رضا اقبالی www.instagram.com/reza.eqbali
رضا اقبالی www.instagram.com/reza.eqbali
با سلام
می خواستم ببینم که به دوربین 7D که فول فریم نیست فقط لنزهای EF-S می خوره ؟
یعنی لنز سری L نمی تونم واسه این دوربین استفاده کنم ؟؟؟
سپاس
متشکرم جناب iman mehr و جناب bijan.dslr
حالا یک راهنمایی از دوستان میخواستم در مورد انتخاب یک لنز (یا دوتا) برای عکاسی خبری (دوربین 7D)
من خودم تو فکر 24 - 70 هستم با f2.8
اما میخواستم گستره واید (وتله) ی بیشتری داشته باشم
ضمنا هزینه ای که براش میدم 2 تومن هست (البته اگه واقعا نیاز باشه بیشتر هم میشه)
ممنون
خواهش میکنم دوست گرامی
والا من خودم صفر کیلومتر هم نیستم (شروع نکردم) ولی یکمی اطلاعات جسته گریخته دارم که میگم خدمتت , دوستان خبرنگار حرفه ای قطعا بهتر میتونند بهت مشاوره بدند ما هم استفاده میکنیم.
لنز EF 70-200mm f/2.8L IS II USM برای خیلی از عکاسان بخصوص عکاسان خبری / ورزشی یک رویاست ! ولی خب قیمتش هم برای کسی که درآمدی از این کار نداره کمی رویایی هست (بالای 3 تومن)
کلاس پایینترش هم هست ( کنون مجموعا 5 مدل 70-200 ال داره برای مخاطبین - نیازها و بودجه های مختلف داره)
ویرایش توسط Bijan.DSLR : Wednesday 7 December 2011 در ساعت 21:11
برای عکاسی خبری (اجتماعی) دوربین 7D با لنز Canon EF 16-35mm f/2.8 خیلی ترکیب خوبی میشه و خیلی از عکاسان خبری از این ترکیب استفاده می کنند ولی اگر به واید احتیاج ندارید گزینه بعدی میتونه Canon EF 24-70mm f/2.8 باشه ولی معمولا برای خبرنگاری اون هم با دوربین 7D همان 16-35 بهتر جواب میده.
مهرداد بن عباس
5D mark II + BG-E6 / 15 f2.8 fisheye / 24-70 f2.8 L / 70-200 f2.8 IS L II / 50 f1.8 / 580 EX II / 4x PW Plus II / Manfrotto 7302YB & 055XPROB + 303SPH
متشکرم جناب benabbas از راهنماییتون
اما این لنز 16-35 که شما فرمودید IS ندارد و فکر کنم در سرعتهای پایین تصویر لرزش داشته باشد
البته خودم تو فکر 24-70 هستم . لنز فوق العاده ایست