لنز ماکرو 100 یکی از پر کاربرد ترین لنز ها در پرتره های بسته صورت است
البته بعد از 135 :دی و 85 :دی
به دلیل قیمت مناسب آن و رنج خوب و همچنین کمترین اعوج و شارپنس بالا
اینکه یک لنز ماکرو باشد دیگر نمیتوان از آن استفاده ای دیگر کرد کمی تفکر اشتباه است
دیاف باز این لنز و عمق میدان عالی این لنز باعث میشه زمانی که شما بر روی چشم ها فکوس کنید و ما بقی صورت فلو شود گوش ها و دماغ و باعث زیبایی عکس پرتره میشود
و اینکه حد اکثر فاصله برای فکوس همان طوری که دوستمان فرمودند بی نهایت هست
و به طور مثال اگر شما با لنز 100 در هر فاصله ای باشید لنز بر روری سوژه فکوس خواهد کرد
پیشنهاد میکنم در سایت pbase که عکسهای بیشتری با استفاده از این لنز گرفته شده مراجعه کرده و مثال های زیادی در رابطه با نوع عکاسی خود ببیندی
باسلام، دوربین 7d دارم . نیاز به یک لنز واید دارم که مد نظرمن بیشتر انسانها هستند بطور جمعی فرضا در میهمانیها میخواهید از یک جمع حداقل 10 ، 20 نفره عکس بگیرید و یا از افراد باضافه فضای میهمانی عکس داشته باشید کدامیک ازلنزهای کانن 10-22 ،15-85 17-40 را انتخاب میکنید که کیفیت عکس انسانها بهتر و طبییعی تر(اعوجاج نداشته باشد ) انتخاب میکنید .
متاسفانه در سایتها که گردش میکنم همه عکسهای گذاشته شده برای واید از مناظر است ، در حالیکه شما اساتید میدانید حالا ، گلی و یا درختی کمی کج ویا انحنا دار بیفتد مهم نیست ولی انسانها خراب بیفتند ، مهم است.
درخاتمه عرض کنم برای پرتره و نمای نزدیک لنز 70-200 ، F/2.8 دارم و پرکردن فضای مابین لنزهای واید و پرتره برای من اهمیت چندانی ندارد- مهم کیفیت عکس انسانها ، از بین لنزهای یاد شده میباشد.
اگر واید زیر 20 میخواین باید اول دور 17-40 رو خط بکشین چون لنز فول فریمه و رو دوربین کراپدار با ضریب 1.6 تبدیل میشه به 27.2-64 که اصلاً واید جالبی نداره
10-22 هم چون لنز الترا وایدی هست، نسبت به 15-85 از اعوجاج بیشتری برخورداره.
بنظر من 10-22 برای مصارف خاصی ساخته شده و 15-85 میتونه جذاب تر باشه (نظر شخصی)
مهدی روجایی
سلام
ببينيد براي يك عكس دسته جمعي مثلا شركت كنندگان در يك سمينار؛ 10 ميليمتر هم كم است ولي بايد توجه داشته باشيد در چنين عكسي ديگر تقريبا چهره اي ديده نمي شود و براي همين معمول است كه اين عكسها را به روش پانوراما مي گيرند (به عكس هاي آرش عاشوري نياي عزيز در اين تاپيك مراجعه كنيد).
ولي براي يك مهماني خانوادگي (مثلا 10 تا 15 نفر در كادر) حتا 24 ميليمتر هم گاهي كفايت مي كند ولي بين اين سه لنز من توصيه مي كنم 85-15 را بگيريد كه با يك تير چند نشان زده باشيد. هم يك Walk Around Lens خوب داريد؛ هم براي عكس دسته جمعي مناسب است و هم رنج 85 آن براي پرتره چهره كفايت مي كند.
فرهاد حسيني
سلام
ابتدا عرض کنم که هرچه لنز شما واید تر باشد طبیعی است که میزان پرسپکتیو یا همان کجی نیز بیشتر خواهد بود. بنابراین لنز 10-22 در فاصله کانونی 10 بیشترین پرسپکتیو را به شما می دهد که برای شما خوشایند نخواهد بود.
از نظر کیفیت لنز و شارپنس و ... هر کدام از لنزها در نوع خود جرو کم نظیر هستند. از طرفی با توجه به اینکه شما لنز 70-200 را دارید (و حتی اگر هم نداشتید) من لنز 15-85 را پیشنهاد میکنم زیرا علاوه بر اینکه رنج خالی شما را پر می کنه. دغدغه شما برای عکاسی مناظر و پرتره و ... را هم متعالی می کنه و میشه ازش به عنوان یک لنز Walk around خوب یاد کرد.
فقط بحث قیمت باقی می ماند که احتمالا خودتان از قیمت هر سه آگاه هستید.
موفق باشید.
(با دوستان عزیز خط رو خط شدیم)
ویرایش توسط ssobhdel : Monday 26 July 2010 در ساعت 14:52
آقا مهدي اين اشتباه را خيلي ها مي كنند كه فكر مي كنند كراپ فكتور دوربين روي برخي لنزها اثر ندارد !
فرقي نمي كند كه شما 40-17 را روي 7D ببنديد يا 85-15 را. در هر صورت فاصله ي كانوني معادل فيلمي براي اين دوربين همان 1.6 ضربدر فواصل لنز است. يعني 85-15 هم روي اين دوربين همانا 136-24 خواهد بود.
فرهاد حسيني
ویرایش توسط Mehdi Rojaie : Monday 26 July 2010 در ساعت 15:24
مهدی روجایی