سلام
از دوستانی که این لنز رو دارند، یه سوال داشتم
نسخه ای که من دارم (از امریکا خرید کردم)، وقتی تکون میدم یه صدای لقی میده..
می خواستم ببینم آیا این صدای اندک طبیعیه یا لنز رو برگردونم به فروشگاه؟
قبل از هر چیز متشکرم از بابت به اشتراک گذاشتن این موضوع ..
تازه من از طریق تماس اسکایپ با دوستی که از امریکا زحمت خریدش رو کشیده بود، متوجه این صدا شدم.
به عنوان یکی از مواردی که در تست لنز (بخصوص لنزهای دست دوم) لحاظ میشه اینه که لنز رو سر بالا و سر پایین کرد تا اگه لقی ای وجود داره معلوم بشه..
البته نه دیگه مثل به هم زدن شیر خشک بچه...!!
سلام دوستان
این لنز Canon 85mm 1.8 رو با دو جعبه دیدم. می خواستم بدونم تفاوتشون چیه؟
هر دو ژاپنی هستند؟
فرقی ندارن چپيه سری جديده که در هاشون عوض شده و از اين مدل جديد شده
pinch cap
سلام خدمت دوستان.
بعد از کلی تحقیق به این نتیجه رسیدم که لنز 85 f1.8 با قیمتی که داره لنزه خیلی خوبی واسه پرتره هست.
من دوربین 600D با کیت 18 55 کنن دارم و بغیر از این کیت با لنزه دیگه ای عکاسی ن کردم و تجربه کار با لنز پرایم رو ندارم.فعلا هم کاره حرفه ای انجام نمیدم (البته قصدش رو دارم) ولی بیشتر برای عکاسی پرتره از دوقلوهام (که 2 سال ونیمشون هست و بازیگوش هستند و خیلی سخت میشه در یه خط نگهشون داشت برای عکاسی) و همسرم و پرتره های خانوادگی قصد خرید این لنز رو دارم.چند صفحه قبل یکی از دوستان نوشته بود که محدوده عمق فکوس این لنز خیلی کم هست و در عکسهای دونفره یا دسته جمعی حتی در اختلاف 2 سانت نمیشه رو هر دو سوژه فکوس کرد.ایا با دیافهای بسته هم به همین شکل هست؟(قانونا نباید به این شکل باشه)ایا برای این نوع عکسهایی که میخوام بگیرم این لنز به درده من میخوره؟ایا پیشنهاد بهتری دارید؟
و اگه بخوام همیشه با دیافهای بسته عکاسی کنم باید به فکر فلاش رو دوربینی هم باشم؟
ویرایش توسط viper.killer : Tuesday 14 October 2014 در ساعت 10:53
درود
اصولا وقتی با F1.4 یا F1.8 عکاسی میکنید شما عمق میدان را کمتر میکنید یعنی ممکن است قسمتی با اختلاف 5 سانتی متر جلوتر یا عقبتر از محل فکوس فلو شود
ولی وقتی شما از دیافراگم F8 یا بالاتر استفاده کنید این اتفاق نمی افتد
این لنز یکی از بهترین لنزهای مورد استفاده برای کار شماست به همراه 50 F1.8 بهترین انتخابها برای کار شما هستند
ناگفته نماند این لنز به دلیل دیافراگم بزرگتر برای عکاسی در نور کم هم مناسب است
موفق باشید
به نظر من به طور کلی کار یا یک پرایم کاملا تله اندکی سخت است و استفاده از آن لنز نسبت به لنزهای وایدتر محدودتر است. مگر آنکه عکاس به طور جدی قصد عکاسی پرتره های نسبتا بسته(پرتره از سر یا نیم تنه و...) را داشته باشد.
توصیه لنز 50 میلیمتر به شما راحت تر است و استفاده عمومی بیشتری از آن می توانید داشته باشید. این نکته را باید در نظر داشت که قابلیت عکاسی روی دست در 50 بیشتر از 85 است چون می توان با سرعت شاتر پایینتری عکاسی کرد.
اگر در نهایت به این نتیجه رسیدید که 85 مناسب شما است مبارکتان باشد؛ می توانید از یکی از بهترین لنزهای کنون لذت ببرید.
"تو قسمتی از جهان نیستی، تو خود جهان هستی"
سلام،
مدتيه كه اين لتز 85mm 1.8 رو تهيه كردم و تجربه كار با لنزهاي پرايم رو هم قبلا نداشتم. سوالي كه واسم پيش اومده اينه كه قبلا با لنز 18-135 STM كه كار ميكردم، در حالت AF حركت دادن رينگ MF هيچ تاثيري نداشت، ولي موقع كار با لنز 85mm 1.8 در حالت AF، چرخاندن رينگ MF تاثيرگذاره. دليلش چيه؟
پيشاپيش ممنون بابت راهنمايي تون