش کامندر مجهز نیست در بسیاری اوقات چاره ساز هست و امکان مناسبی هست.(در هر صورت برای استفاده از هر کدام این فلاشها به صورت آف کمرا باید هزینه ای رو برای تریگر رادیویی در نظر بگیرید)
معایب:
کیفیت ساخت پایینتر
قدرت کمتر
مستر نبودن(فقط اسلیو هست)
نداشتن مود مولتی پلای
اما580:
قدرت بیشتر
مستر بودن
مود مولتی پلای
کیفیت ساخت بسیار بالا
به طور کلی این تفاوتها بین این دو فلاش هست.به نظر من 622 ارزش خرید داره.
در مورد لنز200-70 هم اگر علاقتون زیاد هست و مواردی که فرمودید اونقدر براتون مهم هست که این مقدار هزینه براتون منطقی باشه حتما این کار رو انجام بدید.در غیر اینصورت گزینه جایگزین بعدی 200-70 اف 4 لرزشگیر هست که بسیار شارپ و با ارزش هست.
Canon Eos M+11-22+18-55+22mmf/2+90EX
عقیل احمدی