با این بودجه دست کم 135-18 رو تهیه کنید که واید هم داشته باشید.با کیفیت اپتیک مشابه.
با این بودجه دست کم 135-18 رو تهیه کنید که واید هم داشته باشید.با کیفیت اپتیک مشابه.
Canon Eos M+11-22+18-55+22mmf/2+90EX
عقیل احمدی
خوب همه چیز نسبی هست. نمیشه واسه همه یه نسخه پیچید. مثلا بگیم که اگه سرعت فوکوس مهمه لنز x رو بگیر اگه نیست لنز y رو. مقایسه لنزها به هیچ عنوان به شکل خطی نیست. یعنی نمیشه لنزها رو ردیف کرد و گفت اول این بعد این بعد اون یکی. بهتره یه مثل براتون بزنم. شما خودتون فرمودید که سرعت فوکوس و میزان مقاومت در برابر نفوذ گرد و غبار براتون مهمه. خوب یه انتخاب دیگه میتونه ۱۷-۵۵ باشه اما این لنز در یک معیار برتر از ۲۸-۱۳۵ هست (سرعت فوکوس) اما در زمینه نفوذ غبار، تا جایی که میدونم اعتبار خوبی نداره. خوب حالا چجوری میشه گفت کدوم بهتره؟
باز یه مورد دیگه که باید بهش اشاره کرد اینه که در مورد هر کدوم از این معیارها، تا چه اندازه حساس هستید؟ مثلا سیلینگ لنز تا چه حدی مهمه براتون؟ تو چه محیطی میخواید عکس بگیرید؟ تو دل کویر یا در یک محیط کاملا مرطوب؟
بهتره اول شما بفرمایید چه توقعی از لنز دارید، بعد راحت تر میشه نظر داد.
در ضمن حرف شما مبنی بر برتری ۷D بر D۷۰۰۰ در مورد سرعت فوکوس مبنای علمی نداره. از لحاظ تعداد نقاط فوکوس که برتری با D۷۰۰۰ هست. در زمینه مقاومت در برابر نفوذ گرد و غبار شک نکنید که هیچ تفاوت عملی بین این دو دوربین وجود نداره. حتا D۸۰ من که سالهاست داره کار میکنه و در شرایط جوّی خیلی نه مساعد هم ازش استفاده کردم و میکنم، خام به ابرو نمیاره. چه برسه به D۷۰۰۰. ولی خوب اگه خوشتون اومده، بحثی نیست. بهترین انتخاب همون ۷D هست براتون. واسه انتخاب لنز ولی بیشتر دقت کنید.
ج.ابراهیمی
سلام
دوربین 7دی دارم
بیشتر اندور کارمیکنم و درامد هم دارم مثلا همایشهاو...
لنز فعلی من 15-85 هه.
و راضی ام ازش
اما کار عاقلانه اییه که لنزم رو بفروشم و1 تومان بزارم سرش
70-200 اف2/8 یا اف4 ای اس دار بهمرا 18-55 ii
بگیرم؟
من با15-85 ایزو رو میزارم1600-2000 وسرعت 80-100 و در سالنها راضی اند مشتریان.آیا در 7دی 1600-2000 خوبه یا نه؟از نظر عکاسان خبری و ایندور)
اما بلحاظ پرستیژ و چشم پرکنی و کاریابی بیشتر 70-200 اف 2/8 بهتره بگیرم یا 70-200 اف4 آی اس؟؟؟؟؟؟؟
پیشاپیش ممنون
7d-15-85mm/50mm f/1.8
جناب drmottaghizade موضوع اصلی چیز دیگه ای باید باشه
و اونهم اینه که شما بیشتر عکسها رو با چه فوکال لنتی می گیرید.
70 میلی متر کم نیست؟
وقتی ایندور کار میکنید حتما مشکل نور خواهید داشت ! سرعت 100 هم که فکر کنم کم باشه ! ایزویی هم که ذکر کردید رو دوربین شما مشکلی به وجود نمیاره ! شاید بیشتر هم بتونید ایزو رو بالاتر ببرید ! اما دیاف 2.8 مشکلتون رو حل میکنه به نظر من !
دو لنز 200-70 با 85-15 خیلی خیلی از لحاظ کیفیت باهم فرق دارند ! کلا المان ساختشون فرق داره باهم ! و اگه مشکل مالی ندارید حتما این کار رو انجام بدید !
55-18 رو هم کلا بیخیال بشید !
Canon 60D EOS - EFS 18-55 IS - EFS 55-250 IS - Canon 50 F1.8 - Canon 8-15 Fisheye L USM
بحث پرستيژ و چشم پركني و.... يه چيزه ، بحث نياز و استفاده از وسيله يه چيز ديگه است .من تصورم اينه كه شما در سالنها و همايشها به فوكالهاي وايد تا تله كوتاه نياز داريد و همچنين اف هاي باز .يعني چيزي توو مايه هاي فواصل همون 15-85 .بنابراين هيچكدام از 200-70 ها به لحاظ كاربرد بدرد شما نميخوره (مگه واسه پرستيژ).
بنظرم اگه قصد تعويض 85-15 رو داريد ميتونيد بجاش در اولويت اول 70-24 وسپس 105-24 بگيريد.واگر واقعا به تله بالاتر احتياج داريد200-70 اف 2.8 .
دوستان واسه آتلیه چه لنزی مناسب تر هست؟