والله خیلی ها اعتقاد دارن 85-15 اپتیک بهتری داره! به نظر خودم هم اندکی شارپتر هست.(البته این نکته رو مد نظر داشته باشید که شارپنس تنها مورد مربوط به اپتیک نیست)ولی تفاوتها برای خیلی ها محسوس نیست!
با توجه به استفاده شما و تفاوت ناچیز این دو لنز به نظر من این مقدار واید بسیار بهتر و کار آمدتر از اون مقدار نه چندان زیاد تله هست.
به نظر من 85-15 خرید بهتری هست.
Canon Eos M+11-22+18-55+22mmf/2+90EX
عقیل احمدی
البته 105-24 برای دوربین های کراپ دار تله قابل ملاحظه ای لااقل برای پرتره تولید میکنه .
چون یکی از نکات فابل تامل 85-15 تله بسیار کوتاه اون هست اش که عملا ً امکان گرفتن پرتره رو محدود میکنه . روی 85 مم اف 5.6 هست اش .
علیرضا ابراهیمی
ایستاگرام من.
با احتساب کراپ 85 برابر با 136 میشه که هیچ محدودیتی برای پرتره های بسته باقی نمیگذاره.
عقیل احمدی
عرض بنده ، کیفیت این لنز در محدوده 85 مم با بازترین اف 5.6 هست اش . شما این لنز رو دارید ، پرتره های موفقی تونستید باهاش بگیرید جناب احمدی عزیز ؟
یا ترجیح میدید با 100 مم ال ، پرتره بگیرید ؟
با اینکه این لنز رو ندارم ،(البته به داشتن اش فکر کردم ! ) ولی فکر میکنم بدرد پرتره نگاری نمیخوره ! اگر اشتباه هست ، شما اصلاح بفرمائید .
علیرضا ابراهیمی
ایستاگرام من.
والله ساسان جان هرچه بود رو فرمودن اما این رو هم اضافه کنم کیفیت اپتیک بسیار خوب اون برای پرتره کاملا جوابگوست و گاهی اوقات هم شارپنس زیادش دردسر ایجا میکنه.از پرتره های تمام قد تا بسته رو به راحتی میشه با این لنز به خوبی ثبت کرد.
بحث لنز 100 هم جداست اگر قصد خاصی داشته باشم حتما استفاده میکنم.
عقیل احمدی
سلام دوستان
من یک کاربر تازه کارم و مورد استفادم عمومیه و تا 2.5 میلیون به تجهیزات عکاسی اختصاص دادم با بودجه ای که دارم canon 7D با لنز 28-135 را انتخاب کردم البته D7000 NIKON هم تو گزینه هام بود ولی وقتی از نزدیک هر دو را دیدم از 7D بیشتر خوشم آمد.
حالا سوالم اینه آیا این لنز مناسب من هست یا چیز بهتری میتونم بگیرم؟
با سپاس
ج.ابراهیمی
دوست گرامی منظور از بکار بردن واژه "خوش آمدن" ارجحیت 7D نسبت به D7000 بود برای بنده،از نظر قدرت فکوس،سرعت عکاسی بالاتر،نفوذ پذیری کمتر گرد و از همه مهمتر برای من خوش دست بودن بیشتر و...البته D7000 nikon هم دوربین با ارزشی است و شاید از بعضی جهات برتر از D7000 باشد....معیارهای سادهای مثل "خوش اومدن"...
فی الحال من هنوز این بدنه و لنز را نخریدم و قصدم مشاوره در مورد مناسب بودن لنز 28-135 برای کاربری من یا پیشنهاد لنز دیگه ای با توجه به بودجه من از canon یا برند دیگه ای بود با این وصف منتظر نظرات شما هستم.